אוינק אוינק התלמיד והמורה אוקטביה פופינס עושים יוגה בעירום! ![]()
![]()
![]()

שלום חבריי הנכבדים! זה שוב אני אוינק אוינק התותח! 
השבוע נתקלתי במודעה סופר מעניינת באינטרנט. מדובר בשיעור יוגה, אבל לא סתם יוגה אלא יוגה בעירום!
ותנחשו מי מעבירה את שיעור היוגה? אוקטביה פופינס בכבודה ובעצמה! יאהההוווווו
רק מלחשוב שאני אראה את אוקטביה עושה פוזות של יוגה כשהיא ערומה לגמרי מעמיד לי את אוינק הקטן
והוא גדל וגדל וגדל השובב אי אפשר לעצור אותו 

קבעתי עם אוקטביה לשעת ערב מוקדמת והגעתי אליה כשאני אנרגטי מתמיד! יוגה זה ספורט מאוד קשה שדורש כושר גופני וגמישות גדולה. אני מקווה שאני לא אתפרק במהלך השיעור ושאוינק הגדול יעמוד זקוף בכל התרגילים 

אוקטביה פתחה לי את הדלת בשמלה אדומה משגעת! אחחחח היא כזאת יפה אין דברים כאלה! היא הבחורה המושלמת לחתונה! תאמינו לי אני יודע על מה אני מדבר! 
אוקטביה הובילה אותי לסלון שלה ואחרי שקשקשנו קצת היא הראתה לי את אתר האינטרנט ואת מגוון הפוזות שעושים בשיעורים שלה 
זה נראה לי מסובך בטירוף אבל אוקטביה הרגיעה אותי ואמרה לי שבשיעור הזה נעשה את פוזות למתחילים, והראתה לי את הפוזות במחשב... הלב שלי ירד לתחתונים! 

"OK אז בוא נתחיל בפוזה הראשונה... זאת יוגה בעירום אז תוריד את התחתונים שלך בבקשה" ביקשה אוקטביה ובמהרה התפשטה גם היא. נעצתי את עיניי בגופה הענוג והערום... אחחח איזה מראה מלבב... אוקטביה ראתה את הזקפה שלי וחייכה בשובבות... נראה לי היא נדלקה על אוינק הקשיח 
אחרי ששנינו היינו ערומים אוקטביה ניגשה למזרון ועשתה את הפוזה הראשונה 

הלסת שלי נפלה! 
בחנתי את אוקטביה בסקרנות מכל זוית אפשרית והתעמקתי במיוחד בישבנה ובחור התחת השובב שהציץ לעברי 

עכשיו היה תורי לעשות את הפוזה הזאת ואני מוכרח להודות שקצת התקשתי בזה, אני לא גמיש מספיק אז זה לא יצא מושלם... אבל היי אני רק בתחילת הדרך אני עוד אשתפר 
הפוזה הבאה שאוקטביה הדגימה לי הייתה הפוזה הזאת 

אחחחחח זה היה מדהים! הגלריה האחורית של אוקטביה הוציאה אותי מדעתי! ההזלתי ריר על החורים שלה! 
הגיע שוב תורי לתפוס את מקומה של אוקטביה על המזרון ועשיתי מאמץ עילאי לשחזר את הפוזה. למרות שהפעם שוב התקשתי יצא לי לא רע בסה"כ 
הפוזה הבאה כבר גרמה לאוינק הקשיח שלי לצאת מדעתו! 

אחחחח איך רציתי לבוא מאחורי אוקטביה ולדחוף ת'זין שלי לתחת שלה! 
נתתי לאוינק הקשיח שתי סטירות שירגע ולא יעשה שטויות 

החלפתי את אוקטביה על המזרון וביצעתי את הפוזה לא רע בכלל, אבל מה כל הזמן חששתי שאוקטביה תשים סטרפאון ותתקע אותי מאחורה 

אחחח רק תראו את הפוזה הבאה... אוקטביה נשכבה על המזרון כמו בתולת ים שזה הרגע יצאה מהמים 

הטוסיק השובב של אוקטביה הטריף אותי בפוזה הזאת, טפחתי עליו קלות והצצתי על החורצ'יק 
הגיע תורי לעשות את הפוזה הזאת ומה אני אגיד לכם... עשיתי אותה מושלם! 
אחחחח חברים תראו את הפוזה הבאה! 

כשאוקטביה עשתה אותה היא פתחה את שערי גן עדן! 

ואני מר אוינק אוינק זכיתי להציץ מבעד לשער הזה... עיניי חזו בכוס ורוד מושלם גררררר 

הפוזה הזאת לא קלה בכלל וכשעשיתי אותה כמעט נפלתי אחורה כמה פעמים
מר אוינק השובב היה קשיח והתנדנד מול אוקטביה בשובבות 

וואאאווו תראו מה אוקטביה עשתה הפעם! 

אחחחח עמידת נר מושלמת מכוסית מושלמת! הפעם החורים שלה היו סגורים אך חריץ ישבנה חירפן אותי 

כאשר עשיתי את הפוזה הזאת אוקטביה הייתה קצת מופתעת... עשיתי עמידת נר מושלמת ואוקטביה התלהבה גם מהפוזה וגם מאוינק הקשיח שעשה עמידת נר הפוכה 
ועכשיו הגיע הזמן לשיא של הערב! כאשר אוקטביה עשתה את הפוזה הבאה הלסת שלי נפלה בריבוע בוע! 

כל הדברים היפים שיש לאוקטביה להציע היו פרוסים מולי במלוא הדרם! 
אחחח פשוט חגיגה לעיניים וכל מילה נוספת מיותרת! 

כאשר תפסתי את מקומה של אוקטביה על המזרון היה זה זמנה של אוקטביה להתענג על הוד קשיחותו אוינק ועל החורצ'יק שלי שנפתח לרווחה 

שיעור היוגה הסתיים ואוקטביה הודיעה לי חגיגית שהייתי תלמיד מצטיין! 

עכשיו תשמעו את הקטע הבא! אוקטביה אמרה לי שבשביל לעבור לשיעור השני עליי לעבור חניכה...
ואתם בטח שואלים מה זה? אז כמו שיש באולימפיאדה נשיאת הלפיד אז פה זה היה מציצת הלפיד! 

אוקטביה לא בזבזה זמן והתחילה למצוץ את אוינק הקשיח שלי כשהיא על ארבע על המיטה 
אחחחחחחחחחחחחחחח איזה תענוג! ואיזו חניכה חלומית! 

"הווווו כן אוקטביה תמצצי את הלפיד שלי! את טובה אוקטביה! הפה שלך חלומי!"
גנחתי מהנאה 
אוקטביה ביקשה ממני לשים את הפרצוף שלי בתחת שלה... אויי וכמה ששמחתי שהיא ביקשה את זה 
חפרתי עם לשוני בתחת שלה ברעב גדול! אחחחח פשוט מעדן! 
אוקטביה שהתרשמה מאוד מהביצועים שלי ראתה עתיד ורוד ואמרה שבסוף אני אהיה מאסטר, מאסטר יוגה! 

אוקטביה הפכה אותי על הגב ונשכבה עליי ב 69. היא העניקה לאוינק הקשיח מציצת פוליש מעלפת ושליקלקה את הביצלך החלקים שלי בפיה החם 
אוקטביה חשפה לפתע את שיניה החדות והתחילה לנשוך אותי במרץ בצדדים, צרחתי כמו בייבי יוגה ולא כמו מאסטר יוגה קשוח וקר רוח 

בשלב הבא של החניכה היה עליי לרדת לאוקטביה. היא נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה. צללתי בחרמנות לעבר הכוס והרדרד של אוקטביה וטעם מתוק הציף את פי כשלשוני נגעה בכוס שלה. הרגשתי כמו דבורה שיונקת צוף מפרח 
אחרי כמה דקות של ליקוקים אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות. היא גמרה כשחיוך של אושר מרוח על פניה היפות 
"אוינק אוינק זה היה מצויין!"
אמרה אוקטביה בשמחה. הייתי כל כך נרגש שהתחלתי לשאול את אוקטביה האם התקבלתי לשיעור הבא? שאלתי אותה את זה עשרות פעמים ואוקטביה נאלצה להחטיף לי סטירה כדי להרגיע אותי 
השלב הבא בחניכה היה רכיבה! 
אוקטביה עלתה עליי לרכיבה והתחילה לרכב על אוינק הקשיח שלי כמו קאובואית
שוב היא חשפה שיניים ונשכה אותי בפראות באוזניי ובצווארי 
זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר. התחלתי להקפיץ אותה על הזין שלי במרץ ואוקטביה התלהבה בטירוף! 
העפתי את אוקטביה על הזין שלי מול המראה ואז התיישבתי איתה על הספה. אוקטביה התחילה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית, אחחח זה היה מדהים! 
הרמתי שוב את אוקטביה באוויר והקפצתי אותה אל המיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה במרץ במיסיונרית חמה!
אוקטביה הפליקה על ישבני השובב, אהבתי את זה בטירוף!
קמנו מהמיטה וזיינתי את אוקטביה בכוס החם שלה כשהיא נשענת על השידה 
אוקטביה אמרה שאני תלמיד מצטיין! גם מצטיין וגם מזדיין מה יכול להיות יותר טוב מזה? 

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזיין אותה בכוס החם שלה 
זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות סוערות!
הפלקנו זה לזו על התחת! ווואאווו זה היה מדהים!
התהפכנו וזיינתי את אוקטביה כשהיא שוכבת על הבטן 
ואז עברנו לדוגי מהיר ועצבני! אחחח פשוט תענוג לפרק לאוקטביה את הכוס בדוגי 

אוקטביה אמרה שהגענו לשלב שעליי להציע מה נעשה הלאה... ושזה יכריע את גורלי... האם אני ממשיך הלאה לשיעור הבא או שחלומי להפוך למאסטר יוגה יתפוגג 
"בא לי שאוינק הקשיח שלי ישפריץ לך בפה!" אמרתי לאוקטביה בשמחה.
"וואאאווו אוינק אתה ממש יצירתי! עכשיו נבדוק האם אתה עומד במשימה. עלייך לבצע את זה והכל תלוי רק בך! אתה לחוץ אוינק שלי? גורלך נמצא בזין שלך!"
צחקקה אוקטביה והתחילה למצוץ אותו כשהיא עליי ב 69.
אחרי כמה דקות של מציצה נפלאה כאשר אני מלקק לאוקטביה את הכוס ואת התחת השפרצתי לפיה כמות גדולה של זרע חם! אוקטביה שאבה את כל הזרע לפיה, חייכה לעברי ואז אמרה בפה מלא: "אוינק אוינק מאסטר יוגה בעירום!" ואז גרגרה את הזרע בגרונה 

יששששששששששששששששששששששש עשיתי זאת!!! התקבלתי לחוג יוגה בעירום!!! 

עכשיו אני נמצא בדרך הנכונה להפוך למאסטר יוגה! מאסטר יוגה בעירום! 

ותודה ענקית לאוקטביה פופינס הנימפומנית שלא יודעת שובע! 

סוף
שרונוש סקסית שלי היה ענק!!! 

אחחחח היה מדהים לעשות איתך יוגה בעירום!!! אין דברים כאלה!!! 

החורצ'יקים שלך פשוט טימטמו אותי בכל הפוזות האלה 

נשיקות וחיבוקים 

Lavelle

ביקשתי מאוינק הקשיח שיתן לי כאפה שתגרום לי להתפקח אבל הוא היה מהופנט בדיוק כמוני ורק קשקש בזנבו