כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 53 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

521
טוב, לאחר יציאה לשטח לפני מס' ימים חשבתי שקיבלתי תמונת מצב עדכנית, אבל הדיווחים פה בלבלו אותי.

הייתי עם נטלי (לדעתי אני פשוט לא זוכר את השם...), ואני זוכר אותה כ 1.70 מ', שיער שחור אורך בינוני, גוף של אישה לא מלאה, מרוקאית אך ללא מבטא צרפתי, בחורה יפה, לקחה אותי לקומה השניה- והיה לה ביקוש מטורף, אשכרה ארבתי לה.

היא גם סיפרה לי שהיא חברה של הרוסיה הבלונדינית שבאה עם נהג המונית- כמו שאחרים גם דיווחו פה.

אח"כ ראיתי פה דיווח שנטלי היא בלונדינית- האם זה שדיווח התבלבל והתכוון לאלינור ?

אגב לא רחוק משם, איפה שציפי עם הג'יפ השחור עובדת, עמדה עוד אישה לידה בשם איריס, מבנה גוף מלא, תחת טיפה גדול האם מישהו דגם אותה ?

522
[QUOTE=גבינט] טוב, לאחר יציאה לשטח לפני מס' ימים חשבתי שקיבלתי תמונת מצב עדכנית, אבל הדיווחים פה בלבלו אותי.

הייתי עם נטלי (לדעתי אני פשוט לא זוכר את השם...), ואני זוכר אותה כ 1.70 מ', שיער שחור אורך בינוני, גוף של אישה לא מלאה, מרוקאית אך ללא מבטא צרפתי, בחורה יפה, לקחה אותי לקומה השניה- והיה לה ביקוש מטורף, אשכרה ארבתי לה.

היא גם סיפרה לי שהיא חברה של הרוסיה הבלונדינית שבאה עם נהג המונית- כמו שאחרים גם דיווחו פה.

אח"כ ראיתי פה דיווח שנטלי היא בלונדינית- האם זה שדיווח התבלבל והתכוון לאלינור ?

אגב לא רחוק משם, איפה שציפי עם הג'יפ השחור עובדת, עמדה עוד אישה לידה בשם איריס, מבנה גוף מלא, תחת טיפה גדול האם מישהו דגם אותה ?[/QUOTE]

תודה על הדיווח,
ראית את נטלי ברחוב המשביר?
באיזו שעה

529
סופר מן אני לא בדיוק זוכר את שמות הרחובות אבל השבוע אעבור שם ותקבל הודעה פרטית אם אני לא טועה זה במשביר... אחרי הכיכר בצד. מכיר את רחוב הבנאי? אז אם אתה נוסע שם לקראת הסוף שיש את פיצוחי חממה מצד ימין נכון? ואז כיכר? בכיכר ימינה--- שם נטלי עומדת משעה 20:30. מאוד מאוד קשה לתפוס ז״א הסתובבתי קרוב ל3 שעות וזכיתי לראות אותה פעמיים!! בפעם השנייה תפסתי אותה! יום לפני זה גם הסתובבתי שעתיים הלוך חזור ראיתי אותה רק פעם אחת. ז״א ביקוש מטורף. מקווה שהבנת איפה זה! בלונדה לא בלונד זוהר שמש כנו השמנה עם הנהג.. זה בלונד שטני פרחי היא נאה מאוד גוף לפנים בהצלחה

530
שלום לכולם, הרבה זמן לא כתבתי אבל זה לא אומר שאני נח.

הייתי בחולון לפני כחודשיים, נכנסתי לרחוב הפלד, בתחנה ישבה זונה רוסיה נראית בת 40 בערך קצת מלאה בלונדינית - שטנית העליתי אותה לרכב והיא כיוונה אותי לחניון הצמוד לתחנה, ריח אלכוהול חריף נדף ממנה אבל לא ידעתי לאן נפלתי.

חניתי ועברתי לשבת לידה, הפשלתי מכנס והיא החלה למצוץ לי [עם קונדום] אחרי 4 שניות [אני לא מגזים] היא הפסיקה את המציצה נשכבה על המושב וביקשה להזדיין, בגלל שאני ביישן לא העזתי להתחיל ויכוח, היא גם כך לא הייתה נראית לי בסדר והתחלתי לזיין אותה, רציתי לגמור ולעוף, היא לא הסכימה שיגעו לה בחזה [שכלל לא היה חשוף] לא הסכימה שיגעו בה, אין לי מושג איך גמרתי בסוף, אבל בשניה שזה קרה היא קמה התלבשה ויצאה בטריקת דלת תוך כדי סינון קללה, לדעתי היא הייתה שתויה ואפילו מסוממת אחרת אין לזה הסבר הגיוני.

מרוב טראומה לא ביקרתי שם יותר, נכנס לי לחץ מהמקום הזה ולא באתי יותר.

אתמול לא התאפקתי ונסעתי לשם שוב, בתחנה ברחוב המלאכה המתינו שתי בנות, לא שאלתי לשמן, אחת נראית בת 40 פלוס עם שיער שחור ומשקפיים, השניה צעירה יותר בת 30 בערך מלאה קצת, המבוגרת דיברה והציעה פינוק במאה, עוד לפני שעניתי היא הציעה שלישיה, בגלל שאני לא מימשתי אף פעם את הפנטזיה הזאת הסכמתי, העליתי אותם, היחס שלהם היה מדהים, דיברו יפה כיוונו אותי למיקום נכון, שם עברתי לשבת ביניהם, מציצה חשופה של המבוגרת תוך כדי שהצעירה נוגעת באשכים ובישבן עשו לי את זה, אחרי דקות ארוכות של מציצה וריב של שניהן על הזין שלי, הצעירה נשכבה על המושב וחדרתי אליה, תוך כדי שהשניה נוגעת בי, באשכים ואף בשמוליק עצמו, השניה הוציאה לי את השמוליק וכיוונה אותו מחדש אל הכוס מספר פעמים, אחרי כמה דקות רוקנתי את השמוליק בפנים, גם אחרי הגמירה הצעירה הציעה לנקות אותי, הסכמתי, היא הורידה לי את הקונדות, ניגבה עם מגבונים, ונפרדנו בנשיקה, הציעה לתת את הפון שלה, אבל ויתרתי.

אין לי מושג איך קוראים להם, אבל הסיבוב השני היה חוויה מתקנת.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”