זוגות האסייתים שמגיעים לתאילנד הם בדרך כלל שמרנים וזאת בגלל התרבות שלהם, לדוגמה סינים או יפנים לכן לרוב תראה אותם במקומות תיירות פרופר כמו צאנג' מאי ושאר הצפון או איזור פוקט, הם באים עם ילדים ונופשים במקום וממש לא מחפשים פינוקים מהסוג הזה.
אם תראה אסייתים במקומות כמו פאטיה, אתה תראה אותם לרוב בקבוצות כאשר למדריך יש דגל שמוביל אותם למקומות "המעניינים" אבל הם לא משתתפים בחגיגה או קבוצות של גברים והם לרוב סוגרים כבר מראש את כל הפינוקים (בחורות,מסאג',קריוקי עירום ושאר הירקות), אם אני לא טועה אצלהם זה מאורגן כמו סיורים.
האסייתים יודעים בדיוק כמונו, מה בדיוק קורה בתאילנד אולי אפילו יותר טוב...בשבילם הנופש בתאילנד הוא זול כאשר גם זמן הטיסה הוא לא ממש ארוך ואפשר לעשות שופינג (נאמר לי שבתאילנד יותר זול גם המוצרים הסינים).
דבר אחר הוא שלרוב האסייתים יש דברים דומים בבית לכן לא צריך לחפש בחוץ יתר על המידה..
את רוב האסייתים (סינים,מלזים,סינגפורים,קוריאנים ועוד) שפגשתי פגשתי באיזור תיירות בצפון או דרומית לפוקט ולא ראיתי אחד או אחת שאפילו התעניינו בבארים או בשאר הפינוקים.. מה שעניין אותם זה המקומות הקדושים והקניות..ואת זה אני לא יכול להגיד על המערביים.
ואת האסייתים בפטאיה פגשתי במכוני הבודי מסאגי'ם ששם הם בקבוצה כמו גם ההודים (גם להם יש סיורי מין כאלה).
לפי דעתי השיחה שלך נקטע כי ממה שאני ראיתי רוב המשפחותזוגות שמגיעים לנפוש הם לא ממש העמחה אלא יותר המעמד הבורגני(רופאים,כלכלנים,מנהלים בחברות גדולות) היותר עשיר שלא ממש רואה בעין טובה את כל פעילות הפינוקים בארצם ובארצות אחרות ומבחינתם תייר מין הוא דבר שמפריע להם ויוצר להם תדמית של כאלה שניתנים לקניה (גאווה עצמית) ובנוסף לזה תוסיף את השמרנות והבדלנות של האסייתים.
דרך אגב את העמחה ניתן לראות בארץ אצל הזונות בדרום תל אביב , העובדים הזרים הסינים מבקרים שם לא מעט, כמו שהם רגילים בארצם.
טוב אין פה יותר מדי סיניות
..חבל..ובשגרירות הן ממש מכוערות
(עם שפם)