כ מועדון sunshine מינכן - סקס אדיר

מועדון sunshine מינכן

1
חברים יקרים

איזה גן עדן יש פה בגרמניה...ההבדל הוא שמפה אפשר לחזור לחיים הרגילים בניגוד לגן העדן שמובטח לנו בעתיד...
הגעתי אתמול למינכן והחלטתי לנסות מועדון fkk
חברים שלי סיפרו לי שבברלין ודיסלדורף הרבה יותר טוב אבל אני במינכן ומוגבל בזמן אז חיפשתי באזור...
הגעתי למועדון הבא כי הוא היה הקל ביותר מבחינה תחבורתית , אפשר להגיע אליו ברכבת התחתית בקלות יחסית:
המקום היה פעיל כבר כשהגעתי סביב שבע בערב...
מקום קטן יחסית לגרמניה אבל מבחינתנו גדול...סדר גודל של וילה ענקית בישראל...
חדרי צפייה בטלווויזיה, חדר מרכזי עם עמוד שהבנות רוקדות עליו מדי פעם..מוזיקה טובה..אוכל קל חינם ושתייה קלה..
אתה מסתובב עם מגבת בין הסאונה לגקוזי ולטלוייזיות..רואה סרטים כחולים וכדורגל...
הבנות פצצות בדרך כלל, רובן מרומניה אבל ליגת על של בוקרשט ולא צועניות מהכפרים סביב (סליחה אם זה נשמע גזעני אבל מי שהיה ברומניה וניסה את שתי האוםציות יודע על מה אני מדבר..)
כולן מסתובבבות עירומות כשרק נועלות נעלי עקב...חוויה לעין...
סדר גודל של 15-20 בנות...היו שם גם כמה שחורות מהרפובליקה הדומניקנית..
הן מתיישבות לידך ועליך, מנסות לפתות אותך להיכנס איתן, רובן דוברות אנגלית טובה למדי.
הכניסה עולה ארבעים יורו ואז מה שאתה סוגר עם כל בחורה בנפרד.
חצי שעה זה 60 יורו לסקס עם קונדום , כל תוספת זה בערך 30-60 יורו.
אני נכנסתי תחילה עם לילי:
יופי של מציצה, נותנת תחושה של gfe , זיון בכל תנוחה שתרצה , בת 25 רומניה , גוף ארוך עם רגליים שלא הפסקתי ללקק...גמישה ונעימה...
היא יודעת לעשות משהו עם שרירי הכוס שגורם לך פשוט לשכב בלי לזוז ולהרגיש שאתה דופק בלי הפסקה..משהו מדליק !
ירדתי לנוח קצת ואז קראתי ביקורות טובות על מיה מרוסיה והחלטתי להיכנס איתה.
הבחורה לא מהצעירות שם (30) אבל נתנה עבודה...
חזה מדהים וטבעי , גמישות בלתי נגמרת , אירוטיקה מטורפת...לא אכנס לפרטים אבל היא זיינה אותי הרבה יותר ממה שאני זיינתי אותה...אחרי שגמרה מהירידה שלי נתנה שם עבודת רכיבה מטורפת...
היה מדליק ביותר...
השלישית שזממתי עליה היתה מישהי מדליקה לגמרי אבל בגלל שמתחילת הערב התעלקה עלי איזה רוסיה וכל פעם אמרתי לה עוד מעט אז כבר לא היה לי נעים ועליתי איתה...:(
נראה לי שהיא לא מקייב אלא גם רומניה וחירטטה אותי..הייתי עייף והכל היה מאולץ למרות שגמרתי איתה בדוגי חזק ביותר...
בת 22 בלונדה עם תחת עסיסי וחזה גדול ויפה.
אני לא מוצא את התמונה שלה כרגע באתר

למי ששחורות עושות לו את זה אני ממליץ על מישהי שלא נכנסתי איתה אבל נראית קלאסה:

סה"כ החדרים כולם נקיים ענקיים עם מיטות קינג סייז...נראה טוב ולא זול..
עלות כוללת : 40 יורו כניסה ועוד שלושה זיונים 180 יורו , סה"כ 220 יורו לערב מדליק !
איפה אנחנו ואיפה הם...
אם זה נחשב למועדון קטן אני לא רוצה לחשוב איך נראים הגדולים !
300 שקל לחצי שעה עם כוסית ובשאר הזמן אתה שוטף את העיניים ביופי של דברים...
תהנו !

UMA2014-01-23 18:33:35
אני מזיין משמע אני קיים
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”