כ נועה מאהבת תל אביבית בעלת חזה גדול - דף 22 - סקס אדיר

נועה מאהבת תל אביבית בעלת חזה גדול

212

[QUOTE=אחים שלו גברים]נועה התמונות מצויינות ומשקפות היטב את הסקסיות שלך.מוחא כפייה[/QUOTE]

תודה רבה,
שמחה מאד שאהבת.
אתה הרבה יותר ממוזמן להמשיך לעקוב.

מי רוצה לבוא לבקר אותי היום ב1:55 חמש דקות לפני הזזת השעון?צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

לילה מחרמן לכולם.

HeartHeartHeartHeart

תמונה

Heart
ליצירת קשר בהתכתבות פרטית לחברי פורום רשומים בלבד לחצו: התכתבות פרטית עם נועה - מאהבת תל אביבית

218
בלי לחשב יותר מדי אני בטוח ששרפתי במהלך שנותי כצרכן מין בתשלום סכומי עתק, עוד לא קרה לי מעולם שבחורה עובדת סבלה איתי או סירבה לקבל אותי, ההפך. איכשהו עם נועה במשך זמן ארוך ביותר של ניסיונות מצידי לקבוע פגישה, מעל לחצי שנה אפשר לאמר, הדבר לא יוצא לפועל, ולא נראה לי שהיא הפסיקה לעבוד או משהו.
יגידו לי שזה פתטי ושיש עוד כמוה וכו'. לא חושב שיש עוד מישהי שנראית כמוהה לפחות לפי התמונות ולפי הדיווחים. וזה קצת מבאס שעם מי שאתה הכי רוצה זה לא יוצא:-)
לציין שאני בן 28 שכנראה זו הסיבה להתחמקות ... לא חבל?

219
[QUOTE=paket] בלי לחשב יותר מדי אני בטוח ששרפתי במהלך שנותי כצרכן מין בתשלום סכומי עתק, עוד לא קרה לי מעולם שבחורה עובדת סבלה איתי או סירבה לקבל אותי, ההפך. איכשהו עם נועה במשך זמן ארוך ביותר של ניסיונות מצידי לקבוע פגישה, מעל לחצי שנה אפשר לאמר, הדבר לא יוצא לפועל, ולא נראה לי שהיא הפסיקה לעבוד או משהו.
יגידו לי שזה פתטי ושיש עוד כמוה וכו'. לא חושב שיש עוד מישהי שנראית כמוהה לפחות לפי התמונות ולפי הדיווחים. וזה קצת מבאס שעם מי שאתה הכי רוצה זה לא יוצא:-)
לציין שאני בן 28 שכנראה זו הסיבה להתחמקות ... לא חבל? [/QUOTE]

היי,
עד ה23/3 למרץ הייתי במגבלת זמן הרבה מעבר לרגיל וגם כתבתי את זה בפורום,
אני עושה עוד דברים וגם ברגיל אני לא כל היום בבית .
יש לי מבקרים בגילך, בתקופות שיש לי פחות זמן אני נותת עדיפות לחברים שכבר היו פה.
מוזמן להתקשר אלי
שבת מעולה.
Tongue

מאהבת תל אביבית2014-03-30 12:05:14
ליצירת קשר בהתכתבות פרטית לחברי פורום רשומים בלבד לחצו: התכתבות פרטית עם נועה - מאהבת תל אביבית

220
תמונות ממש יפות נועה.קריצה אין עלייך תמיד!.. Heart
בעלת החזה הגדול היפה העדין המלהיב Hug
כל פעם מפתיעה אותנו בתמונות מקסימות...

יופי לשמוע שאת בסדר ועדיין נמצאת בפורום,כי חזרתי מהפסקה ארוכה קצת ולא מצאתי רוב החברים שאני מכיר אישית.הלכו לאיבוד מבולבל או יצאו לפנסייה מוקדמת.
ערב טוב לכולם כולל כמובן נועה הכוסית. אצבע למעלה

תמיד בשטח למען כולם.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”