59
על ידי דוקטור N
מצטער על שגיאות הכתיב פה ושם . קצת מביך .
אני מעדיף לא להכנס לפוסט שמור ולשנות שמה ימחק בנפילת רשת או משהו .
היום יום שבת , החלטתי לנח בבוקר ולצאת למכון לבקר את הבלונדינית החייננית ( אני תמיד מקיים מה שאני מבטיח :-) ) .
יצאתי בסביבות 5 אחה׳צ ולהפתעתי המכון סגור . מתברר ושכחתי שחלק מהמכונים עובדים חצי יום ביום שבת ... וכמובן ביום א׳ סגורים .
אמרתי לא נורא , נצא לסיבוב בארים וקלאבים מוכרים אשר נפתחים כבר ב שבע בערב .
עשיתי סיבוב לקלאב פירטה , ולעוד אחד מוכר אבל כנראה הגעתי מוקדם מדי . בשמונה התיישבתי לבירה בקלאב סטרפטיז הכולל חדרים במעלה המדרגות ללא לחץ מסויים לבחורה . פה ושם נגשות בחורות להציעה הצעות אבל בדקתי רק את המחירים שהיו בגדול זהים .
עולות בחורות לרקוד על הבמה ( חלקם לצערי בהמות שכמעט הרסו לי את הבירה ) . פתאום עולה אחת צעירונת , לבנבנה , קטנטונת , ציצים מזדקרים , רזונת ודופקת ריקוד מלא אנרגיה .
פשוט חיכיתי שתתפשט כבר וחיוך נמתח על פניי - מצאתי את האחת להערב .
כמו שסיימה את הריקוד קראתי לה בעדינות והחמאתי לה על הריקוד ( ושום מילה שהיא כוסית ואני הולך להשחיל אותה עוד 10 דקות חחחח ) .
שיחה מחוייכת ובקשה לעלות איתה לחצי שעה . רצתה וקיבלה 35 דולר , תשלום בקופת הבר עם חיוכים נחמדים ועודף מצורף עם קונדום משעשע .
עלינו למעלה , חדרים מדוגמים אבל לא מחודשים , מיטה כפולה , מצעים, אורות נאון וטלויזיה עם פורן חחחח .
הבחורה רצתה להתחבק , דיברנו קצת . רצתה להתפשט ישר אבל אמרתי לה שתישאר עם חצאית המעודדות , נעלי הפלטפורמה השחורות ומחוך עם ריטשראץ קידמי . פתחה לי את הג׳ינס והתחילה למצוץ כאשר אני מסיט את שערה הגולש לצד השני שאוכל לראות טוב יותר .
מדהים !!!
הורידה רק את התחתונים והתגלה גילוח ברזילאי למהדרין . סקס חזק וגוף קטן וצר .
נתנה את הטלפון שלה עבור ביקוריי יום פרטיים .
סבבה . דוקטור N2014-03-02 05:37:00
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך
דוקטור N