טוב חברים גם דברים טובים נגמרים ..
אז כמה עדכונים למרות שהכל כבר נאמר.
המועדון הכי טוב בעולם לבלות בו זה האיסומניה נימצא במרכז הווקינג סטריט עולים במדרגות(יש בדיקה בטחונית לפני).ממליץ להגיע עם מלא כסף קטן ,שטרות של 20,50,100.שוט עולה 30 באט..רק תדמיינו כמה בחורות אתם מזמינים לשוט סתם ככה בשביל הכייף,או אלכוהול נהדר-המחירים סבירים,הבנות עצמאיות לחלוטין,מכל הגילאים המינים והצבעים.כולם שם רק למטרה אחת לעשות כייף להרגיש סקסיות ולמצוא את הפרנג שישכיב עליה אלכוהול וטיפ שמן עבור זיון.
1000-1500 באט עושים את העבודה.
כל הצעירות הכוסיות שאתם מדמיינים-מניסיון לא שוות את המאמץ..כלומר בטיזינג וקטעים במועדון הם אלופות אבל בזיון הם חלשות לגמריי-חסרות מעוף ניסיון ומוטיבציה.לעומת בנות 28-35 מדובר על סיפור שונה לחלוטין אשר היא מודעת לחסרונותיה הרבים מול הצעירות...והיא באה לתת עבודה-להפתיע ולא לנוח או לישון.
מומלץ להצטייד בקמהגרה בג'ל-התצורה הגנרית לויאגרה תוצרת הודו.היתרון האדיר של הג'ל נספג מהר מאוד בדם,אין כאבי בטן ובעיקר ניתן לצרוך אלכוהול במידה.
לא לנסות את הגירסה התאילנדית..מדובר בחיקוי עלוב שאפילו 3 כדורים לא השפיעו.
מציאות יש תמיד בטיילת בחוף הים משעה 2200.בעודנו מטיילים מצאנו ילדונת בת 20 מתוקה עםח יוך הורס וביישני-הציעה את עצמה עבור 800 לכל הלילה.הצעתי לה 2000 לאורגיה עם עוד חברים שכוללת הכל מהכל בכל חור אפשרי -קפצה משמחה על ההצעה.במציאות העגומה בקושי ניתן היה לחדור לה לכוס מרוב שהיא צרה...נתנו לה 1200 על ניסיון יפה..ושלחנו אותה לדרכה.
לידיבויז-יש להזהר מהטיילת מאוד אגרסיביות וגנבות.
הטובות ביותר נימצאות כעמט בכל בר עם בנות-תמיד יש אחת ליידי בויז מתוקה.הם בוחרים שתעבוד איתה רק אמינה טובה ורכה ולא אלימה...זאת האינדקציה הטובה ביותר.אני התחרמנתי לרוב עם ליידי בויז צעירות על גיל 20....כוסיות על ומתוקות אש:)
חריגים-אפשר לבקש לא ממש קולטות או מבינות וזה דיי מאכזב.בדויל דן לקחתי פרגיה מתוקה עשינו גרון עמוק וקרעתי לה את הגרון עד כדי פירקוס שלה-אופס לא שמתי לב שהיא כמעט מתה-סליחה טעות...הלב שלי נפל לתחתונים....התנצלתי על ההסחפות טיפ שמן וברחתי:)
בכלל התאילנדיות מוצצות גרוע-לקחתי מישהי פרוייקט-ואחרי 3 מפגשים היא הפגינה ידע מועדף.
זהירות סקס בלי קנדום-הלא מקצועיות...לא חובבות קנדומים-זהירות מחלות!
לכל חובבי החזה-חפשו מדינה אחרת או ליידי בויז-רוב המכריע של כל מי שעברה אצלי היתה שטוחה!!!אבל השקיעה בחזית בלוף:)
לחובבי הנערות-טרנד מטורף כובש על בנות פטאיה וזה גשר בשיניים-לכולם יש מראה סקסי שובבי עם גשר בשיניים-הם לא באמת מנסות ליישר את השיניים העקומות אלה פריט אופנתי.
אפליקצית טינדר לא היתה טובה בפטאיה-למרות שקיבלתי את הרושם שבנקוק מעודפת על טינדר...רוב מי שעלה בטינדר היתה מקצועית+.התבעסתי..
רוסיות-לא להתקרב,מלכודת כסף וארנק!ראו הוזהרתם.כושיות יש מתוקות אבל מלכודת כסף ארנק ובעיקר מחלות.
יש סיניות קמבודיות וכו..שווה לגמרי,חגגתי עם מונגולית כוסית על שהיתה חרה זיון...גמרתי לה על הפנים בתור נקמה.:)
בגדול לגבי הפרטיות כולם בעיניין גם עם היא עובדת הצאנג המקומי(שאלתי מתי מסיימת)-נתתי לה טיפ שמן על ההחלפה-50 באט.ככה פעמים ביום..ואמרתי לה שאני יבוא בסגירה נצא לשתות בירה ביחד.באמצע הבירה אמרתי לה שהיא מאוד יפה...ושאני לא מסוגל לגעת בבנות של הבארים כי אני מחפש אהבת אמת...ושאני מוכן לתת לה 1500 טיפה לכל הלילה-טוב נו היא קפצה עלי לנשיקה ואופס למיטה:)
היתה בנונית...
הטובה ביותר שהיתה לי היתה גם פרטית שפגשתי בסופר החלפנו טלפונים ויצאנו לשתות ביחד...היא אמרה שהיא מפחדת שהיא צרה מאוד למטה ואני גדול...(צרות..צרות)אמרתי לה שיש לה טיפ מובטח 1500 ומקסימום נישן מחובקים בלבד...היא היתה חיה רעה...רכבה עלי כאילו אין מחר...החדירה לעצמה בכל החורים,שינתה תנוחות ואני שוכב פסיבי עם זיקפה מטורפת...התנשקה מדהים,מצצה בנוני-,אבל היתה אחלה חוויה.ניצלתי ם בנינו עוד מספר פעמים,ותמיד היא הצליחה לרגש אותי-היא היחידה שהיתה טובה.
אשמח לעות על שאלות טכניות וכו עכשיו אחרי חודש אני מרגיש ביטחון לספק לכם מידע עדכני
pattaya
2"החדירה לעצמה בכל החורים"
משפט בומבסתי, אבל מניסיון שלי אנאלי זה די נדיר מבחורה תאילנדית אלא אם היא כבר עברה כמה מטרים של זיין בחיים שלה והחור נפתח לראווה בעבר.
תקן אותי אם אני טועה.
לגבי הגשר זה פשוט עוד הסוואה של הגיל כלומר מראה נערותיילדותי... לשלם על טיפול שיניים יקר להן מאוד (עשרות אלפי באטים).
כמו שאמרתי בעבר צריך ללכת על היותר מבוגרות בשביל הזיון הפעיל והטוב ולא על הצעירות שמנסות לפתות ואז משחקות את עצמן רוצות לישון ולא רוצות להזיין או אפילו ללכת הבית אחרי זיון אחד בלי להישאר כל הלילה.
בכל אופן אחלה דיווח, ומאיפה השגת את הג'ל?
.You so need a Daddy, little girl

pattaya
4[QUOTE=bigdady]"החדירה לעצמה בכל החורים"
ביגדדי בכל בית מרקחת אפשר להשיג. אני קונה אצל הסינית ב סקנד רואד לפני הקניון הפתוח היום זה זול וזה בא בטעמים. יש גם סיאליס גנרי במחיר טוב
משפט
בומבסתי, אבל מניסיון שלי אנאלי זה די נדיר מבחורה תאילנדית אלא אם היא
כבר עברה כמה מטרים של זיין בחיים שלה והחור נפתח לראווה בעבר.
בומבסתי, אבל מניסיון שלי אנאלי זה די נדיר מבחורה תאילנדית אלא אם היא
כבר עברה כמה מטרים של זיין בחיים שלה והחור נפתח לראווה בעבר.
תקן אותי אם אני טועה.
לגבי הגשר זה פשוט עוד הסוואה של הגיל כלומר מראה נערותיילדותי... לשלם על טיפול שיניים יקר להן מאוד (עשרות אלפי באטים).
כמו
שאמרתי בעבר צריך ללכת על היותר מבוגרות בשביל הזיון הפעיל והטוב ולא על
הצעירות שמנסות לפתות ואז משחקות את עצמן רוצות לישון ולא רוצות להזיין או
אפילו ללכת הבית אחרי זיון אחד בלי להישאר כל הלילה.
שאמרתי בעבר צריך ללכת על היותר מבוגרות בשביל הזיון הפעיל והטוב ולא על
הצעירות שמנסות לפתות ואז משחקות את עצמן רוצות לישון ולא רוצות להזיין או
אפילו ללכת הבית אחרי זיון אחד בלי להישאר כל הלילה.
בכל אופן אחלה דיווח, ומאיפה השגת את הג'ל?
[/QUOTE]
ביגדדי בכל בית מרקחת אפשר להשיג. אני קונה אצל הסינית ב סקנד רואד לפני הקניון הפתוח היום זה זול וזה בא בטעמים. יש גם סיאליס גנרי במחיר טוב
pattaya
6תודה... על ההמלצה לגבי הג'ל..בנסיעה הבאה אני אקנה קצת.
האמת שניסיתי פעם אחת , קיבלתי (לקחתי) מחבר שאמר שזה עובד ציק צק והופ יש זיקפה...
וכמובן בתמימותי, היות וזה השימוש הראשון שלי, האמנתי...
במיטה עם התאילנדית המובחרת לאותו הלילהערב, אחרי יום מפרך של שיוטים קשים ברחובות העיר אחר המובחרת כאמור, לקחתי וחשבתי שאחרי המקלחת נקבל כאן הר וזוב שרוצה להתפרץ, ולאכזבתי לא הר ולא עכבר, היו קשיים בגלל העייפות אבל סך הכל היה סביר, והלכתי לישון וכך גם הגברת.
פתאום מהשינה בשעות הבוקר המוקדמות אני מרגיש לחץ באזור המותניים ולחץ הדם עולה וכך גם דפיקות הלב, מתעורר ורואה את החברי משכבר הימים עומד בהצדעה ומחכה לפקודתי, לקח לי רגע להבין מה הוא רוצה וחיש קל הערתי את הגברת המפהקת לתת עבודה יסודית עד שהבחור יעבור לנוח,.
הבחורה קיבלה אותו והבחור טחן אותה קצוץ קצוץ במשך דקות ארוכות בלי רצון לעשות הפסקה.
אני אישית הרגשתי סוג של צופה או צד ג' בכל העניין , כי שליטה עליו אין לי אלא רק דרך לתפעל אותו עד הגמר.
יצאתי תשוש ודי מבולבל מכל התהליך המפתיע, אך עם סיפור מצחיק (לפחות אותי) על חומר הגברא הראשון שלי, פן ירבו.
לגבי האנאלי, גם קשה למצוא וגם אם מצאת אז היא מתקשה לקחת את הכלי גם אם הוא לא גדול.
ועל הניקיון שבדבר אני כבר לא אדבר...בכל אופן מה שרציתי לציין בתגובה הקודמת שלא צריך להגזים כדי שהחבר'ה שלא הגיעו לשם עדיין וקוראים לא יקבלו רושם שזו ממלכת האנאלי אלא להפך.
וכמובן לא ידרשו את זה מכל בחורה אלא יתייחסו בכבוד אנושי לבחורה.
.You so need a Daddy, little girl

pattaya
9הם לא יודעות בכלל אנגלית הם מדקלמות שטויוט וזה מבאס אותי בכל תאילנד . חוץ מזה מה הבעיה עם הקושיות ? מחלות אי אפשר לשים חליפה? איפה אפשר למצוא קושיות בערמות יש לי פטיש מטורף לכושיות ואני לא בעיניין של לטוס לאפריקה . יש בבנגקוק מלא קושיות שם יושבות בבר נייד עם מלא קושים מתחת לרכבת בסקומביץ כל אחת עם תחת ענק וחזה ענק נראות חיות של מין .
pattaya
10קשה לתקשר איתם חבל על המאמץ...אבל הודות לגוגל טרנסלייט(התרגומון שלו)הצלחנו לנהל שיחות אפילו דיי ארוכות.נכון לוקח זמן לכתוב להגיב וכו..אבל בהחלט פטנט ראוי ושמיש במיוחד-בנינו אתם לא ממהרים לשום מקום.והקשקושים שהיא מדקלמת לא באמת רלוונטים.בהחלט יש צורך להתאמץ מעט בעיניין שיפור הסקס שלהם..המציצות וכו..אבל תמיד עדיף ליפול על זאת שכבר עשתה סמינר של מספר ימיםאיזה איזה סוטה שלימד אותה לעבוד.
בעיניין הכושיות-יש בפטאיה,לא מלא אבל יש.חלקן צעיר מאוד,וחלקן גם ניראות טוב.רוב הלקוחות שצמודים להן להם לתחת לפחות לפי ההתקהלות זה רוסים,ערבים,וכושים שחורים וכו..שבנות תאילנד הצרות לא יכולת לקבל את החבילה שלהם.אבל עדין היחס שלהם בשוק מול האשר הוא קטן מאוד.ועיניין המחלות רלוונטי להכל.
בעיניין הכושיות-יש בפטאיה,לא מלא אבל יש.חלקן צעיר מאוד,וחלקן גם ניראות טוב.רוב הלקוחות שצמודים להן להם לתחת לפחות לפי ההתקהלות זה רוסים,ערבים,וכושים שחורים וכו..שבנות תאילנד הצרות לא יכולת לקבל את החבילה שלהם.אבל עדין היחס שלהם בשוק מול האשר הוא קטן מאוד.ועיניין המחלות רלוונטי להכל.