כ חדשה בספא האורגים בחולון - דניאל - סקס אדיר

חדשה בספא האורגים בחולון - דניאל

1
שלום לכולם,
ברצוני לדווח על דגימה חדשה ומוצלחת שהיתה לי בספא בחולון.
מדובר בדניאל, מעסה שאני פוגש לראשונה, וגם אמרה לי שלא עבדה בשום מקום אחר. ייתכן שזה נכון. האמת - כשאני נתקל בבחורה צעירה בת 20-25 שאומרת לי דבר כזה, אפילו אם היא כוסית אש, אני מהסס אם להיכנס אתה ומחכה לביקורות נוספות מחשש לנפילה. אבל כאן הבנתי שזה לא המקרה. מדובר ברוסיה בערך בת 40, נראית טוב לגילה, בלונדינית עם גוף שמור, לא שמנה. מי שמכיר את מירי המעסה מאותו ספא ומתחבר, אז היא בערך מאותו ז'אנר, אני מאמין שתאהבו גם אותה. היא מעט יותר מבוגרת ממירי, אבל עשתה לי מסאז' עדין וחושני כמו שביקשתי, ונתנה לי את כל הזמן. כמובן "הפי-אנד" בסוף, ומתייחסת מאד יפה. אמרה לי שהיא עובדת כרגע בימים שני ושישי במשמרת בוקר. אני ממליץ! הערה נוספת - היו מי שכתבו כאן שיש תקתוקים בספא, ומי שלוקח חצי שעה ב- 200 ₪ נתקל ביחס פחות יפה מהמעסות. אני יכול להעיד שאני לא נתקלתי בזה. תיהנו...
מחפש את הדבר האמיתי!

2
חברים, אפילו לא תגובה או שאלה אחת על דניאל בעקבות ההמלצה שלי מלפני חודשיים... כנראה שהפורום השתנה, ולא לטובה!
בכל אופן, שוב הייתי אצלה, והיא אפילו השתפרה בטיפול, והלכה עוד יותר לכיוון החושני בלי לוותר על הקטע המקצועי.
שוב אני ממליץ, היא נמצאת שם קבוע ביום שישי, וכמו כן עוד יום בשבוע שמשתנה בשעות הבוקר.
היא זכרה אותי למרות שעברו חודשיים מהטיפול הראשון שלי אצלה - כל הכבוד לה!
מחפש את הדבר האמיתי!

3
תודה על הדיווח אבשלום . אכן קטגוריית העיסוי כאן בפורום נחלשה מאוד ואנשים פחות מדווחים או מגיבים להמלצות . תאמת המצב במקומות אלה חלש כיום . אין באמת מציאות אטרקטיביות . ואם כבר יש אז אנשים מן הסתם שומרים לעצמם . בקשר לאורגים בחולון . נראה לי בגלל המחיר הגבוהה שם אנשים פחות מוצאים עניין במקום . מה גם שעובדות שם הרבה פליטות ממקומות אחרים . כמו אלנבי 26 ויונה הנביא 7 וכו ...

החיים הם מה שאתה עושה מהם

4
תודה על התגובה אורניקו. כמו ששנינו יודעים, לכל אחד יש את הטעם שלו, ולמצוא כוסיות צעירות וחדשות בעיסוי שנותנות שירות טוב קשה היום, לא כמו פעם. "פליטות" יש בכל מקום, וזה בגלל המצב שהוא לא משהו, אפשר להבין את המעסות שעוברות ממקום למקום, ולפעמים גם עובדות בשני מקומות במקביל. המחיר הגבוה הוא יחסי - יש שם גם 200 ₪ לחצי שעה מלאה, ולפחות אני יודע שלא מתקתקים אותי שם ונותנים לי את כל הזמן. במצב של היום גם זה שווה משהו!
מחפש את הדבר האמיתי!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”