כ קוסטה ריקה - מומחה בתחום - דף 6 - סקס אדיר

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

51
חברים יקרים , השליחות החשאית הסתיימה ואיתה אגדת קוסטה ריקה לפי שעה.
כל המעוניין במידע נוסף למה שמופיע בפוסטים מוזמן לשלוח אליי לפרטי .
תודה לכל העוקבים והקוראים דוקטור N2013-04-01 10:04:29
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך

דוקטור N

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

53
חברים יקרים , לאחר מסע אפרורי ומיובש בקרטחנה ופנמה הטסתי את עצמי באופן אימפולסיבי לארץ האושר לקוסטה ריקה. החיים נראים אחרת לגמריי . . עוד לפני שמגיעים לבחורות אתה רואה אנשים שמחים , נעימים , נקיים . רחובות ללא ביוב וזבל ( כמו מה שראיתי בפנמה וקולומביה ) דבר שמוריד לי את סף החרמנות באופן קיצוני. הגעתי אתמול מותש לסן חוזה ולא האמנתי שאוכל לתפקד ביכלל באותו יום .

דוקטור N

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

55
טוב חברים אני פחות מיום וחצי בסן חוזה והחיים נראים אחרת לגמריי. אתמול כמו שאני מדדה מסריח מהמסע מפנמה למלונית ולא מאמין שאוכל לתפקד ביכלל באותו ערב. יצאתי לאכול משהו במחשבה של לחזור למלונית ולהזרק לכול הלילה .
ישבתי במסעדה ואכלתי באהבה את האוכל המקומי והטוב בליווי משקה טרופי סחוט בטיבעיות . סיימתי את הארוחה ומשהו זז למטה . . אמרתי נעבור במכון האהוב ונראה מה קורה . השומר החביב זיהה אותי בעליצות והודה לי שבחרתי בעסק שלו . עליתי במדרגות כאשר השומר מפעיל את הפעמונית המשעשעת שמורה על לקוח טוב בדרך ( מת על זה ) . דוקטור N2014-03-01 13:44:26

דוקטור N

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

56
נכנסתי עם טקס ביישבן והרוח שבה אלי . רק 4 בחורות היו במכון ושקט של אחר הצהריים באוויר. ביררתי שוב קצת על המחירים כי הדולאר התחזק ב 7 אחוז ( שזה טוב ליהודים ) מביקורי הקודם . המחיר במטבע המקומי נשאר אותו דבר אך בדולארים ירד קצת . חצי שעה 23 דולר ושעה 34 דולאר . תפסה את עיניי קומפקטית לבנבנה , עם עור חלק ובריא ( מה שקשה לראות בקולומביה או פנמה ) , משקפיים אינטליגנטיות וחיוך מאוזן לאוזן .

דוקטור N

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

57
חברים יקרים מתברר שאפשר להעלות פוסטים רק כמה פעמים ביום ... אז שוב לא עלה לי אתמול פוסט מדוגם ...
וגם חדשות נוספות הצטברו לטובה .

טוב , אסכם במהירות מאיפה שהפסקתי אתמול ללא גינונים מיוחדים :

נכנסתי עם הבחורה סחוט , הצהרתי לה על כך וביקשתי מסאז טוב ( כמובן שהסקס יהייה מעולה ) .
23 דולר עברו בהנאה לגברת ( לקחתי חצי שעה רק ) הגברת חוזרת עם מגבת רייחנית ומלווה אותי למקלחת . חברים הייתי מסריח אש מהמסע מפנמה . רק המקלחת החמה עם השמפואים מכל סוג היה שווה את הכסף .
נכנסתי לחדר נשכבתי על הבטן והבחורה מסתרעת בחיבה ומתחילה מסאז שמנים משחרר במקביל משחררת את החזיה מעליה באופן טבעי . עברה לשלב הצמרמורות שהקפיצו אותי במכות חשמל מטורפות . הגברת הצעירה מומחית בעיסוי קרקפת מצומרר ( היה חבל על הזמן ) .

התחילה לעסות את מבושיי בהנאה , ישור מבט לעיניים וחיוך שאומר : אני רוצה שתהנה מה שיותר .

סיימנו במיסיונרית מטורפת כשהיא על קצה המיטה ואני מושך אותה לקצה ומפמפם בעמידה - חזק !!

סיימתי בסחרחורות שכן נגמר לי הכח . חזרתי למלונית לשנת ישרים מתוקה . דוקטור N2014-03-02 06:32:05

דוקטור N

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

58
אתמול יצאתי שוב למכון האהוב !!! שתבינו הגישה שלי היא שאני יוצא לעבודה !!!
חס ושלום וניכנס לתקופת יובש רק הזכרונות יחזיקו אותי . כמו כן , בראש מסתובבת הבחורה המפושפשת מפנמה שביקשה
115 $ לשעה מסרוחה בקלאב מנחוס . פה אני פורט את ה 115 דולר ללפחות 4 מסאזים מטורפים , איכותיים והגיינים :-) חחחח

נכנסתי למכון והפעם יום שישי רצועה רחבה של בחורות מחוייכות בשמלות ערב חושפניות ( בטעם טוב ) , חלקן צרות וגבוהות שחבל על הזמן .
קלטתי בלונדינית גבוהה וחייננית ובאתי לבחור בה , אך הבחורה מיום אתמול צצה ונתנה נשיקה עם חיוך . אמרתי טוב בואי נכנס .

השרות היה עוד יותר טוב מבעבר , מציצה מטורפת שאני מצליף בישבנה העסיסי אך קומפקטי , גמירה במיסיונרית מלווה בשריטות בגב ובישבן שלי ... היה חזק ובלתי נשכח .

יצאתי מהחדר והבלונדינית החייננית יושבת צמוד לדלת עם רגליים שלובות ומבט של עוד לעברי .
אמרתי לה בספרדית רכה , שפעם הבאה שאני פה אני תוקע אותך ;-) , הפנתה את עצבעה אליי ברכות ואמרה אל תישכח :-)

דוקטור N

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

59
מצטער על שגיאות הכתיב פה ושם . קצת מביך .
אני מעדיף לא להכנס לפוסט שמור ולשנות שמה ימחק בנפילת רשת או משהו .

היום יום שבת , החלטתי לנח בבוקר ולצאת למכון לבקר את הבלונדינית החייננית ( אני תמיד מקיים מה שאני מבטיח :-) ) .
יצאתי בסביבות 5 אחה׳צ ולהפתעתי המכון סגור . מתברר ושכחתי שחלק מהמכונים עובדים חצי יום ביום שבת ... וכמובן ביום א׳ סגורים .

אמרתי לא נורא , נצא לסיבוב בארים וקלאבים מוכרים אשר נפתחים כבר ב שבע בערב .
עשיתי סיבוב לקלאב פירטה , ולעוד אחד מוכר אבל כנראה הגעתי מוקדם מדי . בשמונה התיישבתי לבירה בקלאב סטרפטיז הכולל חדרים במעלה המדרגות ללא לחץ מסויים לבחורה . פה ושם נגשות בחורות להציעה הצעות אבל בדקתי רק את המחירים שהיו בגדול זהים .

עולות בחורות לרקוד על הבמה ( חלקם לצערי בהמות שכמעט הרסו לי את הבירה ) . פתאום עולה אחת צעירונת , לבנבנה , קטנטונת , ציצים מזדקרים , רזונת ודופקת ריקוד מלא אנרגיה .
פשוט חיכיתי שתתפשט כבר וחיוך נמתח על פניי - מצאתי את האחת להערב .

כמו שסיימה את הריקוד קראתי לה בעדינות והחמאתי לה על הריקוד ( ושום מילה שהיא כוסית ואני הולך להשחיל אותה עוד 10 דקות חחחח ) .
שיחה מחוייכת ובקשה לעלות איתה לחצי שעה . רצתה וקיבלה 35 דולר , תשלום בקופת הבר עם חיוכים נחמדים ועודף מצורף עם קונדום משעשע .

עלינו למעלה , חדרים מדוגמים אבל לא מחודשים , מיטה כפולה , מצעים, אורות נאון וטלויזיה עם פורן חחחח .
הבחורה רצתה להתחבק , דיברנו קצת . רצתה להתפשט ישר אבל אמרתי לה שתישאר עם חצאית המעודדות , נעלי הפלטפורמה השחורות ומחוך עם ריטשראץ קידמי . פתחה לי את הג׳ינס והתחילה למצוץ כאשר אני מסיט את שערה הגולש לצד השני שאוכל לראות טוב יותר .
מדהים !!!

הורידה רק את התחתונים והתגלה גילוח ברזילאי למהדרין . סקס חזק וגוף קטן וצר .
נתנה את הטלפון שלה עבור ביקוריי יום פרטיים .
סבבה . דוקטור N2014-03-02 05:37:00

דוקטור N

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”