כ אכזה גדולה - דף 2 - סקס אדיר

אכזה גדולה

11
רוצה לציין לטובה את נינה,
נינה מוצצת מעולה, תעשה את זה לאט או מהר איך שתבקש,
מבחינת גוף היא חטובה, אבל באיזור החזה היא קטנה ולדעתי לא מושכת. אבל לראות אותה מוצצת זה תענוג גדול, מה גם שהיא מריחה טוב ונקיה.

אכזה גדולה

12
חברים יקרים יש שמוע על מכונית שעומדת בחניון שקרוב לים באזור החניה מאחורי מנדרין על מכונית שמצלמת מכוניות אשר מעלות נערות עובדות
מריח לי פה כמו מישהו שמנסה לסחוט מאנשים כסף מצילומים
יש לציין שמצלמות מסויימות לא מצריכות פלש אלא עובדות על אינפרה-רד
או שזה בלש פרטי שמנסה ללכוד איזה גבר שאשתו חושדת בו או שזה סחטו

אני הולך לבדוק את הנושא של השמועות הזה היום הוא עומד היכן שכריסטינה עובדת "הגבר" החמוד אז חברה עד אז מי שיש לו אישה או גרושה שיזהר....

ידווח בהמשך לאחר הציד היום ....

אכזה גדולה

13
סופר לה טיב,המיקום החשוך אינו מאפשר לך 'להבחין' וכן נהנית אתה,כמו שעוד רבים כאן בפורום,בזכות הגוף,בזכות השירות ובזכות עינה

הירוקות ,מעניין איך יראה הדיווח שלך מה אתה אומר
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

אכזה גדולה

15
טוב לעניין הציד היה יום קשה בעבודה אז הסיבוב הסתכם בתל ברוך בלבד

אכן לאחר תצפית קטנה של כשעה בסיבובים אכן יש פגו שחורה שעומדת מול הרחבה

חניתי לא רחוק מימנה ודיברתי מחוץ לרכב בטלפון עם חבר לעבודה על מנת לבדוק מה קורה ברכב מסתבר שיש בחור שיושב ברכב ואכן בידו מצלמה עם עדשה מאוד מקצועית כול פעם שמישהו מעלה או מוריד את אחת "העובדות" מימול זו עם הפיאט 500c הוא מצלם כמה צילומים זריזים ומוריד את המצלמה

בכול אופן לא יודע אם זה בלש פרטי או אחד שאוסף תמונות למעכב לאחר הרכבים לראות אם ניתן "לסחוט" כמה כספים מאותם לקוחות בצורה מסוימת

היו כמה כתבות בנושא על אנשים שסוחטים אנשים שמגיעים לזונות על מנת לא לפרק את המשפחה הם שילמו כספים

בכול אופן לפני שמעלים בחורה כרגע באזור יש להשקיע עוד סיבוב קצר לראות שאין שם רכב שמצלם

לגבי כריסטינה לא יודע איך היא נתנה לך סופרמן לרדת לה היא לא מתנשקת ובטח לא נותנת לאף אחד לרדת בכול אופן רק המחשבה על הקטע הזה שהיא היתה גבר בעבר וכול המנוע שם עבר שיפוץ לא עושה לי טוב...בכול אופן חברים העמסתי את נינה אשר מנסה להיות סבלנית שדרך אגב העלתה את המחיר ל 200 בגלל ההכרות שלי איתה היא לקחה 100
נתתי לה אקסטרה 50 על מנת לקלף מימנה את כול השכבות של הבגדים

חברים יש לה גוף כמו שאני אוהב היא מלבישה את הקונדום עם הפה בצורה מושלמת
הבחורה יודעת למצוץ ברמה של שחקנית פורנו מקצועית

החזה שלה טבעי ועומד נותנת עבודת יניקה כמו מכונה משומנת עם משחק קל בביצים , היא נשכבה למסיונרית אני אוהב לחדור במיוחד אליה כי היא מסתכלת לך בעניים ונותנת חיוך זנותי עם העניים הירוקות שלה כמו חתולה

אם נותנים לה כמה מחמאות היא נפתחת ונותנת שרות טוב יותר ומי שאוהב ציניות היא מלכת הציניות

חוויה קלילה לסגור את הלילה הצעיר

אכזה גדולה

16

לא מבין מה זה משנה אם זה גבר שעבר ניתוח ,נראית מצוין והפכה לאישה לכל דבר ? הלו מי מכם לא היה מוכן לזיין את דנה אינטרנשיונל ? אין אחד שלא למרות שהיה גבר .

אכזה גדולה

18
MOSHA להגיד שאחרי ניתוח זו אישה לכול דבר אז טעות בידך ידידי
מבנה אנטומי של בחורה שונה מזה של גברים, וגבר שהפך לאישה כול המנוע משתבש שם...ואתה צודק יש יתרון אין "לה" מחזור חודשי ככה שהיא יכולה לעבוד עוד 6 ימים בשבוע... ואם לא אכפת לך שאתה נותן עבודה בדוגי או בכול תנוחה אחרת והיא גונחת לך תדע שזה עבודה בעניים אין לה רגש ולא מגיע לאורגזמה היא רק נותנת לך את התחושה חמוד...לעומת בחורה רגילה שלא משנה מה יהיה אם אתה עושה את זה נכון היא תגיע לאורגזמה במצבים מסויימים

בכול אופן אם זה עושה לך את זה יש מלא "כוסיות על" שעברו ניתוחים
אם לא מפריע לך מבנה הפנים כול כך יש לך את ג'ואל בצד של הקוקסינלים
שעברה ניתוח ועכשיו היא "בחורה" לכול דבר בלונדינית עם גוף מדהים חזה פגז
אבל בסופו של דבר זה......גבר

אל תשכח שזה כמו "קסם" אצל הקוסם הוא נותן לך את האשליה אך בסוף הכול עבודה בעניים

אכזה גדולה

19

כן אתם צודקים ,כל בחורה שאתם הולכים אליה וגונחת גם גומרת .... די סיפורים פה .

אני בכל אופן לא הייתי הולך עם גבר או גבר מחופש אבל עם קוקסינלית מנותחת הייתי זורם בסבבה , אתם יודעים מה גם עם קוקסינלית לא מנותחת אבל נראית נשית ,חזה , גוף ,בסבבה

אכזה גדולה

20
mosha תהנה אחי כול אחד והדרך שלו

בכול אופן חברי פורום יקרים

מדווח לכם לאחר שפגשתי בבורסה בשעה 21:00 בחורה בשם נטלי

שיער שחור עיניים ירוקות בערך 1.70 עם עקבים של 5 ס"מ היא בגובה שלי

במזל שאלוהים שלח מלמעלה היא ירדה ליד המועדון פיפ שו בבורסה (אפרודיטה)

עצרתי את הרכב ושאלתי לשלומה אמרה שהיא עובדת במועדון שאלתי אותה אם יש

לפני העבודה למשהו פרטי ....נתנה חיוך ואמרה שכן אבל במחיר של 300 ₪ חשבתי פעמים ואמרתי למה לא נראה ניקח את העניין , חברים מה אני יגיד לכם נסענו לכיוון מלון לאונרדו בחניה צמודה למלון בפינה החשוכה ככה שרכב באלחסון ואין מצב שמישהו עוצר לידנו
הבחורה עברה מהמושב הקדמי למושב האחורי מבוסמת כולה, המעיל הלבן שלה ירד

מתחת למעיל שמלת מיני ורדה מסטיק מה שהעמיד לי אותו עוד לפני שהורידה את השמלה...הורידה את השמלה אשר היתה ללא חזיה נגלו שני שדיים לבנות עם חזה עומד (לחובבי הסיליקון) עם תחתונים שחורות ....העברתי לה את הכסף
שאלתי אם היא יכולה להישאר עם התחנותים אמרה שכן נתנה לי נשיקות רכות על הלחי והתחילה למשש את החבר שכבר עמד דום למראה החזה. (בכול אופן לא פרקתי שלושה ימים ) שאלתי אם יש מצב למציצה בלי אמרה שלא אבל רק בגלל שאני נראה בחור שמור ומריח טוב אז בלי לגמור התחילה יניקה של החיים עוד שניה םורק לה בפה כמות לא קטנה ...לאחר מציצה של כ 4 דקות לא יכולתי כבר הלבשתי חליפה נטלי נשכבה לאחור והוזיזה אתהתחתון הצידה נגלה כוס אחד השמורים ביקשה בעדינות והתקבלה בברכה הבקשה שלה חברים רק הכנסתי אותו הבחורה נתנה שריר בקטנה כ דקה כבר גמרתי לצערי ...נטלי יודעת לעשות את העבודה הדבר נגמר ב 15 שעה לצערי היא נתנה נשיקה ואמרה לי בזמן שאנחנו מתלבשים שהיא לא עושה דברים כאלה אבל אם אני רוצה שאני למועדון בסביבות השעה 21:00 כול יום עד 5 לפנות בוקר היא עובדת שם נותנת ריקוד פרטי אם מוצאים לא כסף ניתן לעשות עוד דברים אשר לא נתנה פרוט בהתאם...מה אני יגיד לכם שיחק לי המזל כצייד וותיק יודע שדברים כאלה קורים אחד ל...חברים מי שרוצה נטלי שם פנים של זונה אוקראינית מהמשובחים שיש להציע גוף פגז בהתאם בערך בסביבות הגיל 24-26 לא יותר מזה ......זה בחורה לא כמו זו שמוליכה שולל את כול החברים (כריסטינה) שאני עוד מתעמק בעניין בחיפושים ההתאם ליכולות שלי בעבודה על ה"גבר" הזה לי יש פשוט גישה לכול מיני מערכות בשדה התעופה בודק את העניין שלה בדיוק מאיפה היא הגיע בהיסטוריה של הדרכון שלה...

שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”