2
על ידי badboy30
אני הייתי בניו דלהי בנסיעת עבודה כך שאין לי מידע לגבי מלונות ומועדונים. לגבי בחורות, לפי מה שהבנתי הזנות היא חוקית בהודו, בדלהי יש מה שנקרא איזור חלונות אדומים (לא בדיוק הסצינה שיש באירופה) והוא ממוקם ליד תחנת הרכבת ברחוב שנקרא GB Road. זה רחוב ארוך עם מבנים שבורים (כמו כל הודו) בכל בניין יש כמה כניסות, עולים במדרגות מאוד צרות ויש בכל בניין עשרות חדרים גדולים וצפופים שבכל חדר עשרות בחורות. רוב הבחורות הן מאיזור הודו והסביבה (נפאל וכו') והן בגילאי 14 ומעלה מעלה.
המחירים נעים בין 300-1000 רופי (18-60 שקל) למספר אחד פשוט, אין סקס אוראלי ולא אנאלי אלא לרוב סקס מיסיונרי פשוט.
ששאלתי את אחת הבחורות לגבי מציצה היא נבהלה והצביעה לי על איזה תמונה של אחד האלים שלהם, די מוזר אבל הן די שמרניות.
בכל חדר גדול כזה יש כמה חדרונים בגודל של מיטה עם וילון שלשם הבחורה לוקחת אותך. אני הייתי שם עם חבר בלילה והאוירה היתה מאוד לא נעימה, רוב הלקוחות הם מקומיים ושני ישראלים זה לא מראה שכיח שם, ישר כולם הסתכלו אלינו וזה היה די מוזר. הסצינה שם מאוד מזעזעת ודי סליזית. אנחנו באופן אישי לא נכנסו עם אף בחורה בגלל האוירה הלא נעימה ואם היה לנו זמן ביום אז בטח היינו קופצים אז מי שמעוניין להגיע עדיף שיגיע לפני שמחשיך.אומרים שיש באיזור הזה אלפי נערות עובדות והמלצות שאנחנו שמענו זה ללכת לבניינים 54,56,62 וישר לעלות לקומות העליונות, שם יש את הריכוז של הבחורות הכי יפות.
כמו שאמרתי יש שם מבחר עצום של בחורות בכל הגילאים, יש בחורות צעירות יפות ויש זקנות שמפחיד להסתכל עליהן.
לי באופן אישי יצא להיות בכל מיני בתי זונות בארץ וקצת בעולם אבל בחוויה כזאת לא נתקלתי!!