אז קיימתי את התכנון של טיול יום מאמסטרדם לעיר שאת שמה נורא קשה לבטא - reydt monchengladbach
3 שעות נסיעה ברכבת , ואז אוטובוס למקום ( יש הוראות הגעה באתר 8-) ) .
הגעתי ב13:00 בצהריים ( אחלה שעה להגיע) .
המקום נמצא בתחילת רחוב בו יש מוסכים וסוכנות רכב כלשהי, על הדלת כתוב CLUB69 - ואין מושג בחוץ שזה מה שהולך בפנים
שילמתי על ארבע שעות -בדיעבד הייתי צריך לקנות לכל היום
בכל אופן: נכנס ומשלם על הבאר , הבחור עושה לי סיור קצר של המקום -המקום לא קטן, אבל לא גדול במיוחד: "חצר" עם סאונה פתוחה, בריכת מים קטנה עם דגי נוי, ספסלים עם שמשיות ושולחנות , סלון חשוך עם משחק כדורגל שמוקרן על המסך, עוד סלון קטן יותר בו מוקנים סרטי פורנו, באר פתוח (שתייה קלה חופשי , אלכוהול בתשלום לא רציני ) ובופה עם דברים טעימים ( באמת שלא צריך להביא כלום מהבית , יש הכל והרבה: פסטה, בשר באיזה 8 צורות, פסטלים, שניצלים וכולי ) בערך 4 עמדות כאלה כמו בקבלת פנים של חתונות) ופלטות של פירות.
וכמובן מקלחת וחדרי זיונים. במקום מסתובבות חופשי בערך 8 בחורות ושני לקוחות חוץ ממני
אחרי סשן ההיכרות הזה ניתן לי מפתח של לוקר בו שמתי את כל חפצי היקרים, השארתי עליי רק סיגריות ומצית.
הלכתי לשבת בחצר הדלקתי סיגריה והתחלתי לנסות ליצור קשר עין עם הבחורות ולהרגיש את המקום.
המקום רגוע ונינוח, כמה בחורות משוחחות ביניהן בחיוך ועוד כמה יושבות לעשן.
הראשונה מתיישבת לידי קטנה ובלונדינית ואנחנו מתחילים לשוחח, מתחילה להשוויץ בפירסינג שלה ולקשקש, בשלב מסויים לקחת אותי ביד ואמרה " בוא להזדין " - לא סירבתי
הולכים לחדר הראשון - אחלה נשיקות , אחלה מציצה חשופה , אחלה זיון עם קולות ורעשים. בחורה חצופה שאוהבת להזדיין, אחרי שגמרתי על החזה היא שואלת " מה זה הכל? בקושי השפרצת עליי "- -צחקתי .
אחרי הספתח הזה כבר הייתי רגוע. ישבתי לדבר עם הלקוחות האחרים של המקום. כולם מבוגרים ממני, אבל אנשי שיחה על הכיפאק.
ובנוסף הבחורות באות לשבת לידך לקשקש ולעשן , זה גדול !
ארבע שעות - כל שעה הייתה מורכבת מחצי שעה בערך של זיון, מקלחת ,סיגריה ( או 2) ונשנוש קל בשביל לשמור אנרגיה
סה"כ 4 בחורות , שתיים מהן נראו פחות טוב אבל פיצו ויותר על זה ביחס אישי אוהב. ועוד שתי בחורות שנראו יותר טוב אבל היו קצת פחות שירותיות , אני משער שלא היה קליק ובנסיבות אחרות הן יותר סבבה , אף אחת לא הייתה רעה
בגלל שאין לחץ של זמן וכסף, האווירה מאוד רגועה, הבחורות נחמדות ושירותיות, הייתי אומר שזה ה GFE הטוב ביותר שחוויתי.
כמה דברים לציין:
- להגיע בבוקרצהריים זה הכי טוב , לקראת ערב מתחיל להתמלא - לפני שהלכתי יחס הגברים לנשים הפך שלילי, וכדי להיות עם הבחורה ששמרתי לסוף הייתי צריך לארוב לה ליד הבאר ולחכות שתצא, ביחד עם עוד 4 גברים שחיכו איתי. לא וויתרתי וזכיתי (ברזילאית עם חזה גדול, מציצה מטורפת לפני ואחרי הזיון, זיון אשש בשלל תנוחות. בקושי דיברה אנגלית, אז דיברנו עם הידיים, ועם איברים אחרים גם ) היה שווה לחכות.
- אם אתם מחפשים יום להרגע , ב 120 יורו המקום יציע לכם כמעט את כל מה שאתם צריכים - שווה ביותר.
ציון כללי -
מראה -6-7 - הבחורות לא יפהפיות כמו בחלונות האדומים אבל עדיפות מבחינות אחרות
מציצה -6-8 כל המציצות חשופות אף אחת לא הייתה רעה , היו טובות יותר ופחות. לפני הזיון הן שמות את הקונדום עם הפה(גדול)
זיון - 8 אחלה זיון עם קונטרות וחיזוקים חיוביים, כולן יודעות את העבודה ואין כזה דבר "תקתוק"
יחס אישי - 9 כמעט המקסימום שיכלתי לבקש, למעט בחורה אחת שהייתה קרירה משהו , כל שאר הבחורות מתנשקות חופשי ונותנות שירדו להן ויגמרו עלייהן, הן חברויתיות מאוד ואתם שווים את הזמן שלהן.
* רק שתי בחורות מהתמונות שבאתר היו במקום (ורק אחת מהן עבדה, השניה באה לקשקש עם החברות שלה)
כל שאר הבחורות היו "חדשות", ונראו אחלה.
לסיכום : עשו חיפוש קטן באינטרט על PAUSCHALCLUB , או על PARTYTREFF בגוגל, תמצאו את המועדון הכי קרוב אלייכם וסעו לשם! - שווה טיול של יום יומיים מכל מקום במעט באירופה