כ ביקור בגבעון - שקד וליה - סקס אדיר

ביקור בגבעון - שקד וליה

1
גם אני לא מרוצה מהמחירים הגבוהים של גבעון.
גם אני כמעט כבר לא מגיע לשם. כמעט.

אבל הם עדיין אצלי על הרדאר.

לפני כמה ימים, החרמנות בקרבי געשה, ושאר המקומות על הרדאר היו דלים.
בטלפון עם גבעון, אמרו שעובדות שקד נעה וליה.
שקד עוררה אצלי גל נוסטלגי חם. היא אחת האהובות עלי מהתקופה שהייתי בן בית בגבעון והמסגר.
(על שקד - http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=22542 )

הגעתי!

נעה טרם הגיעה. נרשום לה איחור!.

חיכיתי לשקד בחדר ההמתנה, ואז...

הגיעה דקל. כלומר, הגיעה שקד, אך היא לא שקד הזכורה לטוב, אלא בחורה שהכרתי בכינוי דקל
ופגשתיה ביהודה הלוי 98, בלסל 9, ואם אינני וטועה גם ברולדין (אבן גבירול 24).
בעברי החרמני, נכנסתי אצלה רק ביהודה הלוי 98, והיה גרוע למדי, גל גבול האנטיפטי.

עוד שקלתי להכנס איתה, רק בגלל שתהיתי אם היא תאות למצוץ לי גם בגבעון (שם זה מאד מנוגד למדיניות המקום) היות שביהודה הלוי מצצה גם מצצה (וגם יותר, לחובבי הזאנר). החלטתי שעדיף לוותר על האנטיפטית ולהמר על ליה.

הימור מוצלח מאד.

ליה בת 26 (לא זוכר מה אמרו בטלפון, בדקתי עצמאית, עם פחמן 14). שחורת שיער, חתיכה ובשרנית, פניה נאים למדי.
חזה גדול (עם תוספים), צברית, עסיסית ושחורת שיער.

הכימיה איתה היתה פשוט מעולה.

מעסה מצויין, מפנקת ומתפנקת, תוך כדי שיחה קולחת, צחוקים והרגשה של כיף הדדי אמיתי (עליו שילמתי 270 שח ל-45 דקות).

לא איתגרתי את מדיניות המקום, ואני לא מאמין שהייתי מצליח. נהנתי עד הגג גם כך.

אבוא לבקרה בקרוב.
מ.
A one woman's man

ביקור בגבעון - שקד וליה

2
תודה על הדיווח.

שקד / דקל - אחת המעסות הכי שעירות שיש. אם תעביר יד על הרגל שלה אתה תחשוב שזו הרגל שלך מרוב שהיא שעירה.

נועה בירידה גדולה מאוד בזמן האחרון...מבולבלעשתה קעקוע על כל הגב וכשהוא היה טרי (והיא עשתה אותו בחלקים אז הוא היה טרי איזה כמה חודשים ואין לי מושג אם הוא נגמר או לא) לא הרשתה לגעת לה בגב.

ליה בחורה מאוד יפה, חזה מהמם. הרפיה היא עושה בלי חשק ולא ממש יודעת לעשות.

בקיצור, חוץ מליה שפעם אחת איתה מומלצת, אף אחת מה-3 לא שווה את הכסף.Dead

wow2014-01-15 18:45:26

ביקור בגבעון - שקד וליה

3
קודם כל תודה למומו אדיר על הגילוי לגבי ליה.
פגשתי אותה לראשונה השבוע, ואני מתפלא שלא דיווחו עליה קןדם ( היא כבר עובדת תקופה לא קצרה בגבעון ). היא בחורה מקסימה, נתנה לי את מלוא הזמן, ומאד נהניתי אתה. נראה לי שאחזור אליה שוב, ולמרות שהייתי אצלה רק פעם אחת, לדעתי היא מומלצת ליותר מזה.
wow, אני גם לא מסכים אתך לגבי דבריך על נועה. הייתי איתה בזמן עשיית הקעקועים על הגב, והיה נחמד כמו תמיד. נכון שהיא ביקשה קצת לנגוע בעדינות שם, אבל היה בסדר גמור.
מחפש את הדבר האמיתי!

ביקור בגבעון - שקד וליה

5
איש באמונתו יחיה, wow.
לי נראה שאתה קצת ביקורתי מדי כלפי המעסות, ולא יזיק גם לפרגן מדי פעם למישהי שמגיע לה.
תן לי גם להזכיר לך שבדיווחים שלך על הבנות בגבעון, הדיווח הראשון שלך על חלק גדול מהבנות היה "קטלני", אבל אחר כך כשהמשכת לבוא אליהן, דעתך השתנתה לטובה. זכור לי לדוגמא שזה מה שקרה עם אלה ועם אלין. נכון??
מחפש את הדבר האמיתי!

ביקור בגבעון - שקד וליה

7
החלטתי להחליף את קישקשתא בגלל שהוא כבר לא כאן תקופה...
הנה הדיווח של WOW מהפעם הראשונה אצל אלה -

שלום לכולם,
הייתי לפני מספר ימים אצל אלה בגבעון (בשעות אחר הצהריים).

לפני שאדבר על אלה- אני רוצה לציין שהמקום היה מלא, למרות שהיה אחר הצהריים. מי שהגיע אחרי- נשאר בחוץ.

יחד עם אלה היו גם אלין (כוסית) וצליל (לא ראיתי אותה- אבל היו לה הזמנות מוכנות לכמה שעות שרק זה אומר עליה דרשני).

חזרה לנושא שלנו-

אלה, בת 27, עובדת כבר שנה וקצת בגבעון.

שיער קארה חום, עיניים ירוקות (או כחולות), חטובה מאוד, וחזה גדול- אני כמעט בטוח שטבעי, אל תתפסו אותי במילה).

בסה"כ מאוד יפה- הבת של השכן. אלה עובדת בעיקר בבוקר ובמוצ"שים.

הטיפול- לקחתי את המסלול הארוך שכולל בודי כפול ב-400 ש"ח (והארכת הזמן לשעה).

המסאז' של אלה לא ממש מקצועי ודי חלש, אבל היא מגיעה גם לאזורים שמעסות אחרות לא חושבות עליהם בכלל.

בהתחלה אלה נשארה בתחתונים וכשראיתי את זה אמרתי לעצמי "WTF? בשביל זה לא שילמתי 400 ש"ח?". אז ביקשתי בנימוס והיא הורידה הכול אבל ביקשה שלא אגע לה "שם למטה". נותנת לנשק אותה בחזה.

רצוי שאציין גם שאלה לא עולה למיטת הטיפולים יחד איתך בשום שלב אלא מבצעת הכל כשהיא עומדת לידך ("זה אינטימי מדי" לדבריה).

ההרפיה עצמה- לא רעה, טיפה רכה, כבר הרגשתי יותר טובות. עושה גם עם החזה שאת זה לא עושה כל אחת- ועם החזה שלה זה מאוד מחרמן.

נקודה לטובתה- היא אשת שיחה מעולה ובסה"כ חיננית מאוד.

מראה- 8.5

מסאז'- 7

הרפיה- 7.5

ציון כללי- 8.

שורה תחתונה- שווה את הסכום בהחלט, אבל בפעם הבאה אנסה מישהי אחרת.

נ.ב. שכחתי לציין- מבחינת ניהול זמן- 10. שילמתי על שעה- והייתי שם שעה. כנראה גם בגלל שהיה אחרי הצהריים.

נערך על ידי wow - 2011/-10-/02 בשעה 20:34
בחזרה למעלה

מעניין, לא??

מחפש את הדבר האמיתי!

ביקור בגבעון - שקד וליה

8
ועכשיו השוס הכי גדול, הדיווח הראשון של WOW על אלין. שים לב מה כתבת עליה ואיך הגבתי, ומי צדק בסופו של דבר??

,
הייתי השבוע אצל אלין מגבעון.

האמת שדי התאכזבתי. אולי גם אפשר לפרש את זה בחוסר כימיה (הייתי אצל עשרות בנות, וזה פעם ראשונה שכזה דבר קורה לי).

זה התחיל מזה שכשביקשתי להיכנס איתה לשעה היא שאלה "מה נעשה כאן שעה?" (מה זאת אומרת? נשחק ארץ עיר. תביאי מהפקידה דפים ועטים ואני מתחיל- אאאאאאאלף). סבבה, לא רוצה- לא בכוח. אבל בסוף הסכימה להיכנס לשעה ולעשות פעמיים.

זה המשיך בזה שעל כל שאלה שלי הייתה תשובה צינית עד כדי גועל (באמת, אם לא בא לך, אל תוציאי את זה עליי..).

ועוד דוגמאות כאלה ואחרות.

לשירות עצמו-

בודי- מכאני מאוד. 7

ההרפיה לא רעה, ואפשר להגיד שאלין די משקיעה. 9

המסאז' מעולה- אחד הטובים שקיבלתי במקומות כאלה. 10

מראה- בחורה די יפה. 8.5

יחס- מגעיל ומתנשא. 5

בסוף הטיפול, (אחרי שכבר 400 ש"ח עברו מיד ליד בהתחלה) היא ביקשה עוד 50 ש"ח כי לטענתה "ככה סיכמנו מהתחלה שזה על הפעם השניה". קצת הייתי בהלם, כי לא דובר כלל על דבר כזה, אבל לא רציתי להתווכח ויצאתי משם בנזק של 450 ש"ח.

האם אחזור לאלין? לא ולא.

אולי גם אקח הפסקה קצת מגבעון, ונלך לרעות בשדות זרים.

אני לא צריך להגיד לכם מה אפשר להשיג בסכומים כאלה בתחום המסאז'ים ואין שום סיבה שאתפשר.

ציטוט אבשלום ציטוט שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 2011/-10-/14 בשעה 17:25

לי דווקא יש "כימיה" טובה עם אלין בדרך כלל, אבל אם אני זוכר נכון גם אלי היא היתה קצת קרה בפעם הראשונה שלי איתה, כשעוד לא הכירה אותי.
ייתכן שבאמת הספא בגבעון לא לגמרי מתאים עבורך ( אני פשוט מתרשם מהדיווחים שלך שאתה יוצא מאוכזב, וחבל! ).

אני מציע לך לבדוק את אחד מהמקומות הליברליים יותר למסאז'ים, או אפילו ללכת למעסה פרטית כמו דנה השופעת - יש מצב שתיהנה יותר
אבשלום2014-01-19 21:44:11
מחפש את הדבר האמיתי!

ביקור בגבעון - שקד וליה

9
אבשלום,

אני לא מבין מה מטרת ההודעות שלך כאן.
בהחלט, היו מעסות שבטיפול הראשון היא על הפנים והשתפרו, ויש הרבה שלא.
הסטנדרטים שלי מאוד גבוהים, בדיוק כמו המחיר שהם גובים על טיפול (270 ש"ח).
רשמתי את דעתי הכנה ביותר וכל אחד יכול להאמין לי או שלא, וללכת לנסות בעצמו ולהתרשם בעצמו (ולדווח).

רשמת לי בהודעה פרטית שהיית בגבעון וחלק מהמעסות קראו בפורום ולא אהבו את ההודעה שלי (הראשונה באשכול הזה).
אז עם כל הכבוד, אני את דעתי רושם על סמך הניסיון שלי ולטובת משתמשי הפורום, ולא כדי לרצות את המעסות בגבעון.

אם אתה גילית למעסות מי אתה, זו טעות לדעתי כי כעת הדעה שלך לא אובייקטיבית (הרי לא תרשום הודעות שליליות בידיעה שהם יודעות מי אתה).

בכל מקרה,
אולי כדאי שננהל את המשך הדיון הזה בפרטי בינינו כי זה כבר מגיע למקום לא נעים, ואתה אחד המשתמשים שאני הכי מכבד בפורום (וגם אני בספק שמישהו חוץ ממני וממך באמת קורא את האשכול הזה במלואו קריצה)

wow2014-01-20 21:06:11

ביקור בגבעון - שקד וליה

10
אל תדאג wow, המטרה שלי היתה בראש ובראשונה לראות אם זכרתי נכון את הביקורות שלך, אין ספק שאתה בעל סטנדרטים גבוהים, הדיווחים שלך אובייקטיביים וגם ברמה גבוהה, ולכן הם מעניינים, לפחות אותי ואני בטוח שגם את האחרים. כל מה שטענתי הוא שאתה שופט מעסות הרבה פעמים על סמך הטיפול הראשון שלך אצלן בצורה מאד "קטלנית", ועובדה שלמרות שאלה לא הורידה בהתחלת הטיפול את תחתוניה, בסופו של דבר הודית שהיא מעסה מעולה, ולגבי אלין שהיתה אנטיפטית אליך וכתבת שלא תחזור אליה, גם שינית את דעתך לגמרי וחזרת הרבה פעמים. המטרה היתה להוכיח לך שגם אתה טועה לפעמים. מובן שמקום הויכוח הוא נעים מאד לפחות לדעתי, וזכותך כמובן לא להסכים עם דבריי. שיהיה רק טוב, ושתמשיך לכתוב דיווחים מעניינים ואובייקטיביים לטובת כולם!
מחפש את הדבר האמיתי!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”