אוינק אוינק מחפש בננה עבור אהובתו אוקטביה פופינס ![]()
![]()
שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני גבר נאה ואמיץ. שום דבר לא יעמוד בדרכי ואני אהיה מוכן ללכת באש ובמים למען אישתי האהובה והיקרה אוקטביה פופינס
רק מה יש לה לפעמים דרישות זאתי שתהיה בריאה 
בוקר אחד כהרגלינו עשינו סקס פרוע, אנחנו זוג חרמנים מטורפים אין דברים כאלה! ואוקטביה בכלל נימפומנית חסרת מעצורים, צריך זין מברזל כדי לעמוד בדרישות של החורים הרעבים שלה 

תוך כדי מימוזים וליטופים אוקטביה לפתע באה ביציאה שרק השד יודע מאיפה היא הביאה אותה 
"אוינק אוינק בא לי בננה!"
צעקה בהתלהבות אוקטביה כאילו מדובר במיליון דולר.
"בננה? מאיפה אני אשיג לך עכשיו בננה? עכשיו לא עונת בננות" שאלתי אותה כלא מאמין והבטתי בבננה הקשיחה שבין רגליי, המממ מה שלי כבר לא מספיקה לה? חשבתי לעצמי בלב ונחרדתי 
אוקטביה עשתה פאפי פייס וביקשה שאני אשיג לה בננה כאילו הייתה ילדה קטנה שמבקשת סוכריה על מקל
בלית בררה כיסיתי את הבננה הקשיחה שלי ויצאתי לדרכי בחיפוש אחר הבננה שאהובתי אוקטביה כל כך חשקה בה 

החלטתי לחפש בננה בחנות הפירות הגדולה ביותר שאני מכיר, יש להם תמיד את כל סוגי הפירות. לרוע מזלי המוכרת הודיעה לי שזאת לא עונת הבננות והציעה לי לקנות תפוז טרי במקום.

התעקשתי על הבננה והמוכרת לא יכלה לעזור לי... פאק 1:0 לבננה!
בחנות הבאה המוכר כמעט בעט אותי החוצה כשהתעקשתי על בננה... נו מה זה זה , תראו מה אני צריך לעבור בשביל אוקטביה והבננה שלה... 2:0 לבננה 
בחנות הבאה כבר שיחק לי המזל. לא לא השגתי בננה, אבל המוכרת הנחמדה החליטה לעזור לי ולחשה לי באוזן שיש איזה מאפיונר שמחזיק בקזינו שלו בננות! 
"שששששש אבל אל תגיד לאף אחד שגיליתי לך... ורק שתדע שגיליתי לך את זה רק כדי ללטף את הבננה שלך בתמורה!" אמרה לי בשקט המוכרת וליטפה עם ידה את הזין הקשיח שלי
יאללה עוד נימפומנית, נראה לי אני מגנט לנימפומניות 

הגעתי לקזינו היוקרתי שהמוכרת בחנות הפירות המליצה לי לקפוץ אליו. לא רחוק משם ראיתי את המאפיונר ליד שולחן הרולטה. ניגשתי לשם בהתרגשות וקניתי כמות יפה של ז'יטונים והתחלתי להמר ברולטה.
במהרה הפסדתי את הכל ונותרתי מרושש ליד השולחן. הרגשתי כמו טמבל שהייתי צריך לשחק ברולטה המחורבנת הזאת בשביל פאקינג בננה! אבל איכשהו ניחמתי את עצמי שאהובתי אוקטביה תהיה מאושרת בטירוף כשאני אביא לה בננה ובטח תתנפל עליי כמו שהיא לא התנפלה עליי מעולם!
במהרה הפסדתי את הכל ונותרתי מרושש ליד השולחן. הרגשתי כמו טמבל שהייתי צריך לשחק ברולטה המחורבנת הזאת בשביל פאקינג בננה! אבל איכשהו ניחמתי את עצמי שאהובתי אוקטביה תהיה מאושרת בטירוף כשאני אביא לה בננה ובטח תתנפל עליי כמו שהיא לא התנפלה עליי מעולם!
המאפיונר המאיים עמד עדיין ליד השולחן ושיחק והייתי צריך להחליט מהר מה לעשות... לברוח מהקזינו עם הזנב בין הרגליים או להיות אמיץ ולפתח שיחה עם המאפיונר. בחרתי באופציה
השניה

השניה

"הממממ אדוני... שמעתי שאפשר להשיג פה בננה, הגעתי למקום הנכון?" שאלתי בחשש את המאפיונר שחייך אליי בחיוך ממזרי.
"בננה? בטח שאפשר להשיג פה בננה... בוא אחריי ואני אתן לך בננה" אמר המאפיונר והוביל אותי לחדר צדדי. הלכתי אחריו בחשש קל אבל ידעתי שמרגע שאני אקבל את הבננה שלי הסיוט הזה יגמר ואני אוכל לחזור לאוקטביה אהובתי עם הבננה הנחשקת! 
"הנה הבננה שלך!!!" צעק לפתע המאפיונר ושלף מהמכנסיים שלו זין ענקי! 

מהר מאוד הוא הוריד אותי בכוח על הברכיים ודחף את הבננה שלו לפה שלי 
(שרון לבשה את הסטרפאון הגדול
).
"נו איך הבננה אתה אוהב אותה הא? אה שרמוטה שלי? תראה איזה בננה גדולה וטעימה!" צעק המאפיונר בזמן שמצצתי לו את הזין בגרון עמוק 

"אדוני אדוני אני צריך בננה אמיתית!" צעקתי לו בקושי כאשר הבננה שלו לא סתמה לי ת'פה 
"זאת בננה אמיתית! 100 אחוז בננה!" צעק המאפיונר והתפקע מצחוק 
"אדוני אני רוצה לקחת איתי את הבננה" אמרתי לו בקושי רב.
"מה לקחת את הבננה? בשום פנים ואופן לא! זאת הבננה שלי! אבל אם אתה מתעקש אני אתן לך בננה שתוכל לקחת איתך, אבל קודם אני צריך לגמור! קדימה תגמיר את הבננה שלי! 
אאאאהההההה אוווווווווווו כןןןןןןןןןןן איזה פה יש לך! הבננה שלי מבסוטית!" 

צעק המאפיונר וגמר לי בפה 

הרגשתי מנוצל אבל החלטתי לשכוח מהסיוט הזה ולחזור הבית
ה עם ראש מורם כשהבננה בידי! 
המאפיונר נתן לי את הבננה ואמר לי תוך כדי קריצה שהוא מחכה לי בקרוב
לא לא לא, אני לא מתכוון להפוך לעבד מין של איזה מאפיונר 
שמח ועליז במיוחד חזרתי אל אהובתי אוקטביה פופינס כשהבננה בידי! 
"הנה אהובתי הבאתי לך בננה!"
צעקתי בהתלהבות והושטתי לה את ידי שבה החזקתי את הבננה 

"בננה? למה הבאת לי בננה? אוינק אוינק אני רוצה תפוז!"
אמרה לי אוקטביה באדישות כאילו הבננה בכלל לא הזיזה לה. פאק מאיפה היא הפליצה את התפוז הזה עכשיו? 

מסתבר שהזונה הקטנה שינתה את דעתה בזמן שירקתי דם ועינגתי מאפיונר כדי להשיג את הבננה הזאת!
עכשיו פתאום הפרינססה רוצה תפוז! נשבע לכם שאם היה לי עכשיו תפוז הייתי דוחף לה אותו לתחת! 
ואם זה לא הספיק היא גם נשכבה בכפיות והודיעה לי שאני לא אקבל סקס היום כי נעדרתי הרבה זמן והיא התייאשה לחכות לי, הביאה ביד והיא בינתיים לא חרמנית פאאאאאאאאאאאאאאאאאאקקקקקק 

נמאס לי מהשטויות שלה. שלפתי מתחתוניי את הזין הקשיח שלי ודחפתי לה אותו לפה 
"הנה הבאתי לך בננה! בננה גדולה ועסיסית!" 
אמרתי לה וצחקקתי בממזריות.
"ווואאאואווו הבננה הזאת מאוד טעימה!" צעקה אוקטביה ומצצה לי ת'זין בשקיקה.
אוקטביה התחילה לשאול שאלות ורצתה לדעת מה עברתי כדי להשיג את הבננה. נאלצתי לשקר לה אבל אהובתי לא פראיירית בכלל והריחה את השקרים שלי 

היא השכיבה אותי על הגב ותיישבה על הפנים שלי עם ישבנה הסקסי! אחחח איזה תחת! טרפתי אותו בשקיקה! 
אוקטביה רכבה עם ישבנה על פני בפראות עד שנשברתי וסיפרתי לה על המאפיונר והבננה. אוקטביה שהייתה עסוקה עם הבננה בין רגליי התפוצצה מצחוק 

התעצבנתי ואיימתי שאני אדחוף לה ת'בננה האמיתית לחור של התחת!
אז אוקטביה חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי במרץ בגופי, אחרי כמה נשיכות טובות שיניתי את דעתי 

אוקטביה החרמנית רצתה ירידה. היא נשכבה על גב ופתחה את רגליה לרווחה. צללתי לעבר הכוס המתוק שלה והתחלתי ללקק אותו בשקיקה!
אחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד וגמרה כשהיא מתנפשת קלות...
"אוינק אוינק זה היה מעולה!" הודיעה לי חגיגית אוקטביה ונמסה מאושר.
רק התחלתי להרגיש ממש טוב כשלפתע אוקטביה הודיעה לי שהיא מכירה את המאפיונר בעל הקזינו. מסתבר שאוקטביה ובעל קזינו אירגנו לי את התרגיל המלוכלך הזה עם הבננה והשמוק הזה הוא דו מיני! וגם גם... הוא המאהב של אוקטביה! 
טוב הגיע הזמן להוציא את הקיטור על זיון טוב!
אוקטביה עלתה עליי לרכיבה והתחלתי לזיין אותה במרץ בכוס בזמן שהיא נשכה לי ת'צוואר ואת האוזניים
אוקטביה עלתה עליי לרכיבה והתחלתי לזיין אותה במרץ בכוס בזמן שהיא נשכה לי ת'צוואר ואת האוזניים
זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר
העפתי אותה במרץ על הזין שלי ואוקטביה הייתה מבסוטית בטירוף! 
התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית
אוקטביה איימה עליי שאם אני לא אדפוק אותה טוב היא תתגרש ממני ותברח לזרועותיו של בעל הקזינו
זונה בוגדנית 

"בטופס גירושים בסעיף סיבה לגירושין יהיה רשום: דופק לא טוב" צחקה אוקטביה 

הרמתי שוב את אוקטביה באוויר והקפצתי אותה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי לה ת'צורה במסיונרית פרועה!
"אני אראה לך בעל הקזינו" 

אוקטביה נשענה על השידה ופירקתי אותה מאחורה בכוס הרעב שלה
אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק את הכוס הרטוב שלה! 
עברנו לכפיות מטורפות שבמהלכן אוקטביה רצתה שאני אוכיח לה שאני דופק אותה יותר טוב מבעל הקזינו
הוכחתי לה את זה ובגדול 

התהפכנו וזיינתי את אוקטביה כשהיא על הבטן. התחת שלה קיפץ ללא הפסקה והטריף אותי גררררר 
עברנו לדוגי מהיר ועצבני ואוקטביה דרשה שאני אעניש אותה על כך שהיא בוגדת בי עם בעל הקזינו
יאללה איזה שרמוטה בוגדנית! 
החלטתי להשפריץ לה זרע חם בפה! היא מדברת יותר מידי 
נשכבתי על הגב ואוקטביה נשכבה עליי ב 69, היא מצצה לי ת'בננה בשקיקה בזמן שליקקתי לה ת'כוס ואת התחת. אחרי כמה דקות השפרצתי לה בפה כמות יפה של זרע חם. אוקטביה אמרה בחיוך: "אוינק אוינק מוצץ בננה!" וגרגרה את הזרע בגרונה 

נשבע לכם שחוץ מהבננה שלי שום בננה לא תדרוך יותר בבית שלי! בטח שלא הבננה של בעל הקזינו! 

סוף
שרונוש סקסית שלי היה ענק!!! 

איזה צחוקים מטורפים היו לנו, אין דברים כאלה 

את ללא ספק יודעת מה עושים עם בננה 

חולה על החורצ'יקים שלך 
Lavelle