כ תאילנד 3 שבועות - דף 2 - סקס אדיר

תאילנד 3 שבועות

11
INTOWN HOLIDAY HOTEL.חדר ללילה 2500 בהאט??אתה בטוח ? המלון נמצא בסוי 11 אחרי המלון שישנת בו ביי בריז ועולה בהיי סיזן 800 באט בלבד ! בסיפור עים 2 המיטות עבדו עלייך התחמנים כי אין דבר כזה.סרטי סקס יש בשפע בדוכנים בביץ'רוד

תאילנד 3 שבועות

12
מרחיב ישבנים צודק,Embarrassedטעות שלי,מצטער.

המלון ששילמתי 2500 נקרא GOLDEN BEACH HOTEL.

בקשר לסרטים,צודק שעבדו עליי,הבעיה שכאשר אני רוצה משהו שקשור לסקס,ההגיון יוצא לפגרה ארוכה.עכשיו בפעם הבאה אדע היכן לקנות.אני די מנסה לקחת דברים כאילו בקלילות בכדי לא לקלקל את החופשה.התאילדים אלופים בלהוציא כסף מתיירים,זאת העבודה והפרנסה שלהם,אבל לפחות הם עושים זאת עם חיוך על הפנים.
אני מאמין שגם התיירים שמגיעים לישראל נחשבים טרף קל בעיני נותני השירותים הבאים איתם במגע.

תאילנד 3 שבועות

13
אני אגיד לכם מה, רוב הרוסיות שעובדות במועדוני חשפנות, מעבר להיותן יקרות, הן לרוב מהסוג שנראה לפחות סנובי - ובגלל זה מעולם לא נכנסתי פנימה.

לעומת זאת, קצת לפני האינסומניה מצד שמאל יש פאב שבו מתרכזות הרוסיות שעובדות ברחוב והאפריקאיות.
עכשיו רוב ה"רוסיות" הן בכלל מאזרבייג'ן וכו', כך שרובן לא מושכות, ואפילו די כונספות ושעירות,
אבללל מי שיחפש טוב ימצא גם כמה שנראות "יותר רוסיות" ויותר מילפיות, וההבדל יהיה שהן יהיו יקרות יותר מתאילנדיות ב-1000 בהט בערך (אבל לפחות לא ב-3000 בהט).

תאילנד 3 שבועות

15
זה הבר שיש בו מוזיקה חיה ברוסית ...
כמו שגבינט אמר שרוסיות שם די שבורות..יש קצת צעירות ממוצעות, יש חלק עם המראה האסייתי (מדינות מרכז אסיה) וחלק שהן MILF-יות.
באופן כללי הלבוש והחזות כולל הפרחים מרשמים אותן, אבל מה שמעניין אותן זה הכסף, ושלא תחסוך עליהן, כך שמראה אלגנטי עוזר אבל ממש לא חובה.
לא ראיתי את הרוסים שכן לקחו את הבחורות הללו ,לבושים באלגנט.
הם לובשים חולצה אדומה עם כיתוב RUSSIA וכובע באותו סגנון כולל מכנס קצר וכפכפים עירקים (פסים באלכסון),זה לא ממש שינה לבחורות את התאבון לכסף, אולי ההבדל היחיד שהרוסים הם מגודלים.
אם אתה שחום אז כן צריך להרשים יותר ,ואכן ראיתי ערבים לבושים אלגנט עם כמה בחורות רוסיות מסביבם עם זר של ורדים בכל יד.

במועדוני החושפנות יש כמה בחורות שנראות טוב אבל חלקן הגדול או שדורשות סכומים מוגזמים או שלא הולכות עם לקוחות.

הקושי איתן הוא שהן מנסות לא להראות כמו כל שאר הזונות התאילנדיות כי הן על ויזת תיירות ולכן כל ההתנהגות היא של הכרות ובילוי ולא ממש כמו של זונה מהטיילת.
ולכן יותר קשה לגשת אליהן ואולי יש הרגשה של התנשאות (במעדונים אכן מגעילות בגישה ומתנשאות), כי כביכול צריך להתחיל איתן בצורה הרגילה, אבל עם מראים להן שיש כסף אז הכל זורם.

.You so need a Daddy, little girl

תאילנד 3 שבועות

16
המועדון אחרי האינסומניה מצד ימין (בצד של האינסומניה) כשממול יש מועדון של הופעות חיות (בד"כ להקת רוק כבד תאילנדית) זה לא מועדון חשפנות, אלא סתם מועדון לילה של רוסים, לאו דווקא של רוסים שבאו לחפש זונות תאילנדיות.

אבל... ממול לאותו מועדון, ברחוב, יש רוסיות, וגם לפני זה, אם תלך משם לכיוון האיסומניה אז 20 מ' אחרי שתעבור את האינסומניה, מצד ימין יהיה בר של ליידי בויז, ובצמוד אליו יש את הבר של האפריקאיות והרוסיות.
הבר עצמו הוא ראשון מתוך שורה של ברים שממשיכים ממנו פנימה.

שאני הייתי פעם אחרונה, היתה אחת קווקזית, פנים סבבה, חזה מפלצתי מסולקן, אבל היא היתה די סנובית (אבל כאמור אני באתי אליה עם ברמודה וכפכפים כך שנראיתי כמו ישראלי מצוי בתאילנד = לא אחד עם כסף)...

אגב, גם היתה רוסיה אחת שאמרה שהיא היתה נערת ליווי בישראל, דיברה איתי בעברית, אבל לא לקחתי אותה.

מועדון החשפנות שאליו אני התכוונתי נמצא בערך 30 מטר לפני הבר של האפריקאיות, ואי אפשר שלא לשים לב אליו, כי יש מדרגות נעות למעלה, יש (אם אני זוכר נכון) מסך ענק בחוץ, ויש גם כמה רוסיות בבגדי ערב שמחלקות בחוץ פלאיירים.

תאילנד 3 שבועות

17
[QUOTE=גבינט]

מועדון החשפנות שאליו אני התכוונתי נמצא בערך 30 מטר לפני הבר של האפריקאיות, ואי אפשר שלא לשים לב אליו, כי יש מדרגות נעות למעלה, יש (אם אני זוכר נכון) מסך ענק בחוץ, ויש גם כמה רוסיות בבגדי ערב שמחלקות בחוץ פלאיירים.[/QUOTE]

יש שם עכשיו בחור צעיר וחוצפן שמחלק פליירים..במקום הכוסיות שיש בדרך כלל.כועס

תאילנד 3 שבועות

18
אני לא מבין אתכם, לטוס עד לתאילנד בשביל לחפש רוסיות ? אם ממש בא לכם על לוק הרוסי(למי לא?) טוסו כבר לרוסיה או לאוקריאנה, בעצם למה ללכת כל כך רחוק, יש לכם בארץ רוסיות שד"א המחירים שהן לוקחות יהיו בערך אותם המחירים כמו שהרוסיות בתאילנד יקחו.

תאילנד 3 שבועות

19
גול_גול היית בפטאיה? חם, לח, קיצבי מלא סקס וזימה ובמועדונים הרוסיים יש כוסיות כמו לפני 15 שנה בארץ, אם לא בא לך על אחת מהן אתה בהכחשה עמוקה אבל אז אתה מברר מה המחיר וחוזר לזרועות התאלנדיות.

אחים שלו גברים2014-01-17 10:27:54

תאילנד 3 שבועות

20
לפי דעתי המבחר שם ענק (של תאילנדיות) וללכת לרוסיות הבינוניות בפאטיה זה ביזבוז כסף וכך גם ליפות יותר, ממש בזבוז כסף.
רוב הרוסיות שיש שם הן די שבורות כולל הבנות שנמצאות במעדוני הסטרפטיז...

אם כבר לחפש כוסיות רוסיות ,אז אני הייתי הולך על התיירות הרוסיות שיש שם לא מעט מהן...רק צריך השקעה של כמה ימים ולוק נקי וכמובן רוסית, אבל אפשר עם קצת אנגלית גם.

ואם בנותנות השירות הסלביות עסקינן אז אירופה הקלאסית או מזרח אירופה , למקור או להדבר שהכי דומה למקור..

bigdady2014-01-19 16:33:43

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”