כ קרטחנה - סנטה מרתה 2014 - דף 2 - סקס אדיר

קרטחנה - סנטה מרתה 2014

12
Bigdady , תודה על המונטאז׳ . דווקא יצא טוב ( גם עם האיכות הנמוכה ) .

נ.ב
כפי שאתם מבינים לא נהנתי בקרטחנה ולכן אין הרבה תמונות ״ איכותיות ״ של בחורות . עזבתי !
כרגע בפנמה ועוד כמה ימים בפנמה סיטי לבדוק את השטח . היעד עד סוף החודש לדרוך בקוסטה ריקה .

אצטף את העידכון מפנמה ( אם יהייה ) בפוסט הזה . עידכונים מקוסטה ריקה אצרף עידכונים בפוסט הפתוח מהשנה שעברה .
דוקטור N2014-02-17 15:30:13
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך

דוקטור N

קרטחנה - סנטה מרתה 2014

13
גם בתאילנד ובפרט בפטאיה יש מקומות כאלה..מה שעושים, מתרחקים מהם ואז זה לא קיים.

דרך אגב הזכות לזיין בחו"ל במדינות עולם שלישית לא שמורה רק לערסים..גם אנשים רגילים מגיעים לשם ולא רק כאלה שחושבים שלדבר על זה שהוא איים על מקומי במכות ואמר לו מאפיה ישראלית עושה אותו גיבור מול החברים שלו.
להם בשמחה הייתי עושה טרנספר לרשות ולא חשוב מאיזה מוצא הם חיוך גדול.

דוקטור בכיף, תשלח עוד אני אפרסם עוד.

מוסיף תמונות באיכות גבוהה יותר

bigdady2014-02-17 15:40:50

.You so need a Daddy, little girl

קרטחנה - סנטה מרתה 2014

14
Bigdady, לא צריכים להתבאס כל כך , מדובר בארצות גדולות ורחבות .

הסידור הטוב ביותר לפי דעתי זה להתרחק ממרכזי הערסיאדה וזהו זה ( במידה ומישהו ערס , כבודו במקומו מונח
שיתחבר למרכזי ההתקהלות ) .

אני עזבתי את טרקחנה כי לא מצאתי בחורות לטעמי .

שיהייה יום נפלא דוקטור N2014-02-17 16:20:05

דוקטור N

קרטחנה - סנטה מרתה 2014

17
טרקחנה רפורט סופי ( בחלקים ) :

הגעה :
דיי מייגע ( ויקר ) למי שלא יכול לטוס דרך ארה׳ב . אני אישית טסתי עם אייר פרנס , סה׳כ 30 שעות בדרכים . מבוגוטה טיסה נוספת של שעה ( ותוספת של 120 דולאר ) . האופציה הנוספת להתגלגל באוטובוס מבוגוטה לטרקחנה באוטובוס ( 15 שעות ... וגם יצא איזה 100 $ )

שהייה :
העיר העתיקה ( בתוך החומות ) , יקר , אזור שמור ומטופח , מפוצץ בדיסקוטקים , מסעדות , פיקאפ בארס , סטריפ קלאבס
בוקהגרנדה : אזור חדש ונקי , קרוב לים , חדר פרטי 30 דולאר במוטל נקי אפשרי ביותר
מדיה לונה : איפה שאני שהייתי ; אזור מפושפש ולא אסטטי , מרחק הליכה מהעיר העתיקה

אוכלוסיה :אוכלוסיה אפריקאית קריבית טיפוסית ( לחובבי הז׳אנר )

בהחורות :
רובן הינם ממוצא אפריקאי או תערובת קלה ( לחובבי הז׳אנר ) . לא אסטטיות משהו ...אולי יפות אבל לא אסטטיות . הבחורה שהיתה איתי לא גילחה רגליים רק אחריי שהערתי לה בבבבהההה .

מחירים :
מרבית הבחורות ירצו 200000 פאזוס = 100$ לבילוי בחדר המלון . יוכלו לרדת גם ל 25$ לשעה אחריי בילוי קצת וקצת השקעה .

קאסות : ישראלים ( לרוב ערסים ) אחריי צבא . לפעמים גם יקר ( 35 דולאר לחדר משותף עם עוד דיירים ) , רעש , עישונים וחישושים

מסכנות סופיות : לא בא לי טוב

נ.ב
אנשים מדברים על מדיג׳ין על בחורות יותר אלגנטיות , מטופחות , חיינניות . אולי כדאי לנסות או אולי כדאי לא :-/

דוקטור N2014-02-18 00:03:01

דוקטור N

קרטחנה - סנטה מרתה 2014

20
קשה קשה לי ( גם ) בפנמה . אוכלוסיה קשה . רוב הבחורות העובדות הטובות מקולומביה ואכן
יקרות יקרות . . . 100 $ ומעלה לשעה . במחירים כאלה כבר נותנים בראש גם בארץ ( לא שאני מתגעגע לסיר הבשר ) .
בקיצור , עשיתי כמה שיטוטים בשוק מדובר בכמה אזורים מרוכזים של קלאבים , באר - סטרפטיז וכ׳ו . מסביב למקום שאני נמצא ( אזור מרבלה ) יש לפחות 3 מכוני עיסוי ברדיוס של 30 מטר . במחירים בלי בושה מ 120 $ ומעלה לשעה .

להלן הסיפור המצחיק / עצוב שהיה לי אתמול בערב , השקעתי ויצאתי לבאר - סטרפטיז מומלץ מאתר סקס בנלאומי , המקום באזור מבודד בפנמה סיטי אך הובטח מחיר של 50% לאותה תמורה מאזורים מרכזיים ( אני דווקא אוהב את זה ) . בקיצור מגיע , נכנס , אני לבד !!! ומדובר בשבת בערב ?? בחורות מסביב ... כמו שאני משלם על הבירה 6$ מתחילה מוסיקה ואורות , המקום מתמלא חיים ( הכסף הלך ישר לגנרטור ) , יושבת בחורה לידי לא משהו ביכלל , אפילו משקה לא הצעתי לה ( עד כאו העצוב ) . אמרתי אם כבר פה אז נחייה בסרט , פניתי אליה ואמרתי לה בספרדית שאני פה רק בשביל סקס חחחחח ( לקצר תהליכים ) , דווקא היתה מרוצה מקיצור בדרך ושאלתי קוונטה אס פור סקסו קונטיגו ( כמה זה לתקוע אותך ) . באה לי ביציאה של 115 $ לשעה , שאלתי סתם כמה לחצי שעה ( אמרה רק שעה והבנתי שמתקתקים גם ) , פתחתי את הארנק להראות לה שיש לי רק 40$ במזומן , הבחורה לא נרתעה וסימנה לי ללכת להוציא עוד כסף מהכספומט במקום , אמרתי על מה את מדברת אין לי כרטיס אשראי בארנק , הבחורה מתעקשת ושולפת כרטיס מגנטי מהארנק שלי , היה מדובר בכרטיס הרב קו מהארץ , צחקתי מאוד ויצאתי מהמקום ( נגמר מצחיק )  

דוקטור N
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”