כ סודאנים עליך שמשון - דף 6 - סקס אדיר

סודאנים עליך שמשון

51
נשמע לא רע...אני מוכן להיות מהגר לא חוקי ולכן אני מכריז על עצמי "אפריקאי לשם כבוד" רק בשביל לקבל מענק עזיבה (אחלה חופשה בתאילנד אפשר לעשות מהכסף) והבונוס זה שירות רפואי אלף אלף (על פי דבר הפרופסור)חיוך גדול.

.You so need a Daddy, little girl

סודאנים עליך שמשון

52
[QUOTE=צעיר לנצח]
לא מקבלים תרומות מהומואים

לא מקבלים תרומות מאתיופים

לא מקבלים בעצם תרומות מאף גורם בעל סיכון

[/QUOTE]

נכון. וזו מדיניות נכונה.
למה לקבל מנות ממישהו שיש סיכוי גבוה שהוא נגוע, ואח"כ לבדוק, ולבדוק, ולבדוק. ותמיד יש סיכוי קטן של טעות בבדיקה, ואז מתחילים לאכול סרטים...
יותר פשוט (וזול) לדחות את כל בעלי הסיכויים הגבוהים להיות נגועים.

בבדיקות HIV לדם של תורמים נורמליים - אפשר להוזיל את הבדיקה:
לוקחים דגימה (1 מ"ל) מ- 10 מנות, למשל, ומאחדים אותה לדגימה אחת.
בודקים את הדגימה המאוחדת.
רוב הסיכויים שהכל תקין, ואז 10 הדוגמאות מאושרות.
אם מתגלה משהו (במיעוט נדיר של המקרים) - חוזרים ל- 10 המנות שאוחדו ובודקים שוב, אחת אחת, כדי לגלות את הנגועה.
ככה משיגים עלות של עשירית המחיר לבדיקת מנה.

מד"א מודיעים לכל תורם שבדמו נתגלתה מחלה שמסכנת את שלומו. תקרא שוב באתר (אני יודע שיש לך בעיות בהבנת הנקרא...) ותיווכח.
מד"א מוסרים לכל חפץ בכך את סוג דמו - כי הידע של סוג דמך הוא קריטי בהיזקקות לתרומת דם (זוכר בצבא? רשמו את סוג הדם בתעודת שבוי שהיית אמור לשאת בכל עת...)

מד"א לא רוצים (ובצדק) שהמוסד שלהם, שנועד לאיסוף דם, יהפוך לאתר בדיקות HIV לכל מי שחושש. זה לא המנדט שלהם. בכל מקרה - משרד הבריאות מפעיל מרפאות לבדיקת מחלות מין - וזה המקום לבדיקות כאלה.

צעיר לנצח, תגיד, לא הכרזת לפני זמן קצר שאתה עוזב את הפורום?

המגביה עוף - ירחיק ראות

סודאנים עליך שמשון

53
כן איצטגנין,
הודעתי שאני עוזב את הפורום כי הפסקתי ללכת לזונות,
אבל גיליתי שנושא הבריאות של של צרכני המין בישראל היא פצצה מתקתקת, ולכן אני מרגיש שליחות להתריע.
אגב, אני שמח שהמצאת כרגע דרך מדעית חדשה לבדיקות HIV. אם אתה חושב שזה עובד, אני ממליץ לך להציע את עצמך לפרס נובל.
ואני שמח שאתה משכנע את עצמך שמד"א חוסכים כסף על בדיקות ולכן בכל זאת בודקים את התרומות. זה רק אומר לי שגם אתה חושש שהם לא בודקים את התרומות...
אגב - ההבדל ביננו הוא שאתה רוצה להאמין שהם בודקים את התרומות. אני יודע שהם לא בודקים!
וברור שהסיבה שהם לא בודקים היא כספית, אבל יש גם הסבר סטטיסטי לזה ועכשיו אני אסביר לכם באופן ברור למה הם לא בודקים
רשומים בישראל כיום כ 8,000 חולי HIV. מתוך אוכלוסיה של 8 מיליון תושבים מדובר בפרומיל (אחד מתוך אלף). לכל גורמי הבריאות ברור שחולי HIV לא יילכו לתרום דם, אבל הבעיה היא עם אלה שנגועים בנגיף אבל לא מודעים לכך.
הערכות בקרב המומחים מעריכות שמספר החולים בישראל הוא כפול, כלומר יש כעוד 8,000 איש שנושאים את הנגיף לא מודעים לכך.
לכן, עדיין מדובר באותו פרומיל.
כלומר - הסיכוי שיגיע תורם שהוא נשא HIV לתרום דם הוא 1 מאלף.
אבל מה הסיכוי שמישהו יקבל את הדם הזה?
רק כ 10% התרומות הדם מגיעות לצרכנים. היות ןניתן לשמור מנת דם רק כחודש, אז 90% ממנות הדם בכלל נזרקות.
אז הסיכוי הסטטיסטי שדם נגוע יגיע לחולה הוא רק 1 ל 10,000.
ברור שיש כאן גם את הסיכוי שהחולה יקבל דם נגוע בHIV ולא יחלה, כך שהסיכוי שתרומה של חולה HIV יגיע לחולה והוא גם יחלה היא מאד קטנה, אפילו קטנה ממהימנות בדיקת הHIV עצמה!!

אבל הציבור לא יכול לחיות עם המחשבה שיתכן שיש סיכוי שיקבלו תרומת דם נגועה ולכן מספרים לו סיפורים.

לצורך ההגינות אני אציין שאכן מד"א מקיים בדיקות דם מדגמיות של HIV, בעיקר לצורכי מחקר ומתן תוקף לנתונים הסטטיסטיים.
כ 10% מהמנות נבדקות לצורכי מעקב מצב תחלואת האוכלוסיה.
מבחינה סטטיסטית מדובר במדגם מספיק גדול. ואכן כאלפית מהמנות הנבדקות נמצאות כחשודות כתרומת דם של נשא HIV.
ואכן כאשר נמצא נשא כזה - מודיעים לו
ומשם גם מגיעות הערכות לגבי מספר הנשאים בישראל.

אגב - עוד משהו בנושא הסודנים
תחלואת הHIV הידועה באפריקה היא בין 30% ל 80% (לא כולל את ארצות ערב בצפון היבשת)
כלומר - אין מדינה שאין בה חולים, והערכה היא שמספר החולים הוא גבוה יותר.

אבל מה מתברר?
שעל פי טענתו של הפרופסור כל המסתננים שהגיעו לישראל בריאים!!
כלומר - הם מגיעים ממדינה שיש בה בערך 50% נשאי HIV, אבל ברגע שהם דורכים בארץ הקודש - כולם מבריאים!!!
לטענתו לא מצאו אפילו נשא אחד!!!

אפשר לבוא אליהם בטענות שהן מסתננים אלינו?
אני רק מבקש שתשמרו את הנתון הזה בסוד.. מי יודע? אולי אם באפריקה ישמעו את זה.. פתאום מאות מיליונים ירצו לבוא להבריא בארץ הקודש!!!

אגב -
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

סודאנים עליך שמשון

54
צעיר לנצח, יש רק בעיה אחת עם ההגיון שלך. אתה לא יודע על מה אתה מדבר.

רוב המסתננים/מבקשי-המקלט/פליטים/חברים-שלך/קרא-להם-איך-שאתה-רוצה שמוצאם מאפריקה והגיעו לישראל, הם משתי מדינות אפריקאיות: אריתריאה וסודאן.
נתוני המלחמה בHIV באריתריאה מלמדים על שיעור הידבקות מוערך בקרב האוכלוסיה של 0.6%.
בסודאן, שם המצב קשה בהרבה, מעריכים שרק ב-2015 יגיעו לשיעורי הדבקה של 1.5%.
לא 50% ולא נעליים.
אז לא האפריקאים אחראים לענייני הHIV בדרום תל אביב. כנראה שזה בכל זאת קשור איכשהוא להרגלי ההגיינה הגרועים של הנרקומנים התל-אביביים.

השחורים מאפריקה בצד, גם בנושאים של בדיקת מנות דם במד"א אין לך מושג.
כל מנה נבדקת. הוראות משרד הבריאות קובעות חד-משמעית שמנת-דם לא תיכנס לגוף של חולה אם לא עברה בדיקות.

אז במקום לזיין כאן לאנשים את השכל, אולי תמצא איזו בחורה נחמדה ותזיין אותה ?

redone2014-01-12 00:42:25

סודאנים עליך שמשון

55
יש ויכוחים רבים לגבי הנתונים של החולים והנשאים של HIV באפריקה.

אחת הבעיות העיקריות היא למצוא להביא נתונים מעודכנים, כי מחקרים רבים שמופיעים באינטרנט מביאים נתונים שפורסמו לפני יותר מעשר שנים, והמחקר עליו הם מדווחיום בוצע כמה שנים לפני כן...

בקישור הזה לדוגמא

- http://www.biomedcentral.com/content/pdf/1472-6963-13-335.pdf

שבו בוחנים דעות של מטופלים סודאניים(שלא יודעים מה מצב הHIV האישי שלהם) שביקרו אצל רופאי שיניים, מדובר על נתון משנת 2002 (לפני 11 שנה!!) שבו כתוב שתפוצת הHIV כבר אז הייתה 1.6% (נתונים בעמוד 1)...

והנתון הזה - הוא בעצמו כבר יותר גבוה מהספרים שאתה מביא נכון להיום.

כמו כן, אחת השאלות במחקר ( השאלון היה בשנת 2008!) הייתה "האם אתה מכיר אישית מישהו חולה HIV" (עמוד 4) - ומתברר ש 75.6% מהנשאלים מכירים אישית!! אנשים עם HIV/HIV (כתוב במסקנות המחקר בעמוד 1)

אז שכל אחד יסיק באופן אישי מה המשמעות של המספר המפחיד הזה.

דבר שני -

אף גורם בעולם לא מסתובב ובודק אפריקאים שחולים או נשאים של HIV/HIV.

כל המספרים הם הערכות על פי מדגמים של אנשים שמסכימים להבדק (באחוזים קטנים מאד) ועל פי מספר האנשים שמגיעים לקבפ טיפול רפואי כי הם לא מרגישים טוב...

ובאפריקה, אנשים מגיעים לרופא כאשר הם כבר חולים!! גם כי הם חולים וגם כי הם לא מרגישים טוב ורוצים טיפול.

אז אף אחד לא באמת יודע מה מספר הנשאים שמסתובבים חופשי וממשיכים להדביק אחרים.

בקישור הבא לדוגמא ,

http://www.avert.org/history-hiv-HIV-africa.htm

אפשר למצוא את התפשטות המחלה באפריקה על פי השנים, עד שנת 2003 (כבר יותר מעשר שנים!!)

אפשר לראות בבירור שב 15 שנות המחקר התפוצה של המחלה גדלה באלפי אחוזים!! היות והתפשטות של מחלות היא תמיד אקספוננציאלית, אתם יכולים לתאר לעצמכם מה המצב כיום, 10 שנים לאחר פרסות הממצאים ההם.

במחקר הבא http://www.omicsonline.org/2155-6113/2155-6113-4-194.pdf משנת 2013 בדקו את רמת הידע של סטודנטים סודניים לגבי הדרכים להזהר מהדבקה במחלות וירליות כמו HIV/HIV. התוצאות עגומות. ואם בקרב האליטה האינטלקטואלית המצב כזה, מה קורה בכפרים?

מחקר מהשנים 2011-2012 על כ 4,000 זונות בסודאן (ב 12 מחוזות שונים),

http://sti.bmj.com/content/89/Suppl_3/iii17.abstract

מצא שתפוצת המחלה ביניהן היא בין 4.4% ל 23.9%, תלוי במחוז שנבדק. כמובן שנמצאו גם מחלות אחרות כדון סיפליס וכ'.

וממאמר זא - מסקנה חשובה מאד לעניינינו!!!

כאשר אנחנו מסתכלים על הסכנה שלנו לחלות ב HIV/HIV, אנחנו צריכים להבין שאנחנו בקבוצת סיכון. והזונות החולות האלה בסודן, נדבקו מצרכני המין בתשלום ומדביקות את האוכלוסיה שלנו - צרכני המין בתשלום.

ואןתם סודנים צרכני מין בתשלום שנהגו לפקוד זונות בסודן, עושים את זה גם כאן.

ולכן הסכנה הגדולה.

רק צריך לעשות אחד+אחד ולהגיע למסקנות הנכונות

ושכל אחד יעשה רק מה שטוב לו.

אחד יפסיק ללכת לזונות בכלל (כמוני) ואחד ישכנע את עצמו שאין בכלל העיה.

אבל לפחות שיידע את הסכנה האמיתית.

UMA2014-01-12 19:39:37
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

סודאנים עליך שמשון

56
צעיר לנצח היקר...

בוא נעזוב את המיספרים כרגע... אתה מבין שמעבר למיספרים יש פה בעיה,אני אישית נמצא בסוג של "מחלה" כמו שיש הימורים סמים ועוד... אני מכור לעיסויים להרפיות כל מה שאתה אומר זה יפה ונחמד אבל אתה כמו שכתבת כבר לא הולך לזונות אז מבחינתי אתה לא פקטור ואתה לא מבין את הבעיה.
מה שנשאר לי זה לסמוך על עצמי ולהיות זהיר להפסיק עם זה אני לא יכול,לפחות לא כרגע.
אולי ביום שאני ימצא את בת הזוג המושלמת אני יפסיק לשוטט בדירות ולחפש בחורות שעושות הרפייה.

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

סודאנים עליך שמשון

57
צעיר לנצח,אני מסכים עם דבריך אבל לא מבין איך הגעת למסקנה שצרכני הזנות בסודן הם צרכני הזנות הסודנים בישראל.כאן הם נמצאים בסיטואציה סוציואקונומית שונה לגמרי ואני לא בטוח שאלה שכאן הולכים,הלכו שם לזונות.בכל אופן מדובר באחוזי נשאות גבוהים בהרבה מאד מבישראל.

סודאנים עליך שמשון

58
צעיר לנצח, גם אנגלית אתה לא יודע ? רק נכנסתי למחקר האחרון שהבאת, ושם קראתי "The highest HIV prevalence was measured at two sites in the eastern zone (5.0% and 7.7%), while in the other zones it ranged from 0% to 1.5%. Syphilis prevalence ranged from 1.5% in the northern zone to 8.9% in the eastern zone. Ever having been tested for HIV was reported by 4.4%–23.9% of FSW across all sites"

כלומר, אתה מבלבל בין אלה שעברו בדיקת HIV, לבין אלה שאצלהם נמצא HIV. לא חבל ? כזו טעות בכזה תקציר קצר ?
בנוסף, הקישורים שאני הבאתי מסתמכים על ארגונים שכל תכלית קיומם עלי אדמות היא מלחמה בHIV באפריקה. כי במדינות מסויימות באפריקה (לא סודאן ולא אריתריאה, אבל כן בוצוואנה, למשל) HIV זו הבעיה מספר אחת שלהם, ברמה של מגפה שמאיימת על קיומה של המדינה. אז בכל אפריקה לוקחים את הנושא של הHIV מאוד ברצינות.

אבל כשיש לבן אדם דעות קדומות, שום עובדה לא תשנה אותן.

וזה כמובן לא משנה עובדת יסוד אחת: כל עובדת מין, לא משנה מי היא, בסיכון להידבק בשלל מחלות. בניגוד לHIV, חלק גדול מהמחלות האחרות יכולות לעבור בשלל צורות מגע, וזה כולל נשיקות, מין אוראלי לא מוגן, ובמקרה של פצעים מסויימים - גם ליטופים.
אדם שפוחד ממחלות מין צריך למצוא בת זוג קבועה ולדבוק בה, או להתנזר.
מי שמעדיף חיי מין עשירים צריך לדעת שהוא בוחר חיים שיש בהם סיכון. קצת כמו ספורט אקסטרים. וזה עוד בלי לקחת בחשבון נושאים כמו מין מלא לא מוגן.

אז בשביל מה לערב סודאנים כאן ? החיים שלהם מספיק קשים גם ככה.

סודאנים עליך שמשון

59
[QUOTE=redone]
אז בכל אפריקה לוקחים את הנושא של הHIV מאוד ברצינות.

[/QUOTE]

מצחיק עד דמעות מה שכתבת כאן...לוקחים ברצינות.
הית פעם באיזשהי מדינה אפריקאית..ראית פעם מדינה אפריקאית לוקחת בעיה באופן רציני ושלא נדבר על מחלה כבעיה לאומית?

מערכת חשמל או מים, כבישים, ביטחון וכו' אלה בעיות שיכולות להיות מספר אחד מבחינה לאומית ,וזה מאוד בעייתי במדינות אפריקאיות ,כאשר אני מדבר על ערי בירה.
הטיפול בבעיות כאלה כמעט ולא קיים מבחינה מדינית ורק פתרונות נקודתים (מזכיר מדינה כלשהי במזרח התיכון?) שלוקחים חודשים, כאשר במדינה מתוקנת בעיה קריטית כמו לדוגמה חוסר מים לוקחת אולי שבוע.

אני מסכים עם "צעיר לנצח" שהמספרים במציאות הרבה יותר גבוהים מהמספרים באיזשהו מחקר כזה או אחר, במיוחד שזה קשור למיקום המחקר וגורמים נוספים.
האפריקאי הממוצע לא יגיע לרופא להיבדק ולא ממש מענין אותו מה מצב הבריאות שלו עד שהוא חולה ולא מצליח ללכת ולחפש עבודה, וכשהוא חולה הוא לא הולך לרופא, זה יקר, הוא חוזר לכפר שלו.
נראה על פניו שהמספרים גבוהים הרבה יותר מהמחקרים הללו ולכן יש סיכוי לא רע שחלק מאותם מסתננים הביאו איתם מחלות...

האם האפריקאים הולכים לבתי זונות?
והתשובה היא כן, אפילו במדינות שהאיסלם היא הדת הגדולה, ומי שהולך שם גם ילך פה.
גם שם יש דירות שנראות טוב (מקומות לעשירים) ויש שם כמה בחורות שעובדות אבל מה לעשות ישנות במחסן ליד.
רמת ההיגינה היא זוועתית, לפעמים נגמרים הקונדומים אז פשוט לא משתמשים בהם, והלקוחות העשירים והפחות לא ממש מתענינים אם היא נקייה או לא.
וכמובן יש מקומות לעמחה ששם בכלל אין מה לדבר על היגינה או קונדומים והשירות ניתן לפועל הרגיל..
ללבנים שמגיעים לחלק מהארצות אין כל כך צורך ללכת למקומות הללו כי ניתן לתפוס בחורות ברחוב או במעדונים.
צריך לזכור שהמשכורת שעובד רגיל יכול להרוויח היא כ10-40 דולר בחודש ולקנות קונדומים זה הרבה כסף בשבילו (אם בכלל יודעי מה זה),אז פשוט לא קונים ולא חושבים.

[QUOTE=הפרופסור]
אולי ביום שאני ימצא את בת הזוג המושלמת אני יפסיק לשוטט בדירות ולחפש בחורות שעושות הרפייה.
[/QUOTE]

הפרופסור, מה זאת הבת זוג המושלמת?
אחת שהיא תאילנדית עם 4 ידיםקריצה

bigdady2014-01-14 04:31:06

.You so need a Daddy, little girl

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”