כ תאילנד - ביקור בכורה - דף 2 - סקס אדיר

תאילנד - ביקור בכורה

11
גבינט...אני אסביר.

זוגות האסייתים שמגיעים לתאילנד הם בדרך כלל שמרנים וזאת בגלל התרבות שלהם, לדוגמה סינים או יפנים לכן לרוב תראה אותם במקומות תיירות פרופר כמו צאנג' מאי ושאר הצפון או איזור פוקט, הם באים עם ילדים ונופשים במקום וממש לא מחפשים פינוקים מהסוג הזה.
אם תראה אסייתים במקומות כמו פאטיה, אתה תראה אותם לרוב בקבוצות כאשר למדריך יש דגל שמוביל אותם למקומות "המעניינים" אבל הם לא משתתפים בחגיגה או קבוצות של גברים והם לרוב סוגרים כבר מראש את כל הפינוקים (בחורות,מסאג',קריוקי עירום ושאר הירקות), אם אני לא טועה אצלהם זה מאורגן כמו סיורים.
האסייתים יודעים בדיוק כמונו, מה בדיוק קורה בתאילנד אולי אפילו יותר טוב...בשבילם הנופש בתאילנד הוא זול כאשר גם זמן הטיסה הוא לא ממש ארוך ואפשר לעשות שופינג (נאמר לי שבתאילנד יותר זול גם המוצרים הסינים).
דבר אחר הוא שלרוב האסייתים יש דברים דומים בבית לכן לא צריך לחפש בחוץ יתר על המידה..
את רוב האסייתים (סינים,מלזים,סינגפורים,קוריאנים ועוד) שפגשתי פגשתי באיזור תיירות בצפון או דרומית לפוקט ולא ראיתי אחד או אחת שאפילו התעניינו בבארים או בשאר הפינוקים.. מה שעניין אותם זה המקומות הקדושים והקניות..ואת זה אני לא יכול להגיד על המערביים.
ואת האסייתים בפטאיה פגשתי במכוני הבודי מסאגי'ם ששם הם בקבוצה כמו גם ההודים (גם להם יש סיורי מין כאלה).
לפי דעתי השיחה שלך נקטע כי ממה שאני ראיתי רוב המשפחותזוגות שמגיעים לנפוש הם לא ממש העמחה אלא יותר המעמד הבורגני(רופאים,כלכלנים,מנהלים בחברות גדולות) היותר עשיר שלא ממש רואה בעין טובה את כל פעילות הפינוקים בארצם ובארצות אחרות ומבחינתם תייר מין הוא דבר שמפריע להם ויוצר להם תדמית של כאלה שניתנים לקניה (גאווה עצמית) ובנוסף לזה תוסיף את השמרנות והבדלנות של האסייתים.

דרך אגב את העמחה ניתן לראות בארץ אצל הזונות בדרום תל אביב , העובדים הזרים הסינים מבקרים שם לא מעט, כמו שהם רגילים בארצם.
טוב אין פה יותר מדי סיניות קריצה..חבל..
ובשגרירות הן ממש מכוערות צחוק (עם שפם)

.You so need a Daddy, little girl

תאילנד - ביקור בכורה

12
אתה צודק בכמה דברים:
עכשיו גרמת לי להיזכר במדריכות בוולקינג סטריט של כל היפנים/ דרום קוריאנים הפנסיונרים (שלכל אחד יש מצלמה ביד)...

מעבר לזה, באמת הזוגות שמגיעים הם היותר איכותיים, הן בהתנהגות (האמת כל אחד מתנהג מאופק יותר ליד החברה לעומת שהוא עם החבר'ה), וגם אתה רואה על הביגוד שלהם איך הם מתוקתקים, תמיד נייק/ ניו באלאנס אופנתיות, לבוש דומה בסגנון של הבעל והאישה - אקיצר ליגה...

בכל מקרה לא הייתי מתחלף איתם בפאטאייה (בלבד, כי חלק מהם יוצא עם יפניות שפשוט יצאו לי העיניים מלראות אותן, והן בכלל לא היו לבושות חשוף),
כי לכל מקום יש את "הלבוש" שלו - ובפאטאייה זו עיר של מי שבא לזיין בלי הפסקה, לצאת כל לילה ולחזור עם מישהי אחרת, ולדעת שהבחורה הכוסית שהרגע נכנסה ל 7ELEVEN מעבר לכביש תהיה שלך ברגע שתדבר איתה ליד המקרר של הארטיקים (ותקנה לה טילון ב-17 באט בשביל להראות שאתה לארג' ....גבינט2014-01-13 01:30:32

תאילנד - ביקור בכורה

13
הזכרת לי משהו...

בטח אתה זוכר שהצבע הלבן שולט שם..כל הזמן הבחורות שמות טלק או פודרה על הפנים ונמנעות משיזוף כי הן רוצות להיות במילים שלהן "סופרסטאר", הכוונה למפורסמות בטלווזיה, ושם הן כולן לבנות.
כל הצבע הלבן כל כך משוגע שם, שמודל היופי שלהם זה אסייתים לבנים וכמובן בנות כמה שיותר לבנות...ומה לעשות שהסינייות ובמיוחד הקוריאניות והיפניות הן לבנות ודי מטופחות ולכן גם יפות.
באחד הסיבובים שלי בטיילת ראיתי איך נהגי המוטר-בייק מזילים ריר על 3 בחורות קוריאניות שרק טיילו בן החניות, ומצחיק היה לראות אותם מנסים לחבר משפט קוהרנטי אחד באנגלית..ממש היה מביך לראות אותם רודפים אחרי הבחורות בניסיון להתחיל איתן (כמובן שאין סיכוי, הם די מכוערים כמו שאתה זוכר).

אבל אתה צודק היפניות או קוריאניות נראו כמו בובות ברבי אסייתיות..במיוחד עם הקוקיות בשני צידי הראש..

אין כמו 7ELVEN בשביל לחפש בחורות יפות באור יום..אבל בפאטיה נראה שכל מקום זה מקום לחפש בחורות.

תאילנד - ביקור בכורה

14
היי,

חדש בפורום-ותיק במזרח
ב 97-98 הייתי כל פעם 3 חודשים ביפן.הניגודים שם עצומים,כיוון שביום היפנים אנשים סגורים מאוד,ברכבת הם יושבים בשקט מתעסקים בסלולארי,או בוהים באויר.לעולם לא ינעצו בך מבטים או ילעגו לך.סדר ונקיון בצורה מופתית,מעוררת התפעלות,ברמה של טכס.
לעומת זאת חיי הלילה מאופיינים בהמון אלכוהול,קריוקי,והמין שם זמין ללא תשלום.בחורה יוצאת לבלות,זה די נורמאלי מבחינתה שהיא תעשה סקס (כמובן לא כולן).בערים יש המון בתי מלון לפי בסיס של שעות,נקראים LOVE HOTEL. אתה שוכר חדר,בתוכו יש ארון תחפושות ענק,אחות,וונדר וומן,ספיידר מן,לפחות 30 תחפושות,יש ויברטורים,אביזרי סאדו,והכל מנויילן כמו חדש.
ככל שאתה מתרחק מהערים הראשיות,אתה הופך לאטרקציה.יש יפניות שמאוהבות בעור ככה,כיוון שהן לבנות.הישראלים שהיו שם חגגו איתן בלי סוף.
לשמחתי יש לי רק זכרונות טובים וגעגועים ליפניות.

תאילנד - ביקור בכורה

15
למרות.... שקודם כל, התאילנדיות ובטח הצעירות לעיתים מתאפרות יותר מדי מהלבן הזה בפנים, לדעתי זה מיותר.
מעבר לזה, אני חייב לציין שיש גם יפנים (לא יצא לי לראות יפניות) שזופים, עם צבע עור כמעט כמו של התאילנדים, רק שאצל היפנים זה לא אישיו בכלל ביחסים עם בחורות (כל זמן שאתה יפני).

ואגב, עוד לא יצא לי לראות תייר מערבי אחד שהוציא משהו מיפנית/ קוריאנית בפאטאיייה ובתאילנד בכלל.

תאילנד - ביקור בכורה

17
[QUOTE=ohevcus]היי,

חדש בפורום-ותיק במזרח
ב 97-98 הייתי כל פעם 3 חודשים ביפן.הניגודים שם עצומים,כיוון שביום היפנים אנשים סגורים מאוד,ברכבת הם יושבים בשקט מתעסקים בסלולארי,או בוהים באויר.לעולם לא ינעצו בך מבטים או ילעגו לך.סדר ונקיון בצורה מופתית,מעוררת התפעלות,ברמה של טכס.
לעומת זאת חיי הלילה מאופיינים בהמון אלכוהול,קריוקי,והמין שם זמין ללא תשלום.בחורה יוצאת לבלות,זה די נורמאלי מבחינתה שהיא תעשה סקס (כמובן לא כולן).בערים יש המון בתי מלון לפי בסיס של שעות,נקראים LOVE HOTEL. אתה שוכר חדר,בתוכו יש ארון תחפושות ענק,אחות,וונדר וומן,ספיידר מן,לפחות 30 תחפושות,יש ויברטורים,אביזרי סאדו,והכל מנויילן כמו חדש.
ככל שאתה מתרחק מהערים הראשיות,אתה הופך לאטרקציה.יש יפניות שמאוהבות בעור ככה,כיוון שהן לבנות.הישראלים שהיו שם חגגו איתן בלי סוף.
לשמחתי יש לי רק זכרונות טובים וגעגועים ליפניות.

[/QUOTE]

חיי היום של רוב היפנים הם באמת שמרנים ודי משעממים...הם עם שעובד קשה באמת ולוקח את זה ברצינות רבה.
אבל חיי הלילה של היפנים, ומספיק לראות את הפורנו, יש כאלה שיגידו המוזר והדי יוצא דופן, אבל אני אומר שדי מדליק, כדאי להבין שהיפנים מטורפים בקטע הזה, ויש להם שירות לכל צורך שקיים לאדם העבדלומדחרמן נשואי....
וחדרי מלון עם נושאים..כמו מאדיםחדר האהבהאנימה, וכדומה.

סתם כאניקדוטה..יש להם שירות שבו אתה יכול לישון עם בחורה (בלי מין) במעין תא כזה שהוא סוג של חדר שינה די ילדותית ובחורה פשוט ישנה בזרועות שלך או אתה בשלה ומלטפים אחד את השני...כנראה שירות לבודדים שבניהם (ויש כאלה הרבה שמעדיפים בחורה ורטואלית על פני בשר ודם) שצריכים מגע אנושי לפעמים.

וקטע של העור זה נפוץ, כמו למשל באפריקה (גם בתאילנד) עור לבן נחשב יותר נקי ויותר מושך ואילו ביפן ומדינות סקנדנביה מישהו שחום או כהה מקבל יותר תשומת לב (לכן לפי דעתי יש יפנים שמשתזפים ומקבלים צבע כמו התאילנדים)..באפריקה לבן נתפס לא רק מושך אלא גם עשיר (למרות שיכול להיות שאתה בכלל מובטל).

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”