האחיות ליסה וכריסטינה
312[QUOTE=BBWLover]קריסטינה יותר נשית ויותר סקסית . נקודה . סימן קריאה !
[/QUOTE]

האחיות ליסה וכריסטינה
313[QUOTE=ערבה אנושית]
[QUOTE=On18]יש בעייה קשה ממוצאי שבת ליסה לא זמינה בכלל , ביום שלישי הייתה זמינה אבל לא היה מענה גם ב SMS [/QUOTE]
ממש שטויות. אני מבלה עם ליסה המון שעות (כמובן רובן לא במיטה) וגם משוחח המון בטלפון. רק בזמן הזה ליסה נותנת פרטים לעשרות מתקשרים. קל לחשב לכמה היא עונה במשך השבוע. כמו כן רוב הלקוחות שלה הם חדשים.
כמובן שליסה וכריסטינה כמו רובן שתחום לא עונות לחסוי.
אז עם קצת סבלנות והתמדה בטוח שתשיגו מענה.
אני מנסה בכל כמה שעות להתקשר אל ליסה מאז מוצאי שבת , גם בפעמים שהקו זמין אין מענה וגם כאשר אני משאיר הודעה SMS היא לא חוזרת אליי , התקשרתי לא קצת אליה , כצופה מהצד זה חוסר רצינות מוחלט , גם לאחר 8 בערב אני מנסה ואין כלום כל הזמן תל קולי , רוב הזמן הקו על תא קולי שעות בודדות שהקו נפתח וגם בהם אין מענה ולא משנה מתיי וכמה תתקשר !
ושוב אני מזכיר לך שאני מנסה שוב ושוב ושוב , נותנת פרטים לעשרות ?82 שעות לתפוס אותן ואתה אומר לי סבלנות
האחיות ליסה וכריסטינה
314אולי לא בא לה לענות לך ,או שהיא חולה או שנסעה לנפוש או במחזור ... מה זה משנה ? אני לא מבין למה אתה כל כך עצבני עליה.
המקצוע הזה הוא משהו לא מחייב ולא כבול בשום תנאים של קבלת קהל לפי שעות.
אם היא היתה קובעת איתך ונעלמת ...זה לא מקובל ! אבל סתם לא עונה - SO WHAT ?
יש מספיק בנות לספק את החרמנות שלך ולפעמים עודף להיטות יכול להפחיד בנות עובדות.
ולסיום - אם אתה בעצם לא עצבני אלא רק דואג לשלומה - תנסה את קריסטינה - היא בטח יודעת מה קורה

האחיות ליסה וכריסטינה
315[QUOTE=BBWLover]
[/QUOTE]
אולי לא בא לה לענות לך ,או שהיא חולה או שנסעה לנפוש או במחזור ... מה זה משנה ? אני לא מבין למה אתה כל כך עצבני עליה.
המקצוע הזה הוא משהו לא מחייב ולא כבול בשום תנאים של קבלת קהל לפי שעות.
אם היא היתה קובעת איתך ונעלמת ...זה לא מקובל ! אבל סתם לא עונה - SO WHAT ?
יש מספיק בנות לספק את החרמנות שלך ולפעמים עודף להיטות יכול להפחיד בנות עובדות.
ולסיום - אם אתה בעצם לא עצבני אלא רק דואג לשלומה - תנסה את קריסטינה - היא בטח יודעת מה קורה

[/QUOTE]
BBWLover ענית יותר טוב מי מה שיכולתי לענות.
הן לא עובדות בשבת ורק לפעמים בשישי. גם לא עובדות אחרי 7 בערב.
במקרה של ליסה שתים מניחושים של BBWLover היו נכונים.
כול אחד יכול להיות לא מרוצה שלא עונים לו, אבל למה לערב את כולנו?
וOn18 אם כול כך חשוב לך להיפגש עם ליסה - נדבר בהו"פ
האחיות ליסה וכריסטינה
317אני מניח שכולנו מצפים שבחורה עובדת, שמפרסמת מודעה ויש לה שרשור בפורום הפרסומי, תדע להגדיר באילו שעות ניתן להתקשר ולתאם מפגש. זו חובתה. חשבתי שבנות שמקבלות פה שרשור פרסומי - מבינות את זה...
בשעות שהגדירה - ראוי שתשיב למסרונים. שולח המסרון אינו יודע מה קורה בצד השני (בניגוד לצלצול טלפון בו אתה יודע - מכשיר כבוי, שיחה ממתינה, תפוס..). מסרונים הם גם דרך שקטה ונוחה להחלפת מידע.
אי אפשר לפטור כל בחורה עובדת מחובתה לענות. מענה לטלפונים ומסרונים מעיד על איכותה והתיחסותה הנכונה של הבחורה.
ונכון, רוב הבחורות לא עונות 'כשלא מתחשק להן'... אולי זו אחת הסיבות שהן נמצאות במקום שלא מתחשק להן להיות בו...
המגביה עוף - ירחיק ראות
האחיות ליסה וכריסטינה
318שלום איצטגנין
כל דבריך נכונים מאוד מאוד ומוצדקים דברים ישרים ומחשבה ישרה מאוד וטוב לראות שיש בנאדם אחד שמבין אותי ומבין את העניין הזה כמו שצריך , זה מה שבידיוק הסברתי לערבה אנושית בהו"פ , לצערינו הרב גם אני חשבתי שבנות שמקבלות פרסום כזה ענק בשרשור זה יהיה עבורם מובן מאליו , אבל מסתבר שאין דבר מובן מאליו , אחת הבחורות אשר איכות השירות שלה מאוד מעולה היא ליאן מאלנבי (גובה מחיר לא זול בהחלט) אבל איכות השירות שווה מאוד ! היא מתחייבת להיות זמינה ומעדכנת תמיד את הלקוחות הוותיקים והחדשים גם בימים שהיא במחזור או בימים של מחלה וכו' אף פעם לא הייתי צריך לחפש את ליאן יותר משעתיים מקסימום !
האחיות ליסה וכריסטינה
319האמת היא שאני לא מבין למה הן מתעקשות מלכתחילה לארח במלונית הזו בבת ים ...שניראת זוועה !
ודבר שני אם הן היו קצת יותר פרקטיות הן פשוט היו מגלמות את מחיר המלונית במחיר שלהן ללא פירוט .
עדיין אני חושב שהן צריכות לחפש מקום אחר...
האחיות ליסה וכריסטינה
320הבחנתי בכריסטינה, עולה בכבדות במעלה הרחוב לבושה
בחצאית מיני ומגפי חורף בהירים, נבלעת בחצר המלונית מתארגנת לקראת המפגש. בחדרון, מבטי בחן
את גופה הנאה, נדד לעבר שיערה הגולש, שפתותיה החושניות, השתהה על עיניה הנבונות. במבטה זיהיתי
עצבות כלשהי. לאחר שיחה קצרה, ההתעלסות, כמו
עם חברה. ניכר בה שרזי הסקס נהירים לה. בעיניים עצומות, מנסה להתנתק ולהינות מהמגע
הגופני. אין זה דבר של מה בכך במפגש ראשון, קצר, של שעה. כל הוויתה, התמסרות, וניסיון
ללמוד את הגבר שמולה. התנהגותה טבעית ומשרה אווירה של נינוחות. ניכר, כי היא רגישה מאוד. אישה בכל רמ"ח אבריה. מומלצת מאוד. אין ספק
שאחזור.
התיאום בוצע בעזרתו של ערבה. תודה ערבה, אין כמוך.
ההגעה היתה פשוטה. החניה ברחובות הקרובים ללא תשלום. קרוב למלונית חניה בתשלום.
בעולמינו יש רק שתי טרגדיות, אחת השגת מה שאתה רוצה, האחרת היא אי השגתו