הגעתי לבוגוטה לפני מספר ימים ותחושת הבטן שלי אמרה לא להיכנס לעיר או להתברבר יותר מדי ...ככה עם המזוודות ואחריי 30 שעות בדרכים, נעמדתי לפני הביתן של חברת אויאנקה ורכשתי כרטיס לאותו ערב לקרטחנה...אז זהו אני "בדואן טואן" של קרטחנה ( קולומביה ).
אז ככה, נראה לי שנכנסתי בסיבוב לא כלכך טוב ( או כמו שבאמת צריך ) ועדיין לא גיליתי את נפלאות המקום
בשלמותן. . . שזה מאוד מאוד מדאיג אותי .
אני נמצא במלונית באזור קרוב מאוד לחומות העיר העתיקה ולכיכר השעון ! חדר סבבה במלון שתי כוכבים ורבע :-) . עד כה הזדמנה אלי בחורונת דקיקה וחטובה ופנתה אלי בהפתעה ברחבת כיכר השעון ליד מועדון SISI ...רצתה 150000 פזוס לשעה והתפשרה ישר על 100000 שזה 50$ ( השער כרגע למדייקים 1$= פזוס 1950
המלונית שאני נמצא בה לא נראת ערוכה למבקרות לכן שכרתי חדר בקירבת מקום ב 8$ לשעה ( דווקא חדר מעוצב , נקי , טלויזיה , מזגן ..) . סה'כ 58$ לשעה עם צעירונת כוסית אין מה לדבר .
כמו כן , שמתי סים מקומי באי פון ב 3$ והבחורות יכולות לטלפן חופשי אלי.
( תרגיל שחר סגל )
כמו כן , הספקתי לבקר בקאסה גולן בבוקה גרנדה, שבאמת כיוונו אותי יפה להגיע ועשו קבלת פנים . העיניין זה שבאמת הקטע של הקאסה צריך להיות מתאים לאנשים מסויימים שכולל : עישונים בתוך הבית בלי הפסקה ( בינתיים אני מדבר רק על סיגריות ) , דיבורים קולניים בעברית ,60$ לחדר ללילה , מסיבות אקטזי עד אור הבוקר בליווי באסים...אני ויתרתי כרגע על הנושא .
אז טוב , אז למה אני טוען שעדיין לא ניצלתי או גיליתי את המקום :
1. השכונה שאני נמצא מזכירה את פלורנטין במקרה הטוב או גרנדה ניקרגואה במיקרה הרע ( מבאס )...כולל ליכלוך , מיים זורמים ברחובות..
2. קמיקזה בדיווחיו אכן מדבר על 200000 פזוס לשעה שזה 100$ ויש גם ב 300000 פזוס...?! ...יקר !
3. אין / ואני מחפש מכון מסאזים משודרג עם חדרים , מקלחות , בחורות חינניות שפתוח השעות היום ודורש מחירים ידידותיים ( כמו בקוסטה ריקה )
אשמח לקבל טיפים עכשוויים