כ וויקה בת 23- התאגיד הבת ימי - סקס אדיר

וויקה בת 23- התאגיד הבת ימי

1
ארב טוב לכולם, היום ביקרתי את וויקה

הפנים שלה בינוניות ביותר, גוף יפה, חזה קטן-בינוני.

הגברת, לפי דעתי בת 26-28 נראת לא רע בכלל, נכנסצי וקיבלתי הצאה לשתייה חמה/קרה, לאחר מכן נשאלתי אם אני מעוניין במקלחת ואכן לא התנגדתי, קיבלתי מגסת נקייה ולדרך.

לאחר מכן היא חיכתה לי אם תחתונים בחדר השינה והתחילה עם נשיקות ועברה לנשיקות על כל הגוף.

נשכבנו על המיטה והמשכנו עם הנשיקות והליטופים הדדיים.

היא עברה למציצה חשופה עך די חלשה ולא כל כך מורגשת.

התחלתי לנשק את כל גופה ולעט לעט לרדת דרומה, היא זרמה בהקל ואך נאנחה מהנעה (יתכן מזוייפת).

לאחר כ 5-7 דקות של ירידה מאומצת הכוללת אצבעות הגברת גמרה, נראה מאוד אמיתי לפי התקווצויות שרירי הבטן.

משכה אותי אלייה והמשכנו להתנשק בטעבה, הקונדום הולבש ועברנו למנה העיקרית.

הבחורה זורמת בכל התנוחות ומנסה לרצות את הלקוח.

לאחר הגמירה המיוחלת הגברת התקלחה בזריזות וביקשה רשות לעשן, כמובן הסכמתי ופניתי גם כן למקלחת זריזה.

יצאתי מהמקלחת ופגשתי אותה בסלון מעשנת, לאחר שסיימה לעשן באצמה ייזמה חזרה לחדר השיינה ולא ניסתה לבזבז זמן.

התחילה בנשיקות בכל הגוף ואברה למציצה (לא הצד החזק שלה).

אברנו לסקס בכל התנוחות עד הגמירה המיוחלת.

לסיכום: הבחורה נקייה מאוד, נראת לא רע בכללי, מציצה קצת חלשה, הגברת שירותית מאוד ומנסה לרצות את האורח.

לפי דברייה התגרשה לפני כשנתיים באוקריינה ויש לב ילד, בתחום הזה עובדת פעם ראשונה וחשוה לה לרצות את האנשים.

סה"כ חוויה לא רעה ושווה 400 זוזים.

אחזור אבל לא לעיטים קרובות מדי.

052-7556490

Be the best you can be

5

נתחיל מהסוף - ויקה תקתקנית צמרת, מיותר לחלוטין אפשר לוותר.
המתאמת של ויקה מוסרת את הפרטים הבאים: ויקטוריה בחורה צעירה ויפה, 400 ש"ח לשעה אפשר פעמיים.

נשמע דיל מפתה וחיש מהר אני מתייצב לפני דלת הדירה ברח' רוטשילד בסמוך לטיילת ההומה.

ויקה מקבלת אותי בחיוך ונשיקה על הלחי, בזה מסתיים פחות או יותר סעיף הנשיקות.

התקשורת עם ויקה בעייתית משהו, מדברת רוסית בשילוב מספר מילים באנגלית.

חדר אמבטיה מוזנח, ראש מקלחת שמוציא זרזיפי מים ידע ימים יפים יותר.

ויקה בת 25 לערך, רזה וגבוהה, פנים לא משהו, חזה קטן עד לא קיים, הייתה לי תקווה שהשרות יחפה על כל

המגרעות ולצערי התבדיתי. מציצה חלשה מסביב לפין למשך מספר שניות, ומיד מלבישה גומי, זיון סתמי

כשהיא מעלי כעשר דקות עד לגמירה, ויקה קמה מהמיטה נעלמת השד יודע לאן מותירה אותי לבד במיטה.

חזרה אחרי 10 דקות ולאחר מקלחת שלה לבושה בחלוק. שאלה מה אני רוצה מסג' או סקס, ויתרתי על שניהם.

טלפון אם מישהו רוצה לנסות 052-7556490

[הועבר לשרשור המתאים]
בגמילה

7
תודה על האזהרה, נרחיק רגלינו ממנה.

בחורה לא חייבת להתנשק (ראה דיון סופיה) אבל הפקידה חייבת לציין את זה לפני וכל אחד יעשה את חשבונו אם מתאים לו.

אבל לטעמי החלק הגרוע מאד הוא קטע התקתוק וההעלמות ל 10 דקות וחזרה לאחר מקלחת לבושה שזה רמז יאללה לך, הלו תאגיד בת ים לא בשביל זה אנחנו משלמים 400-500 ₪, אם אנחנו רוצים תיקתוקיה יש בשפע בתל אביב במחירים נמוכים בהרבה.

כמובן שנדיר רגלינו מויקה אבל עם עוד דיווחים כאלו נדיר את רגלינו מבת ים בכלל.

אוסקר חג שמח!
מי שמאונן לא מזיין

9
לי הייתה חוויה לגמרי שונה עם וויקה, אולי כי שנינו מדברים רוסית.

אכן הפנים שלה לא כל כך יפות וחזה שלה לא גדול.

גם לי קרה שבהתחלה היא מנסה להתחיל ב אקט אצמו כמה שיותר מהר ולהלביש קובעון, ראיתי את זה ואמרתי לה בחיוך "חכי, עוד נגיעה לזה" קבלה את זה גם בחיוך ובזאת הסתיימו כל הנסיונות שלה למהר.

מתנשקת חופשי כולל צרפתיות, זורמה בכל התנוחות שהצאתי כולל החדרת אצבעות.

סה"כ GFE לא רע בכלל.

אותי הי לא אזבה אפילו לדקה, ואני הייתי שעה שלמה.

לדעתי די שווה בקטגוריה של ה 400 זוזים.

היא לא מציאה של החודש, אבל אני נהנתי כי כל מה שחשוב לי בפגשים האלה - היה.

שכחתי שאני כבר פתחתי עליה שירשור ב 23.4.2014

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=30602&title=23

[בוצע איחוד שרשורים, הלינק יפנה לשרשור הנוכחי]

Be the best you can be
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”