כ נסרין ערביה מרחובות - סקס אדיר

נסרין ערביה מרחובות

1
בחורה נראת סבבה יש לה בעייה בשיניים (סגנון קים יונה הנביא 7) עובדת בספא אפרודיטה ברחוב נחושתן ברחובות עיסוי סביר גוף טוב שווה לנסות אפשר להוציא ממנה כל מיני תוספת כלולות במחיר (220 ש״ח₪) בקושי יודעת עברית היא ממוצא ירדני משתדלת למרות חוסר המקצועיות בת 23

052-2639696
UMA2014-03-09 15:44:51

נסרין ערביה מרחובות

6
בוא נגיד את זה ככה היא כמו בובה צייתנית מה שאתה אומר לה לעשות היא עושה בהתחלה סגרתי איתה על 2 אקטים ללא תוספת תשלום והיא נענתה בחיוב אצבעות לשבלול חופשי מתנשקת צרפתיות אוהבת שמפנקים אותה מקלחת משותפת אם היה לי קונדום הייתי גם מזיין אותה ממש שיפחה וכל זה כלול בעיסקה של ה 220 תאמת לא ניראה לי שהיא יודעת מה היא עושה משהו לא בסדר אצלה מבחינה שיכלית

נסרין ערביה מרחובות

8
הייתי אצל הגברת ולמרות מה שנכתב פה לא הצלחתי לקבל מציצה או יותר כמובן...
כיוונה אותי לרדת לה וזרמתי בכיף אחרי שעשינו עיסוי אחד לשני (אני יותר טוב ממנה זה בטוח...), אבל זה המקסימום שהוצאתי ממנה..
גמרה מהירידה שלי והיתה מבסוטית..
יש לה גוף טוב, חזה חמוד ותחת סבבה ונתנה לי להתחכך בין הרגליים שלה ועל הדגדגן שלה עם השמן עד שגמרתי...
המקום הסריח מביוב מתי שהייתי שם והוא די מוזנח..
במחיר הזה יש מקומות יותר טובים
אני מזיין משמע אני קיים

נסרין ערביה מרחובות

9
גם אני עברתי אותה חוויה כמו ZIKO
לא הייתה מוכנה למצוץ ובלי נשיקות
כמובן שלא ירדתי לה
לא יודע איך אפשר לרדת לבחורה עובדת במיוחד במקום כזה עם היגיינה נוראית

בכל מקרה נסרין יש בה משהו מתוק
זורמת כנראה שבא לה
בסך הכול מאוד שירותית וחייכנית (חצי חיוך מנסה להסתיר את השיניים)
נראית לא רע, רזה עם שדיים קצת גדולים ונפולים לגופה הרזה
יש לה כמה צלקות בגוף במיוחד אחד גדול על הזרוע שלה שכנראה מעיד על התעללות או שסתם תאונה שקרתה לה
לגבי המקום - מקום די מסריח אפילו שהחדרים די גדולים ומרווחים
לפי מה שהבנתי היא עובדת מהבוקר עד סוף משמרת לילה שזה שוב עמעט בוקר מה שדי גורם לה לשחוק ולרצות יותר שיפנקו אותה מאשר היא לפנק

eyalichik2014-03-18 19:13:49
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”