כ pattaya - דף 2 - סקס אדיר

pattaya

11
זוג סקסי - אחלה דיווח, אם כי אני חולק עליך (ממש מעט).

קודם כל חזה גדול יש בלי הרבה בעיות, כי מלא תאילנדיות עשו סיליקון (הניתוח ב 50-70 א' הוא האיכותי, וב-30 א' החזה יוצא קשה - מסקר שוק שעשיתי וחוויתי...).

אני אישית רוב הפעמים הולך עם מסולקנות.
ויפה שהגעת מהר למסקנה שהיחס בין הגיל לביצועים הוא הפוך...

לעניין האפריקאיות- אם תיזהר לא יהיו מחלות, אני איתם עושה הכל מוגן ולא מתנשק.

ונדב- אכן בבנגקוק יש הרבה אפריקאיות כמו שתיארת, וחבל שלא ניסית, רק תהיה זהיר איתן יותר על הארנק.
בפאטאייה כמעט ואין, בד"כ יש בכל העיר בערך 10 בחורות- מה שכן לרוב הן מתרכזות בפאב שלהן בוולקינג סטריט.

pattaya

12
בלילה עומדות בטיילת על דק העץ החדש 50 מטר לפני הוולקינג סטריט ובבר מול העץ הגדול שמקושט ומתפללים אליו קצת אחרי האינסומניה ובבנגקוק בסוקומוויט ברחוב בין סוי 1-5

pattaya

13
תודה גבינט.לצערי אני לא פגשתי את המשקיעניות בסיליקון,מקסימום השקיעו בחזית מרופדת.אני בהחלט יחפש בפעם הבאה.!!!

חבר שאל אותי-ואני חושב שפעם ענו אבל בכל מקרה-אין חניות לצעצועי מין בפטאיה.לעיתים ניתן למצוא דוכן שמוכר מעט מוצרים אבל זה היוצא מהכלל שלא מעיד על הכלל.כולל פורנו,אני גלשתי מהמלון בכל פעם שריציתי להסביר בדוגמאות במה חפצה נפשי.לרוב זה לא ממש עזר.

היתרון העצום זה חווית הכוס החם הזמין והקל להשגה במחיר מוזל מאוד.מי שמחפש(כמוני)מוצר אכותי ביצועי סקס,חריגים וכו..הדיווחים על גרמניה קורצים לי...וגם רומניה..יתרון בזמינות המוצר-טיסה קלילה וזולה-חיסרון עלות תשלום לגברת.לא מעט זוזים.

pattaya

14
זוג סקסי- אם אתה מחפש מקצועניות על בפאטאייה- יש מצב שתמצא את מבוקשך בסוי 6 (SOI SIX), יש שם כמה מובחרות.

ואם ממש תהיה במצב קשה תשלח לי הודעה פרטית ואני אארגן לך טלפון של אחת בת 40 שנראית בת 30, שעושה הכל כמעט.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”