שלום חברים יקרים ...אני צופה מהצד כבר מעל לשנה לכול הדיווחים שלכם ומאוד נהנה. החלטתי לתת את תגובתי לאחר בדיקות מעמיקות וחשוב שהחברה בפורום ידעו
ישנה "בחורה" המציגה את עצמה בשם כרסטינה אשר הגיע מלונדון בת 26,המחיר שלה מעלה את הרף בסביבה סתם הערה צדדית שזה לא תקין אבל ...דגמתי אותה כשלוש פעמים
וחברים זו לא בחורה למרות שהיא ניראת מדהים היא עשתה שינוי מין אחד הטובים שקיימים.
ניתן להבחין במספר דברים למרות הספקות הרבות שעברתי אך לאחר בדיקות מסוימות נמצא כי אכן היא היתה גבר בעברה
היא משנה את הקול שלה לקול רך ונעים כאשר שואלים אותה מה המחיר שלה....יש לה קול יחסית עומק יותק ואומרת שזה בגלל שהיא חולה או הסיגריות לך תאמין
דבר נוסף ניתן לראות לפי מבנה האצבעות בידיים ובמיוחד ברגלים
החזה הקטן שלה הוא חזה סיליקוני , האף מנותח ניתן לראות בוודאות
בנה הפנים שלה ארוכים המזל שלה שמבנה העצמות שלה הוא לא גברי אלא בייבי פייס וכנראה משם זה התחיל
וחברים מי שיודע איך נראה כוס אמיתי יבין שמה שיש לה בין הרגלים זה אכן "כוס" מנותח בלי דגדגן אז אם היא נאנחת לכם דעו שאין שם כלום :) רק הצגה להבטחת חבילת ההנאה
וחברים מי שיודע מהו כוס אמיתי יודע שזה צורה של כוס מנותח
אז מי שאוהב את הלוק אז שיהנה , אבל חשוב לדעת שזה לא בחורה לכול חובבי הביזר
שבוע טוב לכולם ומקווה לתת דיווחים מהיום והלאה
אכזה גדולה
3אברך אותך תחילה על הצטרפותך לפורום בתקווה שבעתיד תהיה חלק מאותם פעילים
כך שנזכה ממך לדיווחים והתרשמויות מעניינים.
בדרך כלל,אותם אלו שעברו ניתוח לשינוי מין לא יידעו אותך על כך.יתרה מזאת,גם אם
חשדת ושאלת שמא מדובר בקוקסינל הם יבטלו את חששותיך וישקרו במצח נחושה
מבלי להניד עפעף.
תודה שלמרות אכזבתך הגדולה מצאת לנכון לשתף בחששותיך ולהזהיר,
נקווה שבהמשך תדווח על מפגשים חיוביים ובכך תזכה לחוויה מתקנת.
קריסטל 2014-02-08 20:38:39
כך שנזכה ממך לדיווחים והתרשמויות מעניינים.
בדרך כלל,אותם אלו שעברו ניתוח לשינוי מין לא יידעו אותך על כך.יתרה מזאת,גם אם
חשדת ושאלת שמא מדובר בקוקסינל הם יבטלו את חששותיך וישקרו במצח נחושה
מבלי להניד עפעף.
תודה שלמרות אכזבתך הגדולה מצאת לנכון לשתף בחששותיך ולהזהיר,
נקווה שבהמשך תדווח על מפגשים חיוביים ובכך תזכה לחוויה מתקנת.
אכזה גדולה
5ראשית תודה על הדיווח וברכות על הצטרפותך למדווחים. המשך ככה
לגופו של עניין, אם מישהי נותנת שרות טוב, אז מה בכלל אכפת לי שהיא הייתה פעם גבר?
היא נראת כמו אשה? אפשר לעשות איתה סקס כמו עם אשה?
נותנת שרות טוב?
אני לא מכיר אותה ולא יודעת במי מדובר, אבל אם היא עושה עבודה טובה, אז שמחת זקנתי שהייתה פעם גבר.
לגופו של עניין, אם מישהי נותנת שרות טוב, אז מה בכלל אכפת לי שהיא הייתה פעם גבר?
היא נראת כמו אשה? אפשר לעשות איתה סקס כמו עם אשה?
נותנת שרות טוב?
אני לא מכיר אותה ולא יודעת במי מדובר, אבל אם היא עושה עבודה טובה, אז שמחת זקנתי שהייתה פעם גבר.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
אכזה גדולה
6אלפא וולף - אודה אם תוכל לתת תיאור של ה"בחורה"...
כי גם אני פגשתי בחודשים האחרונים "כריסטינה" כלשהי - ועכשיו אני מודאג, אם כי ההיא היתה רחוקה משלמות ולכן אני בטוח שהיא אישה...
כי גם אני פגשתי בחודשים האחרונים "כריסטינה" כלשהי - ועכשיו אני מודאג, אם כי ההיא היתה רחוקה משלמות ולכן אני בטוח שהיא אישה...
אכזה גדולה
7אני גם הייתי אתה,וגם לי היא סיפרה שזה בגלל הסגריות
היא לוקחת 200,גם אני חשדתי בהתחלה שהיא קוקס,בגלל הקול 'העבה' שלה ובגלל מבנה הפנים שלה(לפי דעתי קצת גבריות)
אבל היא כניראה קלטה אותי,וישר תרצה את זה בעישון של המון סגריות
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
אכזה גדולה
8כן מדובר באותו אחד :) בכול אופן אתמול לאחר המקלחת ובישום קל ,פתחתי את הציד לכיוון תל ברוך היה שם את נינה....כמה קוקסינלים לא משהו מיוחד וכמובן את האנגליה יחד עם ליאן ועוד קוקס צעיר ...המשכתי לראות אם יש משהו חדש בבורסה שני בחורות במפעל הפיס סיבוב נוסף לא העלה משהו חדש המשכתי לחולון בחולון לא היה שום דבר מעניין ופורח בדרכי חזרה דרך הבורסה נמצא סאלי הערביה המלומדת :) שעד היום לומדת מתי שאתה שואל אותה למה את מתעסקת בתחום התשובה לממן לימודים (כבר 5 שנים היא ממנת לימודים)...בכול אופן חזרה לתל ברוך לסיבוב אחרון לפני הנסיעה הביתה י צופה עכב שינוי בכביש ליד מגדלי קנדה בבחורה בלונדינית עם מעיל שחור בקצה הכביש ליד המגדלים היכן שעמדה אנגלינה שאלוהים רק יודע איפה היא היום :) פרסה זריזה, עצירה ליד הבחורה שואל לשלומה עונה בצרפתית שהכול בסדר עלות התענוג כ 100 ₪ במחשבה נתתי לה את הצאנס ונסענו לכיוון החניה של מנדרין היכן שהבית קפה....עצרנו את הרכב בפינה בין הגבעות עברנו אחורה ...חברה מה אני יגיד לכם הפנים חמודות כי יש לה בעיה בשיניים לדעתי אך החזה מפצה על הכול ...כאשר ירדה על ארבע למציצה הרמתי לה את החצאית של המיני כדי לחוש את המנוע בעודה מוצצת התחלתי לשחק מסביב למנוע ראיתי שאין התנגדות והתחלתי לדחוף אצבע ראיתי שאזור רטוב יתר על המידה ופיסקתי לה את הרגלית קצת יותר על מנת להרחיב את האזור ידיי זזו לכיוון התחת הלבן שלה וגם שם ניסיתי את המזל שוב ללא כול התנגדות נכנסה האצבע כך שחברים שני אצבעות את בכוס ואחד בתחת והיא מוצצת יש לציין שכאשר האצבע נכנסה לה לתחת היא הפסיקה לרגע את המציצה בגניחה קלה
לאחר שכבר לא יכולתי וההיתי חייב פרוק את עצמי סיבבתי אותה לתנוחת דוגי נתתי עבודה כמו ששפן יודע לתת עד פורקן טוב...למרות שניסיתי ללכת על אנאלי באמצע האקט אבל לא הלך :)
בכול אופן הבחורה צרפתיה גם נחתה בארץ לביקור בסביבות גיל ה 38-40 חזה בנוני ורך למגע מנוע רטוב לגמרי, מה שאומר שלא צריך חומרי סיכה
ציון טוב מאוד ההיתי עושה אותה שוב לא מלחיצה וזורמת.....
לעניין כריסטינה לא חושב שהיא שווה 200 מי שמחפש שני אקטים ומעניין אותו גוף נינה נותנת עבודה טובה יחסית למחיר
לאחר שכבר לא יכולתי וההיתי חייב פרוק את עצמי סיבבתי אותה לתנוחת דוגי נתתי עבודה כמו ששפן יודע לתת עד פורקן טוב...למרות שניסיתי ללכת על אנאלי באמצע האקט אבל לא הלך :)
בכול אופן הבחורה צרפתיה גם נחתה בארץ לביקור בסביבות גיל ה 38-40 חזה בנוני ורך למגע מנוע רטוב לגמרי, מה שאומר שלא צריך חומרי סיכה
ציון טוב מאוד ההיתי עושה אותה שוב לא מלחיצה וזורמת.....
לעניין כריסטינה לא חושב שהיא שווה 200 מי שמחפש שני אקטים ומעניין אותו גוף נינה נותנת עבודה טובה יחסית למחיר
אכזה גדולה
9alfa,
הינך ראוי למילות שבח והלל על דיווחך.
נכון,לזכותך שתי הודעות בלבד אך ניכר עליך כי אתה דואג לשתף תוך כדי פירוט והרחבה
כך שדיווחך הופכים ראויים,מעניינים ובנוסף משמעותיים ואיכותיים.
לא כל חבר פורום מתחיל כך את צעדיו,כמו שאתה בחרת,ועל כן אתה ראוי ומוערך.
תודה שהקדשת מזמנך למען הכלל.
קריסטל 2014-02-09 22:37:42
הינך ראוי למילות שבח והלל על דיווחך.
נכון,לזכותך שתי הודעות בלבד אך ניכר עליך כי אתה דואג לשתף תוך כדי פירוט והרחבה
כך שדיווחך הופכים ראויים,מעניינים ובנוסף משמעותיים ואיכותיים.
לא כל חבר פורום מתחיל כך את צעדיו,כמו שאתה בחרת,ועל כן אתה ראוי ומוערך.
תודה שהקדשת מזמנך למען הכלל.