כ הגדרות חיפוש הודעות חדשות - סקס אדיר

הגדרות חיפוש הודעות חדשות

1
כבר שנה או יותר שנעלמה האפשרות להגדיר הצגת ההודעות החדשות על פי בחירת הגדרות זמן.

פעם אפשר היה לבחור "הצג הודעות "מאתמול" או "מהשבוע האחרון".

מאז שהאפשרות הזו הוסרה- אני מפספז הודעות חדשות.

נניח שאני נכנס לאתר ב-23:09...והתוצאות מראות לי שני עמודים- אז אם אני מחכה יותר מכמה שניות, המערכת מזהה את זמן הכניסה האחרונה שלי כ-23:09, במקום היום בבוקר ואני מקבל הודעה "אין הודעות חדשות מאז ביקורך האחרון ב-23:09 ואני לא רואה את הדף השני.

אני מבקש להחזיר את הפונקציההשבה מגדירים את תקופת הזמן של ההודעות החדשות.

3
[QUOTE=סופר לה טיב] אוסקר, אנא פרט.הייתי בטוח שכשהוחלפה גירסה נעלמה האופציה הזו.סתם לחיצה על "אלט" לא מעלה לי סרגל - האם לחיצה נוספת במקביל? מיקום העכבר משנה??

[/QUOTE]

אין מה לפרט, תבצע בדיוק לפי ההוראות,
ממש לא מסובך.
אם הלחיצה לא מעלה סרגל כלים הבעיה במחשב שלך,
נסה להחליף מקלדת.
בגמילה

4
[QUOTE=אוסקר ווילד] [QUOTE=סופר לה טיב] אוסקר, אנא פרט.הייתי בטוח שכשהוחלפה גירסה נעלמה האופציה הזו.סתם לחיצה על "אלט" לא מעלה לי סרגל - האם לחיצה נוספת במקביל? מיקום העכבר משנה??

[/QUOTE]

אין מה לפרט, תבצע בדיוק לפי ההוראות,

ממש לא מסובך.

אם הלחיצה לא מעלה סרגל כלים הבעיה במחשב שלך,

נסה להחליף מקלדת.

[/QUOTE]

לפני שאתה מריץ אותו להחליף מקלדת רק כדי להתאכזב עוד יותר ששוב עצה שלך לא עזרה לו, ברר את הסיבה להבדל ביניכם.
ואז תגלה שהיא ממש, אבל ממש לא נובעת מהמקלדת שלו.
ואם אחד משניכם מיוחד, הרי שזה אתה.

ראשית, כל הנושא של ״תצוגת תאימות״, עובד רק בדפדפן אחד מכל הדפדפנים.
יתירה מכך, זה עובד רק בגירסאות מסוימות שלו
(וגירסאות ישנות שלו, כולל אחת שעדיין נפוצה מאוד בשוק, לא כוללות את האפשרות הזאת).
ועוד יתירה מכך: גם אותן גירסאות מסוימות, של אותו דפדפן מסוים, שכוללות את הנושא של ״תצוגת תאימות״, לא תמיד יביאו את הדפדפן לתמוך בתכונה הזאת של האתר. למשל גירסא 11 של אינטרנט אקספלורר, תומכת אמנם ב״תצוגת תאימות״, אך תצוגת התאימות שלה לא תואמת את תצוגת התאימות של, למשל, גירסא 9 של אינטרנט אקספלורר.

ורק בגלל שאני כל כך נזהר לפני שאני כותב משהו ציבורי, אז לשם בטחון אני אישית ניסיתי זאת במספר מחשבים ומספר מערכות הפעלה, ובכל אחת עם מספר דפדפנים, ובאף אחד מהמקרים או הקומבינציות לא הגעתי למצב שבו יכולתי לשנות את הזמן שלפיו מוצגות ה״הודעות החדשות״. במקרים של האינטרנט אקספלורר גם ניסיתי להגיע לכך ממגוון שיטות שונות: לא רק דרך מקש האלט (שדווקא עובד מצוין), אלא גם דרך התפריטים. אבל נאדה; שום דבר לא עזר.

אז כל הכבוד (ואני כותב זאת ברצינות ולא בציניות) שאתה רוצה לעזור לאומלל (והעדר הפיצ׳ר שהיה כה שימושי בעבר באמת עלול להוציא אנשים מדעתם), אך לשם כך עדיף שתיתן לו את הקומבינציה המדויקת שבה אתה משתמש (מערכת הפעלה, דפדפן, גירסא וכו׳), כי נראה לי שבין כולנו, דווקא אתה (ועוד כמה משתמשים פה בפורום), דווקא אתם המיוחדים, וכל מי שרוצה לחוות את אותה התכונה שהתרגל אליה בעבר, ייאלץ להחליף את הקונפיגורציה שלו למה שאתם מריצים.

ואם באמת אתה רוצה לעזור לו, אז תדרבן אותו לא לוותר, ולהמשיך לנדנד להנהלה כדי שהיא תתקן את הבעיה, כי גם אם בקומבינציה מאוד ייחודית זה עובד, העובדה שאצל רובנו זה לא עובד הופכת את זה לבעיה או אפילו באג. ולא של המקלדות של רובנו, אלא של האתר.

ושוב, אני באמת לא ציני, ואני מעריך מאוד את המאמץ והרצון שלך, אבל אני חושב שפשוט פיספסת בתום לב את מקור הבעיה.
ואל תיתן לתגובה הזאת שלי לרפות את ידיך ולהפסיק לנסות לעזור לחברים...

5
תודה על העזרה. זה כמובן לא עזר. האופציה עדיין לא חזרה וגם אין תגובה מההנהלה.

אני לא מבין למה תמיד מתקנים דברים שלא שבורים. אני גם מתפלא שאני הראשון שמעיר על כך, ושהנהלה עצמה זה לא הפריע.

מקווה לשמוע תגובה בקרוב.
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”