כ סודאנים עליך שמשון - דף 3 - סקס אדיר

סודאנים עליך שמשון

22
אש"ג,
אני לא מבין איך הצלחת לראות בעיה כלשהי בתגובה שלי,
כי אין ממש סתירה בין השניים

הHIV הגיע בגלל שהמסתננים הביאו אותו אלינו. הHIV הגיע לנרקומניות דרך המסתננים שעשו איתם סקס לא מוגן.
את התפרצות הHIV מצאו אצל הנרקומניות בגלל שזאת אוכלוסיה שבודקים אותה על בסיס קבוע.
אגב - לא ש"פתאום התחילו לבדוק".
בודקים כל הזמן, כבר שנים.
פשוט - שנים לא היה להן HIV,
אבל הפעם גם מצאו. כי עכשיו יש גם אריטראים וסודנים חולים שהן שוכבות איתם ולכן הן גם נדבקוץ

מספר הנשאים החדשים בישראל עלה ב 83% לעומת השנה הקודמת.

אלה העובדות

לדעתי, אם היו בודקים על בסיס קבוע את אוכלוסיית צרכני המין, המדינה הייתה מזדעזעת.

ועכשיו תעשו אחד + אחד
ושכל אחד יעשה מה שבא לו.
צעיר לנצח2014-01-04 19:56:36
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

סודאנים עליך שמשון

24
צעיר לנצח היקר...

אתה קצת נסחף אם הספקולציות שלך,קראת יותר מידי סיפרי מתח של רם אורן... אבל אני לא כועס אתה עדיין צעיר.

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

סודאנים עליך שמשון

25
"צעיר לנצח" איזו דעת נחרצת...מזכירה לי את תחילת שנות ה- כאשר אמרו שההומואים הם מקור לHIV (שזה היה לא נכון)

יש בעיה של HIV כבר שנים בדרום תל אביב בגלל שיתוף של מחטים ופקקים ומאז סם החגיגת יש שם התפרצות קשה..המסתננים אולי הוסיפו מחלות נוספות ועוזרים בדרכים אחרות להפיץ את המחלות אבל הם ממש לא המקור לHIV.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4313341,00.html

אני בכלל חושב שכמו שאמר ח"כ לשעבר והמכובד שלמה בניזרי שרעידת האדמה היא בגלל ההומאים אז המחלה HIV היא בגלל המסתננים, או אולי הסופה בארץ היתה בגלל המסתננים...מבולבל

.You so need a Daddy, little girl

סודאנים עליך שמשון

26
הלו הלו... איך הגעת לזה ששלמה בניזרי מכובד?

לקח שוחד במיליוני שקלים וקיבל 4 שנים בכלא... אם זה מכובד אז מחר צריך לשחרר את בני סלע ולמנות אותו לשר התרבות.

שב"ש

סודאנים עליך שמשון

27
bigdady
הקישור שהבאת דווקא מחזק את מה שאני כותב

ראשית - מדובר בפירוש על התפרצות של מגפה חדשה של HIV
שנית - נותנים שם הסבר מפוקפק שזה בגלל "סם חגיגת" ומוסיפים "למרות שמשתמשים במזרקים אישיים"..

אז אני שואל...
איך בדיוק נדבקים ב HIV אם משתמשים במזרקים אישיים?

אתם כאלה עיוורים שאתם לא מבינים מאיפה הגיע ה HIV?

ובעניין ההומואים...
בדיוק כמו לפני שלושים שנה, אתה מתבלבל בין סיבה לתוצאה.
ברור שה HIV לא צמח "בגלל שמישהו הומו"
עצם היותו של מישהו הומו לא גורם לגופו בגופו HIV, וגם אף אחד לא טען את זה בזמנו
אבל העובדה היא שהמחלה פרצה בעיקר בקרב הומוסקסואלים, כי התרבות של ההומואים בזמנו הייתה של קיום יחסי מין עם ריבוי פרטנרים.
סקס חד פעמי לצורך פורקן

כאשר התפרצה מחלת HIV בקרב אחד מהם בקהילה, ההתפשטות של המחלה הייתה מאד קלה. היות ולא היה כל כך מקובל בזמנו להשתמש בקונדומים, אז ריבוי קיום יחסי מין עם פרטנרים המזדמנים בשילוב עם סקס לא מוגן - גרם להתפשטות המחלה, באופן מובהק בעיקר בקרב ההומואים.

וזה בדיוק מה שקורה עכשיו.
חולה HIV אחד שקיים יחסי מין לא מוגנים עם זונה באזור התחנה גרם להתפשטות המחלה בקרבם - ובקרבנו.

זאת כל התורה על רגל אחת.

סודאנים עליך שמשון

28

צעיר לנצח - אתה מקשקש הרבה ומבין מעט.

נגיף HIV מסוגל להתקיים רק בסביבה של דם (בריכוזים משמעותיים). כאשר נרקומן מזריק סם לגופו, הוא עושה זאת ע"י 'משיכת' דם למזרק ומהילתו בנוזל הסם, ומיד לאחר מכן מזריק את הסם המהול בדמו לוריד. כך נשאר קצת דם על הדופן הפנימית של המזרק, והמשתמש הבא באותו מזרק מחדיר לגופו נגיף HIV מהדם של המשתמש הקודם (אם אכן היה נשא HIV )

לכן, שימוש במחטים אישיות, אפילו שהמשתמשים טובלים בפקק הפוך הממולא בסם מומס במים - לא יכול להעביר HIV.
זה סיפור של כתב YNET - ומי שמאמין לכל דבר שכותבים ב- YNET - קורא בעיקר מידע משובש.

HIV נפוץ מאד בקרב הומואים. מאחר ופי הטבעת לא תוכנן לחדירת זין, משגל אנאלי גורם לקרעים מיקרוסקופיים בעור - הן של פי הטבעת והן של הזין החודר, ואז מתאפשרת הדבקה של HIV ע"י מגע של דם בדם. זה לא בגלל שהם הומואים, אבל זה בגלל שהם מזדיינים בתחת (אין להם חור אחר....).
המגביה עוף - ירחיק ראות

סודאנים עליך שמשון

29
איצטגנין היקר,

כנראה שיש לך בעיה רצינית בהבנת הנקרא או שאתה סתם דפוק!!!
מי אמר שלהומואים יש HIV בגלל שהם הומואים?
איפה בדיוק ראית/קראת את זה?
בסך הכל ניסיתי להסביר ש HIV עובר בין אנשים בקיום יחסי מין לא מוגנים.
ואם הומו חולה HIV מקיים יחסי מין לא מוגנים עם הומו אחר, אז יש סיכוי לא קטן להדבקה והעברת המחלה.
ולפני 30 שנה פעם היה מקובל מאד בין ההומואים (תרבותית בעיקר) להחליף הרבה מאד פרטנרים ולקיים איתם מין לא מוגן. ובגלל זה התפרצה המחלה דווקא ביניהם.
כי זה היה עניין תרבותי!

וגם עם סודאני/אריטראי חולה HIV מקיים יחסי מין לא מוגנים עם זונות בתחנה המרכזית הישנה, אז גם שם יש סיכוי לא קטן להדבקה והעברת המחלה.

ואם אחד מחברנו כאן בפורום הולך להר ציון 57 ומכניס את הזין שלו בלי הגנה לחור של ניקול, אז חשוב שיידע שהרבה סודאנים ואריטראים עברו בדיוק את אותו התהליך בלי הגנה בחור של ניקול.
ולאחר מכן כאשר אותו חבר הולך למישהי קצת יותר מהוגנת ברמת גן או בצפון תל אביב, וגם שם היא מסכימה שיכניס את הזין שלו בלי הגנה, אז לאט לאט כל החברים פה בסכנת הדבקה.

ושיהיה ברור,
יש כאן המון המון חברים ששומעים על מישהי שעושה סקס בלי גומי ומייד רצים אליה.
זה הפך כאן לעניין תרבותי. ואני חוזר על המנטרה הזאת כי זה לב העניין.
הרבה חברים כאן, במקום לחשוב על הסכנה שבעניין, הם חושבים על החוויה שבעניין.... וזה שהם קוראים כאן שחברים אחרים כאן גם עושים את זה, זה נותן להם סוג של לגיטימציה...

אז אומרים שכשהזין עומד - השכל בתחת.
וברור שכל אחד חושב "לי זה לא יקרה"...
כאילו שלאנשים יש הבטחה מהקדוש ברוך הוא שיהיו בריאים לנצח...

אז שתדעו - כל מה שאני מבקש זה להכניס קצת שכל לאנשים כאן. פשוט וקל.

סודאנים עליך שמשון

30
[QUOTE=צעיר לנצח]איצטגנין היקר,

כנראה שיש לך בעיה רצינית בהבנת הנקרא או שאתה סתם דפוק!!!

[/QUOTE]

טוב יקירי מבחינתי סיימתי את השיחה איתך... אתה יצור מגעיל בלי טיפה כבוד וסנטימנטים.

התחלת יפה וגמרת כמו אחרון הפושטקים בשכונה.

וזה בכלל משפט השנה שלך...

[QUOTE=צעיר לנצח]

אז שתדעו - כל מה שאני מבקש זה להכניס קצת שכל לאנשים כאן. פשוט וקל.
[/QUOTE]

מי שדפוק פה זה אתה נקודה.

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”