כ האחיות ליסה וכריסטינה - דף 29 - סקס אדיר

האחיות ליסה וכריסטינה

284
[QUOTE=rd06]תגיד ערבה , כנראה שיש לי הצתה מאוחרת...והאמת היא שאני גם מעדיף כמה שהן הקבועות שלי...
אבל , ליסה עשתה סיליקון ???
זה יכול לשדרג אותה פלאים !!! זו הייתה הנק' החלשה אצלה...
[/QUOTE]

החזה שלה פשוט מדהים. רך וטביעי לחלוטין. תקרא מה כתבו הקבועים שלה. אני שנפגש איתה עשרות פעמים לא מרגיש שזה צורה חדשה של החזה. וגם שאני ממשש אותו, ההרגשה מאוד נעימה טבעית לגמרה. לדעתי כדי לקחת עיסקה של שתיהן סה"כ בתוספת 200 שקל לאומת ליסה לבד. הן עובדות מצוין ביחד.

ערבה אנושית2014-01-21 06:10:16

האחיות ליסה וכריסטינה

285
[QUOTE=ערבה אנושית]שבוע טוב.
האחיות החליטו אל מבצע שבזמנו כולם ביקשו מהן:
המפגש עם שתיהן לשעה שלמה 700 שקל כולל חדר.
בנוסף כריסטינה עושה גם מבצע עצמאית ב380 לשעה כולל חדר.
[/QUOTE]
עד כמה הן באמת זורמות בזוג ?
בהתחשב שהן אחיות אני מניח שזה די מפריע להן עדיין והן בטח זורמות יותר בקלות עם בנות אחרות שצויינו לפני כן

האחיות ליסה וכריסטינה

287
הייתי היום אצל ליסה! פשוט מדהימה, זה כמו להיות אצל מאהבת. היא אכן קטנה מאד וקומפקטית, אבל בחורה יפה ואינטלגנטית. זה התחיל לאט ומהוסס כי זו פעם ראשונה שאנחנו נפגשים. אבל אח"כ (הייתי שעה) זה זרם נפלא. בין לבין גם דיברנו, סיפרה קצת על עצמה, יעצתי לה על כיוונים שאני חושב שיכולים לעזור לה לעזוב את התחום (כן, גול עצמי אני יודע..) אבל היא באמת בחורה מקסימה, שהייתי שמח, אם הייתה מוצאת לעצמה כיוון אחר בחיים (היא ניסתה עסק פרטי אבל לא צלח, אמרתי לה מה לדעתי כן יכול להצליח). כמובן שכל זמן שהיא תמשיך לקבל , אני אמשיך להגיע, כי זה באמת כמו להגיע למאהבת, להינות ממין טוב עם בחורה יפה ושגם אפשר לדבר איתה.

האחיות ליסה וכריסטינה

288
[QUOTE=המשוטט האדום]

ישנה הסוגייה הבילתי נגמרת האם הן אחיות
הייתי אצל שתיהן ואין לי דעה בעניין
קשה לי להחליט אם כן או לא
[/QUOTE]

[QUOTE=jack]
עד כמה הן באמת זורמות בזוג ?
בהתחשב שהן אחיות אני מניח שזה די מפריע להן עדיין והן בטח זורמות יותר בקלות עם בנות אחרות שצויינו לפני כן
[/QUOTE]
הן עושות סקס ביחד כבר כמה שנים וזורמות נהדר. עשיתי היום והתלהבתי כמו בכול פעם. אין אבל לסביות במפגש.
ותפסיקו לחפור בקרבת משפחה. אדמין כבר כתב חד משמעית שהן אחיות. אני מכיר אותן אישית כולל הכול. אפילו תמונות מילדות שלהן.

ערבה אנושית2014-01-22 16:40:40

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”