נועה מאהבת תל אביבית בעלת חזה גדול
212[QUOTE=אחים שלו גברים]נועה התמונות מצויינות ומשקפות היטב את הסקסיות שלך.
[/QUOTE]
[/QUOTE]תודה רבה,
שמחה מאד שאהבת.
אתה הרבה יותר ממוזמן להמשיך לעקוב.
אתה הרבה יותר ממוזמן להמשיך לעקוב.
מי רוצה לבוא לבקר אותי היום ב1:55 חמש דקות לפני הזזת השעון?

לילה מחרמן לכולם.

ליצירת קשר בהתכתבות פרטית לחברי פורום רשומים בלבד לחצו: התכתבות פרטית עם נועה - מאהבת תל אביבית
213נועה, הרבה זמן לא נפגשנו והתמונות רק מעוררות רצון וזכרונות טובים. הפינוק והשירות שלך מעולים וההרגשה הטובה שיוצאים איתה בסוף רק מעוררת רצון לחזור לעשות זאת שוב.
אגב התמונה האחרונה,

215[QUOTE=lover1982] תמונה מהממת, הבגדים האלה לדעתי מיותרים :)[/QUOTE]
מסכים איתך לחלוטין לא צריך בגדים!
מסכים איתך לחלוטין לא צריך בגדים!
217אל תהיו כאלה התמונות עם הבגדים נהדרות אבל תמונות בלי יתקבלו בשמחה

218בלי לחשב יותר מדי אני בטוח ששרפתי במהלך שנותי כצרכן מין בתשלום סכומי עתק, עוד לא קרה לי מעולם שבחורה עובדת סבלה איתי או סירבה לקבל אותי, ההפך. איכשהו עם נועה במשך זמן ארוך ביותר של ניסיונות מצידי לקבוע פגישה, מעל לחצי שנה אפשר לאמר, הדבר לא יוצא לפועל, ולא נראה לי שהיא הפסיקה לעבוד או משהו.
יגידו לי שזה פתטי ושיש עוד כמוה וכו'. לא חושב שיש עוד מישהי שנראית כמוהה לפחות לפי התמונות ולפי הדיווחים. וזה קצת מבאס שעם מי שאתה הכי רוצה זה לא יוצא:-)
לציין שאני בן 28 שכנראה זו הסיבה להתחמקות ... לא חבל?
יגידו לי שזה פתטי ושיש עוד כמוה וכו'. לא חושב שיש עוד מישהי שנראית כמוהה לפחות לפי התמונות ולפי הדיווחים. וזה קצת מבאס שעם מי שאתה הכי רוצה זה לא יוצא:-)
לציין שאני בן 28 שכנראה זו הסיבה להתחמקות ... לא חבל?
219[QUOTE=paket] בלי לחשב יותר מדי אני בטוח ששרפתי במהלך שנותי כצרכן מין בתשלום סכומי עתק, עוד לא קרה לי מעולם שבחורה עובדת סבלה איתי או סירבה לקבל אותי, ההפך. איכשהו עם נועה במשך זמן ארוך ביותר של ניסיונות מצידי לקבוע פגישה, מעל לחצי שנה אפשר לאמר, הדבר לא יוצא לפועל, ולא נראה לי שהיא הפסיקה לעבוד או משהו.
לציין שאני בן 28 שכנראה זו הסיבה להתחמקות ... לא חבל? [/QUOTE]

מאהבת תל אביבית 2014-03-30 12:05:14
לציין שאני בן 28 שכנראה זו הסיבה להתחמקות ... לא חבל? [/QUOTE]
היי,
עד ה23/3 למרץ הייתי במגבלת זמן הרבה מעבר לרגיל וגם כתבתי את זה בפורום,
אני עושה עוד דברים וגם ברגיל אני לא כל היום בבית .
יש לי מבקרים בגילך, בתקופות שיש לי פחות זמן אני נותת עדיפות לחברים שכבר היו פה.
מוזמן להתקשר אלי
שבת מעולה.

ליצירת קשר בהתכתבות פרטית לחברי פורום רשומים בלבד לחצו: התכתבות פרטית עם נועה - מאהבת תל אביבית
220תמונות ממש יפות נועה.
אין עלייך תמיד!..
אין עלייך תמיד!..
בעלת החזה הגדול היפה העדין המלהיב 

כל פעם מפתיעה אותנו בתמונות מקסימות...
יופי לשמוע שאת בסדר ועדיין נמצאת בפורום,כי חזרתי מהפסקה ארוכה קצת ולא מצאתי רוב החברים שאני מכיר אישית.הלכו לאיבוד
או יצאו לפנסייה מוקדמת.
או יצאו לפנסייה מוקדמת.ערב טוב לכולם כולל כמובן נועה הכוסית. 

תמיד בשטח למען כולם.