כ קרטחנה - סנטה מרתה 2014 - דף 3 - סקס אדיר

קרטחנה - סנטה מרתה 2014

23
האמת שאני בהלם מהמחירים שמדווחים פה.

הייתי בטוח שפנמה / קולומביה הם מקומות שב-20 דולר מביאים בחורה ל-3-4 שעות, שבילוי במועדון מסתיים ב-10 דולר, אקיצר שהן הרבה יותר זולות.

אמנם אין מה להשוות ביופי של הבחורות (לפחות אצלי בראש הלטיניות יותר יפות) ואני מקנא בדוקטור שיצא לו להיות בדרום אמריקה, אבל בתאילנד (יעד תיירות סקס אחר), בחורה עולה ללילה (LONG TIME)בין 50-100 דולר, ולשעה- שעתיים במלון לרוב בין 20 (למבוגרות באזור גיל 40, אבל יש כוסות גם במחיר הזה) ועד 50 דולר לכוסית-על.

כך שלהפתעתי דרום אמריקה יקרה יותר מתאילנד...
כנראה שבאמת הקירבה לארה"ב עושה את שלה, והמחיר מותאם לאמריקאים.גבינט2014-02-28 03:07:56

קרטחנה - סנטה מרתה 2014

24
[QUOTE=דוקטור N]קשה קשה לי ( גם ) בפנמה . אוכלוסיה קשה . רוב הבחורות העובדות הטובות מקולומביה ואכן

יקרות יקרות . . . 100 $ ומעלה לשעה . במחירים כאלה כבר נותנים בראש גם בארץ ( לא שאני מתגעגע לסיר הבשר ) .

בקיצור , עשיתי כמה שיטוטים בשוק מדובר בכמה אזורים מרוכזים של קלאבים , באר - סטרפטיז וכ׳ו . מסביב למקום שאני נמצא ( אזור מרבלה ) יש לפחות 3 מכוני עיסוי ברדיוס של 30 מטר . במחירים בלי בושה מ 120 $ ומעלה לשעה .

להלן הסיפור המצחיק / עצוב שהיה לי אתמול בערב , השקעתי ויצאתי לבאר - סטרפטיז מומלץ מאתר סקס בנלאומי , המקום באזור מבודד בפנמה סיטי אך הובטח מחיר של 50% לאותה תמורה מאזורים מרכזיים ( אני דווקא אוהב את זה ) . בקיצור מגיע , נכנס , אני לבד !!! ומדובר בשבת בערב ?? בחורות מסביב ... כמו שאני משלם על הבירה 6$ מתחילה מוסיקה ואורות , המקום מתמלא חיים ( הכסף הלך ישר לגנרטור ) , יושבת בחורה לידי לא משהו ביכלל , אפילו משקה לא הצעתי לה ( עד כאו העצוב ) . אמרתי אם כבר פה אז נחייה בסרט , פניתי אליה ואמרתי לה בספרדית שאני פה רק בשביל סקס חחחחח ( לקצר תהליכים ) , דווקא היתה מרוצה מקיצור בדרך ושאלתי קוונטה אס פור סקסו קונטיגו ( כמה זה לתקוע אותך ) . באה לי ביציאה של 115 $ לשעה , שאלתי סתם כמה לחצי שעה ( אמרה רק שעה והבנתי שמתקתקים גם ) , פתחתי את הארנק להראות לה שיש לי רק 40$ במזומן , הבחורה לא נרתעה וסימנה לי ללכת להוציא עוד כסף מהכספומט במקום , אמרתי על מה את מדברת אין לי כרטיס אשראי בארנק , הבחורה מתעקשת ושולפת כרטיס מגנטי מהארנק שלי , היה מדובר בכרטיס הרב קו מהארץ , צחקתי מאוד ויצאתי מהמקום ( נגמר מצחיק ) [/QUOTE]

הרגת אותי עם הבדיחה על הגנרטור!
צחוק

קרטחנה - סנטה מרתה 2014

25
טוב חברים חתכתי באימפולס עצבני לקוסטה ריקה - ראו דיווח מאושר מהיומיים האחרונים בלבד פוסט שלי על קוסטה ריקה מלפני שנה , אז אני ממשיך מאיפה שהפסקתי .

רק אומר כמה מילים על המחירים מסביב לעולם ... גם אני מאמנתי שב20 דולר אתה מביא לטינית כוסית בפנמה או קולומביה ליום שלם, אולי הדבר ככה במקרים מסוימים ואולי צריך גם מזל וניסיון במקום. אני למשל בפטייה הבאתי בחורות ב 1000 באט לילה שלם כי היה לי מזל ( עונה ירודה בתיירות ) וגם הספתי את הבחורות לא ממועדונים אלא מבארים הקטנים ( ניסיון וזרימה ) . בפוסט הראשון שלי הרגשתי ואמרתי שלא "נכנסתי" טוב לטרקחנה ולזה התכוונתי.
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך

דוקטור N
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”