שעה 10 בלילה נכנס להר ציון עובר ליד הכספומטים רואה מישהי שלא ניר אתה בעבר, עוצר ליד הגברת לפי השאלות שלה מבין שהיא חדשה בתחום שואל לגבי המחיר עונה לא יודעת,נתתי לה כיוון לגבי המחיר 50 מציצה 100 זיון דרשה 150 על שניהם מכיון שהיא חדשה לגמרי לא היתוכחתי, נסיעה קצרה למקום שקט מברר פרטים אומרת שזה היום הראשון שלה בכביש אולי תגיע גם מחר וזהו, אמרתי לה הזמני בסוף הופך לקבוע אמרה שמקווה שלא.
לגבי המראה
שם קטיה
גיל לא שאלתי מעריך 25.
גובה 165.
שיער בלונד
עניים היה חשוך לא קלטתי
גוף לא רזה ולא מלאה מעט בשרנית דומה לבת השכן
האקט עצמו בלי בקשה הורידה הכול לא טריקים של מכנס על רגל אחת ערומה לגמרי.
החלה במציצה חשופה דיי טובה עם ואקום והרבה רוק ללא מגע שניים סך הכול מציצה לא רעה.
מעבר לאקט שאלה באיזו תנוכה הכי נוח לי,זרמה לכיוון חדירה חשופה בקשה שאני יגמור בחוץ, שאלתי לא מפריע לך המחלות אומרת לי אתה ניראה מאוד נקי ומטופח, הוצאתי גומי מאצלי ואמרתי לה לצערי מחלות לא מבדילות בין מטופח למטונף, חליפה עלתה היא מתיישבת עלי ותוך כדי מנשקת כאילו אין מחר,בסיום האקט קיבלה טרמפ לכיוון התחנה החדשה מי יודע אולי יתמזל מזלם של כמה להיתקל בה בעתיד
קטיה
3יושבת מישהי חדשה בתחנת אוטובוס בצד המקביל לכספומטים בהר ציון 160 גובה שיער שטני עד הכתפיים רזה עניים בהירות כחולות דורשת 200 לא נרקומנית נראת כמו בת השכן קעקוע מעלה פיטמה השמאלית שלה ניראה כמו השם יסמין עליו אומרת שזה היום האחרון שלה בכביש ועד עכשיו הגיע פעמים בודדו רק שממש הייתה זקוקה לכסף מישהו מכיר
קטיה
4[QUOTE=adirsh23]יושבת מישהי חדשה בתחנת אוטובוס בצד המקביל לכספומטים בהר ציון 160 גובה שיער שטני עד הכתפיים רזה עניים בהירות כחולות דורשת 200 לא נרקומנית נראת כמו בת השכן קעקוע מעלה פיטמה השמאלית שלה ניראה כמו השם יסמין עליו אומרת שזה היום האחרון שלה בכביש ועד עכשיו הגיע פעמים בודדו רק שממש הייתה זקוקה לכסף מישהו מכיר[/QUOTE]
בונבון של ממתק - אליס
אם ראית את הקעקוע זה אומר שהיית איתה !?
כי דיווח לא ראיתי !!
בונבון של ממתק - אליס
אם ראית את הקעקוע זה אומר שהיית איתה !?
כי דיווח לא ראיתי !!
קטיה
10קודם לא יודע מאיפה הקרצתם את השם אליס.
הבחורה השנייה שדיווחתי עליה לא רצתה למסור את שמה, אמרה בצורה ישירה מה זה עניינך,
אז ככה עצרתי לידה דרשה 200 שאלתי למה כול כך יקר ענתה שזה המחיר שלה,
החלתי לבדוק את העניין לעומק עלתה לרכב ביקשה לנסוע למקום שהיא רוצה זרמתי לקחה אותי למקום דיי מרוחק מהאזור לבקשתה.
עוברים מושב האחורי הון עובר לשלטון מזכירה שעושה הכול עם גומי,
לגבי האקט לא מלחיצה בזמן זה אומר לא זורקת משפטים שמראים שהיא מתה להתחפף.
תיאור:
שם לא רצתה למסור
גובה 160 מינוס
חזה לא גדול כזה שנכנס בדיוק לכף היד עם קעקוע מעל הפיטמה השמאלית היה טיפה חשוך, אם ראיתי נכון יסמין זה השם עליו
גוף לא רזה ולא מלאה טיפה בשרנית
עניים כחולות
שיער עד הכתפיים שטני
קצת דומה לבת השכן ולא למישהי שאתה רואה בשגרה בכביש
בחזור דיברה בפון עם מישהו ושאלה כמה גברים נמצאים שם אמרה שעוד חצי שעה תגיע לשם יש מצב שהיא עובדת בדירות גם ומגיעה לכביש להשלמת הכנסה
הבחורה השנייה שדיווחתי עליה לא רצתה למסור את שמה, אמרה בצורה ישירה מה זה עניינך,
אז ככה עצרתי לידה דרשה 200 שאלתי למה כול כך יקר ענתה שזה המחיר שלה,
החלתי לבדוק את העניין לעומק עלתה לרכב ביקשה לנסוע למקום שהיא רוצה זרמתי לקחה אותי למקום דיי מרוחק מהאזור לבקשתה.
עוברים מושב האחורי הון עובר לשלטון מזכירה שעושה הכול עם גומי,
לגבי האקט לא מלחיצה בזמן זה אומר לא זורקת משפטים שמראים שהיא מתה להתחפף.
תיאור:
שם לא רצתה למסור
גובה 160 מינוס
חזה לא גדול כזה שנכנס בדיוק לכף היד עם קעקוע מעל הפיטמה השמאלית היה טיפה חשוך, אם ראיתי נכון יסמין זה השם עליו
גוף לא רזה ולא מלאה טיפה בשרנית
עניים כחולות
שיער עד הכתפיים שטני
קצת דומה לבת השכן ולא למישהי שאתה רואה בשגרה בכביש
בחזור דיברה בפון עם מישהו ושאלה כמה גברים נמצאים שם אמרה שעוד חצי שעה תגיע לשם יש מצב שהיא עובדת בדירות גם ומגיעה לכביש להשלמת הכנסה