כ 43* - סקס אדיר

43*

1
אני אישית גיליתי את זה בטעות
לעשות שיחה חסויה מסלקום בזק ופלאפון עיי כוכבית 43 מתבטא בעלות לא זולה
ניתן לחייג חסוי מכל החברות כמו שנהוג באורנג' עיי #31# ולאחר מכן המיספר ללא חיוב
מקווה שעזרתי
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

43*

2
אגב, מי שממש רוצה, יכול לגלות את המספר שלך גם אם תחייג אליו עם כוכבית 43, ואפילו אם המספר שלך חסוי באופן קבוע.

43*

3
ישנה גם אפשרות להכנס להגדרות המכשיר ולשנות משליחת המספר בזיהוי לחסום .
אבל קח בחשבון שישנה אפליקציה לזיהוי מתקשר חסוי ... נכון קיש? צחוקצחוקצחוק

43*

4
חמוד ניתן בכל טלפון "טיפש" היום לבטל את שליחת CALLER ID של הטלפון..חפש בהגדרות ותפסיק לשלם לחברות כסף מיותר.

.You so need a Daddy, little girl

43*

6
אתה צודק אבל בדרך כלל כשאני מגיע אני מתקשר מהקבוע כי הן מבקשות להתקשר כשמגיעים ואצלי הקבוע יותר "טיפש" ממני
[QUOTE=bigdady]חמוד ניתן בכל טלפון "טיפש" היום לבטל את שליחת CALLER ID של הטלפון..חפש בהגדרות ותפסיק לשלם לחברות כסף מיותר.

[/QUOTE]

UMA2014-01-18 09:26:32

43*

7
האם אפשר גם לגלות מספר חסוי,כשמתקשרים אליך לפון,ממרכזיה או מחברות כ"א(דרך #31#),לא הבנתי אם אני מתקשר למישהו

חסוי איך הוא יכול להגיע אלי,אחרי זה לא שירות עקוב אחראי,אין לא שום מספר אם הוא יחייג #31# איך הוא יגיע אלי,הרי זה רק

נותן את האופציה לבצע חסוי

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

43*

8
יש שירות שמזהה חסומים,עולה 149 ש"ח לשבוע ולא נראה לי שיש אפילו זונה אחת בארץ שתשתמש בו.הפתרון לכל הבעיות האלו הוא טלפון פשוט וסים PRE-PAID ,כמו טוקמן.זה בודאי הפתרון הטוב לכל הבנות שבכלל לא עונות לחסויים.

43*

9
[QUOTE=כוסמין]
אתה צודק אבל בדרך כלל כשאני מגיע אני מתקשר מהקבוע כי הן מבקשות להתקשר כשמגיעים ואצלי הקבוע יותר "טיפש" ממני
[QUOTE=bigdady]חמוד ניתן בכל טלפון "טיפש" היום לבטל את שליחת CALLER ID של הטלפון..חפש בהגדרות ותפסיק לשלם לחברות כסף מיותר.

[/QUOTE]

[/QUOTE]

אתה צודק שהן לרוב אוהבות את זה חשוף ולא חסוי...אבל גם בנוקיות הישנות יש אותה אופציה.
לכל השאלות גם כאשר שולחים SMS או מתקשרים בלי CALLER ID משמע המספר לא מועבר לצד השני.

אלכס השירות של מאסטר ספי באמת עובד..מנסיון?

bigdady2014-01-18 14:09:32

.You so need a Daddy, little girl

43*

10
לשליחת אס אמ אס חסוי יש אופציה
בטלפונים החדשים
ניסיתי שלשלוח והנימען מקבל הודעה ממספר שאינו שלי
ראשית , יש לזה עלות
שנית, אני לא יודע אם ניתן לחזור אלייך עם תשובה.
שבוע מבורך
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”