כ רונית מבאר שבע - סקס אדיר

רונית מבאר שבע

1
את האמת ? הדיווח הזה היה אמור להתפרסם מזמן אבל אז לא הייתי רשום לפורום והיום בבוקר נזכרתי אז ככה ..
אני בטוח שאני לא מחדש כאן לאף אחד אבל רונית ? היאא ... תקתקנית ברמות מעצבנות ומטורפות נעבור לדיווח .
אספתי אותה מהרכבת נסעתי למקום שקט אגב ביקשה 100 על זיון ומציצה יש לציין רק שרונית לפי ההגדרה שלי היא מילף בלונדינית לפי הערכה שלי בגיל ה 45 + אני מדגיש שלמרות שהיא על פניו נראת מילף שהיא מורידה את הבגדים חוץ מהחזה המסולקן גוף אין לה כול כך.. מרשה לגעת אבל אני מתאר לעצמי שלא יותר מידי בקיצור הלבישה קונדום
והתחילה במציצה חמודה כמה שאני זוכר ללא וואקום אבל ההרגשה הייתה נעימה עצרה ואמרה לי שאני אגיד לה מתי אני רוצה "להכנס" כהגדרתה הבנתי את הרמז ואחרי דקה אמרתי שאני רוצה .. ומה אני אגיד לכם ואני באמת לא ציני ולא צוחק איך שהכנסתי את הזין... אחחח אני איזה זין איך אתה מזיין אותי אתה מזיין לי את הכוס אח אתה קורע לי את כוס למי ש"דיבור מלוכלך עושה את זה " שיהנה.. אותי זה רק עיצבן זה היה גם ברמה של זיוף טוטאלי ומלבד הדיבור הזה היו גם גניחות מלאכותיות שרק מורידות את החשק .. למרות זאת המשכתי בשלי , ואחרי כמה דקות היא התחילה לזרוק לי יציאות כמו יאלה תגמור מה זה , זה לא בסדר כמה זמן לוקח לך לגמור , לא הספקתי לענות היא יצאה ועשתה לי ביד עם הקונדום גמרתי היא יצאה מהאוטו והלכתי משמה ..
בקיצור
מציצה 5
זיון ציון 4
מחיר סביר: 100 שקלים
שירות 3 אני בטוח לא אחזור ..
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”