קודם כל לפני הכל אני רוצה לציין שאני אומנם חדש בפורום אך עוקב תקופה של כחצי שנה אחרי הדיווחים שלכם פשוט לא הצלחתי להירשם..
גם לי יצא לדגום את כריסטינה הפצצה מחוף הצוק ואני לא מבין מה גרם לכולם פה לחשוב שהיא קוקסינל בסהכ היא נראית לי נשית לגמרי וגם הקול שלה נשמע לי נשי.
למרות שלא יצא לי להיסתכל על הכוס שלה באמת הרגיש לי משהו לא טבעי בכוס בזמן החדירה ולכן לא הצלחתי לגמור מהחדירה..
alfa האם אתה בטוח במאה אחוז שמדובר בקוקסינל ?
פשוט חבל שסתם תטעה את הציבור כי אם היא לא קוקסינל אז היא אחת המציאות היותר טובות שיש היום ברחוב
אכזה גדולה
22אלפא לא הבנתי כלום,להבא תרשום ברור בלי השמטת מילים ועם סדר! 

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
אכזה גדולה
23סופרמן היקראל תכעס בגלל שאתה וותיק ממני בפורום הנ"ל מכבד את בקשתך, שאני כותב אז אני כותב ושולח אני אפילו לא עושה בדיקה
אך פעם הבאה ישתדל ורק בשבילך.....ואכן היא קוקס אף אחד לא מטעה את הציבור להפיך רק מזהירים
אך פעם הבאה ישתדל ורק בשבילך.....ואכן היא קוקס אף אחד לא מטעה את הציבור להפיך רק מזהירים
אכזה גדולה
24אלפא אחוקי ,תחשוב על החברים שלך חשוב לערוך את הדיווח ולא סתם העיקר להעלות 'דיווח' , יש לי שאלה אליך
האם היית
רוצה
לקרוא דיווח של פלוני אשר דיווחו לא ברור ולא קריא
לא ?נכון?
האם היית
רוצה
לקרוא דיווח של פלוני אשר דיווחו לא ברור ולא קריא
לא ?נכון?
אכזה גדולה
25סופר ,שים לב לכותרת "אכזה גדולה" וכך לא תתאכזב { תתאכז}.אבל בחייך,אמנם הפכת להיות ילד טוב קריפטון אבל היו לך אי אלו פוסטים הרבה פחות מובנים משל אלפא,שאני בטוח שישתפר בקרוב.
אכזה גדולה
26[QUOTE=alfa.wolf]סופרמן היקראל תכעס בגלל שאתה וותיק ממני בפורום הנ"ל מכבד את בקשתך, שאני כותב אז אני כותב ושולח אני אפילו לא עושה בדיקה
[/QUOTE]
[/QUOTE]
אלפא - אל תתרגש משוטה הכפר - ראה מה חושבים עליו בפורום:
והנה דוגמה לאיך שהוא חושב שדיווח אמור להראות: 

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
אכזה גדולה
28קשקשן,חזרת מן המתים מה אתה מתערב בכלל אף אחד לא פנה אליך לא שאל אותך,תמשיך לקשקש בפוסטים של מלאות , מה אתה
מחליף
את אחשל"ג
לרגע היה נדמה שכבר מצאת לך אישה ושהפסקת לנהל את מרבית חייך בפורום,טעיתי

superman1979 2014-02-20 07:46:06
מחליף
את אחשל"ג
לרגע היה נדמה שכבר מצאת לך אישה ושהפסקת לנהל את מרבית חייך בפורום,טעיתי

אכזה גדולה
29סופרמן קישקשתא בסך הכל מנסה להסביר פה דברים בפורום.כמו שהוא נפל עלייי(בצדק)שהיו לי 3 ניקים אז ככה אתך סך הכל הוא אדם חיובי ובהחלט יעיל מאוד בפורום בין אם מצא אשה או לא זה לא עניין של אף אחד.פה מדברים רק על זונות וחוויות