כ פרטית בנורדאו פינן בן יהודה - סקס אדיר

פרטית בנורדאו פינן בן יהודה

1
הגעתי דרך מודעה לבחורה נמצאת בדירה פרטית ברחוב בן יהודה פינת נורדאו .
מדובר בבודי מסאז' 300 שקלים 40 דקות. הדירה פרטית ודיסקרטית נראה אפילו שהיא גרה שם.
טוענת שהיא בת 23 אבל לדעתי היא בת 30+ בערך. היא לא כוסית אבל סהכ בחורה אסתטית נמוכה רזה (לא שדופה) חזה קטן מאד וישבן מעט גדול ביחס לגופה. שחומה יש לה לוק דרום אמריקאי. סהכ ניראת בסדר אבל לא כוסית, נראת נחמד +
יש לה סימני שמש של שומות ונמשים מעל החזה והכתפיים וזה מה שמסגיר את גילה ומוכיח שהיא משקרת לגביו. בבשר טרי זה לא היה מופיע וזאת תוצאה של חשיפה לשמש במשך שנים רבות מה שקשה לצבור בגיל 23 (לא שאני משווה אותה לנתח בשר חלילה אבל לפרגיות צעירות בתחילת שנות ה20 זה לא מופיע בד"כ מה גם שהפנים מסגירות את הגיל..) הציעה משהו לשתות ונשלחתי להתקלח ולאחר מכן היא חיכתה לי בחדר השינה עירומה. (יש בדירה חדר שינה נוסף בו היא ישנה ואת הלקוחות היא מקבלת בחדר אחר שבו היא מבצעת את הטיפולים) שכבתי על הבטן ועשתה לי מסאז' די מקצועי יחסית למסאז'ים שמקבלים מנותנות שירות מהסוג הזה, חזק ויסודי בכל הגוף לאחר 15-20 דקות ביקשה להסתובב והתחילה בהרפיה. רצתה לעשות לי פרוסטטה אבל סירבתי בנימוס אני לא כל כך בעניין. שאלתי לגבי אקסטרות והבנתי שיש על מה לדבר בתוספת תשלום כמובן אבל ויתרתי כי זה כבר הופך את העניין ליקר מידי והיא לא כל כך אטרקטיבית לטעמי אז חשבתי שזה יהיה מיותר.
היא בחורה נחמדה ונעימה יש לה 2 כלבים חמודים מסוג פקינז שהיו בחדר בזמן הטיפול ואפילו ניסו לעלות על המיטה צחוק
סהכ טיפול נחמד
מרגע הכניסה עד ליציאה כולל מקלחת לפני אחרי דיבורים וברבורים עברו בדיוק 40 דקות.
הייתי ממליץ בתור חוויה חד פעמית אולי..

הייתי שמח לרשום פה את המספר אבל הבנתי שאסור לפרסם מספרים או להפנות למודעות מאתרים אחרים? אודה למי שיוכל להרחיב בנושא הנהלים.
מן הסתם שמין זה לא סתם וסתם מין זה כיף.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”