נחתתי בבנגקוק,ירדתי למטה למוניות,השעה 08:00 בבוקר ולא היה לי כוח להתארגן ולהתווכח עם עוד ישראלים,אז הנסיעה לפטייה עלתה לי 1500 בהאט.ירדתי ב2 ROAD,נכנסתי למלון בשם INTOWN HOLIDAY HOTEL.חדר ללילה 2500 בהאט.ידעתי שזה יקר,אך הייתי עייף לגמרי,ורציתי רק לישון. חדר לא משהו תמורת הסכום הגבוה ששילמתי.אחרי שלוש שעות של שינה,מקלחת - ולרחוב.
קשה לתאר את כמות נותנות השירותים שיש שם.אחרי הליכה של כמה דקות נכנסתי לאחד המסאג'ים.ביקשתי oil body massage. בחרתי צעירה סקסית ורזה שהעלתה אותי לקומה מעלה,ששם היה חלל גדול עם וילונות שמפרידים בין המיטות,ובקצה היה חדר בודד.כיוונתי אותה לעבר החדר,ישר אמרה עוד 100 בהאט.התפשטתי,נשכבתי עירום על המיטה,והתאילנדית הקומפקטית התחילה במסאז' שהתחיל בגב,עבר לרגליים,ובין לבין נגיעות עדינות באשכים.אחרי 10 דקות הסתובבתי ,ושמתי לה את היד על הבולבול,לא היה צריך הרבה בכדי להעמיד אותו.אחרי 5 דקות של שיפשוף,ביקשתי ממנה להוריד בגדים.הורידה הכל חוץ מהתחתונים,אמרה שמתביישת.אחרי כמה דקות של נגיעות הדדיות,גם התחתונים ירדו.התחלתי לשפשף לה קצת את הכוס,ראיתי שהיא רטובה,וזה לגמרי גירה אותי. לא תיכננתי לגמור בלי לזיין,אבל הידיים המשומנות שלה,החזה היפה והזקור שלה והתחת שאין בו גרם שומן הטריפו אותי לגמרי. השפרצתי,ובאותו הרגע הבנתי שחזרתי לגן עדן !!!
המחיר : 1300,השארתי עוד 200 טיפ. הבחורה מחייכת מאושרת. יוצא לרחוב שמח ומאושר.
אחרי טיול קצר חוזר למלון,רואה צעקות בלובי. 4 הודים מאוד כועסים. מסתבר שאי אפשר להכניס בחורות למלון,גם לא בתשלום נוסף.רק אם הבחורה עשתה איתך צ'ק אין,היא יכולה להיכנס.בודק בקבלה מדוע החדר שלי כל כך יקר,ולהפתעתי אומרים לי שחדר רגיל עם מיטה זוגית עולה 1300 כולל ארוחת בוקר,אך כיוון שבחדר שלי יש 2 מיטות יחיד,המחיר כמעט פי 2.לא משנה להם שאני לבד. כל זה לא רלוונטי,כי אי אפשר להכניס בחורות.
יוצא לרחוב,הולך 5 דקות,ואז אני רואה מלון נחמד, שנקרא BAY BREEZE HOTEL שנמצא ב SOI 11 ב 2ROAD. חדר ללילה 800,בדצמבר 900,ובינואר יכול להגיע ל 1200. החשוב,אין בעיה עם בחורות,ללא הגבלה וללא תוספת תשלום. במלון הזה נשארתי 10 ימים. לקחתי את הדברים מהמלון הקודם,מוותר על לילה שעלה לי לא מעט,הכל בשם החרמנות.
עולה במעלית,רואה אירופאי עם די.וי.די,אחלה רעיון.האירופאי מסביר לי איך להגיע לקניון.אחרי מנוחה והתארגנות בחדר החדש (קומה 8 , רציתי הכי גבוה שאפשר פשוט אוהב את הנוף מלמעלה),מקלחת,ולקניון. להיכנס מהרחוב הג'יפה לקניון כזה יפה זה שינויי מרענן,עולה 2 קומות.1000 בהאט,ויש לך די.וי.די חדש. חוזר למלון,מבקש שיתקינו לי.משאיר 200 בהאט טיפ,וחוזר לרחוב לחפש סרטים.אחרי חיפוש לא קצר,הבנתי שלא אוהבים שם את נושא הסרטים הכחולים.נראה לי קצת מבלבל הנושא,בהתחשב באופי של המקום.לבסוף קניתי 10 סרטים מנהג טוסטוס,שניסה לשדל אותי להיכנס לגוגו באר,ועמד עם תמונה מנויילנת של בחורה ערומה. התענוג - 1500 בהאט.
טוב,כבר ערב.יורד לרחוב.המבחר הוא אין סופי.העניים בולעות את מאות הבחורות,וקשה לך להאמין שאתה יכול לזיין כל אחת מהן.מתיישב באחד הבארים,ומסמן בחיוך לילדה בת 20,רגליים אלוהיות עם נעלי עקב,גוף רזה וחטוב,חזה קטן,וחיוך מעלף.הרבה אין מה לדבר איתה,בקושי מבינה או מדברת אנגלית,אבל ישר מחבקת ומלטפת אותי כאילו אנחנו חברים שנים.חווית GFE מושלמת.אחרי שעה ושתי בירות משלם 800 בהאט - 300 זה באר פיין,4 בירות 300,ו 200 טיפ,הולכים למלון.ההליכה למלון קצת מביכה,אבל רק בפעם הראשונה.
טוב אני חרמן אש לראות את הסחורה,שולח אותה למקלחת,ואני אחריה.חוץ מהחזה הקטן שאיכזב,הבחורה כוסית ברמה.להפתעתי היתה די ביישנית,והיה צריך לכוון אותה מה לעשות.הורדתי אותה למציצה מקונדמת,כולל ליקוק ביצים ארוך ומענג.לאחר מכן בעודי שוכב על הגב,נתתי לה להכניס את עצמה אליי בקצב שלה.יש לי זין גדול,דבר המהווה חיסרון רציני במזרח.מזל שהבחורה באה מוכנה עם שמן בתיק.היא התחילה לרכב עליי בקצב שלה,ולאט לאט הצטרפתי אליה.כשראיתי שהיא זורמת,התהפכנו,והתחלתי לדפוק אותה חזק.12 שנות נישואין וזיונים עם אישה אחת הפכו אותי לאדם חרמן מאוד,ולראות מתחתי מישהי בת 20,עם רגליים פתוחות,גונחת,להריח את הכוס שלה,זו חוויה חזקה מאוד.הפכתי אותה על הבטן,שמתי כרית מתחתיה,ונכנסתי פנימה.ההרגשה של להיכנס לתוך כוס צר כל כך נעימה,כל כניסה ויציאה של הזין גורמת לך עונג בילתי נגמר.הקמתי אותה והעמדתי אותה מול השידה,ששם יש מראה ,ונכנסתי מאחור כאשר היא מכופפת וגונחת.שימנתי לה את החור של התחת,ודחפתי לה אצבע.תןך כדי שאני מזיין ודוחף אצבע,גמרתי כמו שלא גמרתי הרבה זמן.אני מחייך,מתחיל לצחוק,והיא לא מבינה למה.שולח אותה להתקלח,בזמן שהדופק שלי נרגע. היא יוצאת,נותן לה 1000 פלוס 200 טיפ ושולח אותה החוצה.היא מנסה להבין למה,אבל אני לא בכיוון בכלל של להסביר לה.משחקת אותה נעלבת,ונעלמת.לך תסביר לה שאני נשויי עם 3 ילדים,ושאישתי עלולה להתקשר בוידאו,ישר קולטת משהו לא בסדר.יותר זול לי להוציא עוד כמה אלפי בהאטים על בחורה עובדת,מאשר להיות גרוש בישראל 

אחרי שינה טובה ועמוקה,מתעורר בצהריים,אוכל ארוחת בוקר.אין לי כוח לכלום.מעביר את הזמן בקניית מתנות וטיול ברחוב.המסאג' לא מושך,כי באותו הסכום אני יכול לשתות,ולזיין בכיף בחדר במלון,ולא בחדרון עם אנשים מסביבי.יושב בלובי של המלון,כולם באותו הסרט:רוב הגברים אירופאים,קצת הודים שבאו בקבוצה,כולם חרמנים.מצעד של בנות נכנסות ויוצאות.את הליידי בוי רושמים בקבלה.
ב 21:00 אני מגיע לראשונה בחיי לווקינג סטריט,חווית חובה לכל גבר.מאות בחורות,עשרות מועדונים,רעש,המולה,טירוף אחד גדול.בפתח אחד המועדונים בחורה לבושה כמו ארנבון עם זנב וכובע ורוד מחלקת לי פלייר,ואני נשבר.אני נכנס,ומסמן לה לבוא איתי.אין מה לדבר.נותן למאמא באר פיין 500 שכולל הייניקן,שאני שותה בזמן שהיא מחליפה בגדים.מבקש ממנה שתביא את התחפושת איתה בתיק.תוך כדי אני מוודא שהיא באמת מעל 18,היא נראית כל כך צעירה.
יוצאים מהרעש של הוולקינג סטריט,עולים על מונית טנדר,ומגיעים למלון.לפי המבטים של הגברים עליה בדרך,הבנתי שלא טעיתי,והיא כוסית רצינית.נכנסים לחדר,אני מתחיל ללטף אותה,מוריד לה את החצאית,לאט לאט מוריד לה את התחתונים,ואני מגלה כוס תאילנדי יפהיפה,קטן,מגולח,ומאחוריו תחת קטן ושרירי,מוצק ומחוטב.עומד לי בטירוף.הורדתי את המכנסיים,והיא משפשפת לי את הזין מבעד לתחתונים.הסטתי את התחתונים,שפכתי שמן קוקוס על הידיים שלה,על הזין שלי ועל הכוס שלה (100 בהאט בקבוק שמן קוקס ברחוב).התחלנו לשפשף אחד לשני במהירות.תוך כדי שאני דוחף לה אצבעות לכוס ולתחת אני מתפשט,ומוריד לה את החלק העליון ואת החזיה.שוב אכזבה בציצי,קטן כמו של נער בן 16.טוב,לא נפסיק עכשיו.משכיב אותה על המיטה,על הבטן,נכנס בעדינות,ומתחיל לזיין.התחת שלה מול העניים שלי,ואני מתחיל לתת לה ספנקי בתחת,לראות איך מגיבה.אין תגובה ,ממשיך חזק יותר וחזק יותר.הופך אותה על הגב,נכנס שוב לכוס הנעים הזה,ומזיין חזק.אחרי זיון ארוך וחזק אני יוצא ממנה,מוריד את הקונדום,שוכב מעליה,והיא מביאה לי ביד.השפרצתי לה על החזה ועל הפנים.איזה זיון מדהים.
כעיקרון שאר הטיול עבד על אותו הפרנציפ: בערב קצת אלכוהול,בוחר בחורה,ולמלון.
עלויות - כרטיס טיסה 900 דולר אוזבקיסאן אייר ליין.עצירה של שעה וחצי בהלוך,שעה בחזור.בנוסף,3 שבועות מחיה כולל טיסה הלוך וחזור לקוסמויי כ 3500 דולר.
בחורות-מבחר אין סופי.רוב התאילנדיות חזה קטן,דבר שמבאס.
רוסיות-פעם אחת לקחתי עלה לי 5000 בהאט כולל הבאר-פיין.
אם יש טיפים לגבי פטייה לנסיעה הבאה - אשמח
.
.
.כאשר עניתי בשלילה,הוא אמר לי שאין בעיה להיכנס,אך הוא מייעץ לי להחליף את הטי-שירט והמכנס 3/4 והכפכפים בבגדים קצת יותר מכובדים,ז"א מכנס ארוך,נעליים סגורות וחולצה אלגנטית.הוא אמר לי שכך לבחורה יהיה יותר עניין,כיוון שאצלם נהוג להתלבש יפה גם אם מצבך הכלכלי לא משהו.