כ המלצותיי מברזיל - סקס אדיר

המלצותיי מברזיל

1
חזרתי מטיול מברזיל שנמשך ב3 שבועות האחרונים. הטיול היה כמובן בתקופת המנודיאל שנמשך בימים אלו.
מהתרשמות שלי, ברזיל מאוד עשירה בתחום הלווי והסקס בתשלום. בעיקר בערים ספציפיות. אני כמובן לא חקרתי ובדקתי יותר מדי לעומק שאוכל לתת סקירה ממש מקיפה מקוצר זמן (מדינה ענקית) אבל מה שכן אני כן התרשמתי ובדקתי 2 אזורים חבלז:

ריו:

ריו עיר מטורפת. חופים, הרים, אתרי תיירות מרהיבים,מסעדות וברים.

האזור המושחת הינו אזור החוף של קופהקבאנה. בלילות אזור הטיילת שמול החוף מלאה נערות לווי.בתור תיירים האופציה זה לקחת אותן למלון.

אני בלילה הראשון שלי בעיר ראיתי 2 פצצות הולכות וסתם באתי לשאול אותן איפה יש מועדון טוב. הן ענו לי כמה דברים, ואז סתם שאלתי ולאן אתן הולכות? אז הן ענו לי אנחנו עובדות...ישר קפצתי על המציאה . הן הציעו לי שאקח את שתיהן למלון תמורת 400 ריאל יחד.זה 600 שח. בהחלט היה שווה.

מלבד החוף והטיילת עצמה, לאורך הרחובות שבטיילת יש מלא ברים. חלק מהברים הנל ואפילו רובם, הם ברים שבהם אתה נכנס לבר והבר מפוצץ בחורות . הבחורות באות אליך ומתחרמנות איתך קלות. במקומות האלו אפשר פשוט לאסוף את הבנות או למלון או לחדרים פרטים שיש בבר הזה. המחיר בדכ שוב סביב ה250-300 ריאל . כל ריאל זה שקל וחצי כיום.

השפע ממש גדול, פשוט להסתובב ולראות הן נמצאות שם בכמויות.

בעיה גדולה: לא מדברות כמעט אנגלית. ממש הרוב הרוב אין להן מושג באנגלית. כדאי להשתמש בגוגל טרנסלייט איתן.

סאו פאולו:

ואו פה זה כבר עולם אחר. זו גם עיר גדולה אבל שונה מריו. יותר מסודרת אבל גם בלילה חבלז!

הספקתי לדגום רחוב אחד ארוך שנקרא רגוסטה.

הרחוב מלא במועדוני סטרפטיס. פשוט מלא. אתם הולכים וכל כמה מטר עוד אחד ועוד אחד.

נכנסתי למועדון בשם ווגאס. רבותי, פשוט חבלז! טרוף!

20 ריאל כניסה כולל בירה חינם.

אני נכנס פנימה ורואה מועדון ריקודים ענק מפוצץ! לא כמו מועדון חשפנות בארץ. אין במת ריקודים ואין ספות . פשוט מועדון לכל דבר עם מלא מלא מלא פצצות שרוקדות עם גברים או סתם מסתובבות עם חברות שלהן...אבל מסתבר שכל אחד מהן פשוט עובדת...

זה היה פשוט חוויה של מקום. המקום בנוי מ2 קומות ו3 ברים. מפוצץ בבחורות כוסיות על אחת אחת. וכל אחד מהן אתן יכולים להתחיל לקשקש להתחרמן להימרח עליהן ואם בא לכם לקחת אותם לחדר למטה תמורת 200 ריאל.45 דקות. האוירה פה ממש שווה והמבחר של הבחורות ענק.

זה מסוג המקומות שפשוט בא לכם לקחת באותו הערב 4-5 בחורות..

כמובן זדוגמית מאוד קטנה. רוב הטיול התבסס אצלי על טיולים ובילויים וזה רק ממה שיצא לי על הדרך לבדק.

אבל אין ספק שהמגוון שם ענק ומי שיילך ויתעמק שם יימצא מבחרים גדולים

אני לקחתי איזה מישהי עם מראה מערבי.מפנקת אש. מקלחת משותפת בהתחלה, אחכ מציצה טובה אקט ראשון ואקט שני.

המלצותיי מברזיל

6
שלום לכולם. מצטער על האיחור במענה.
לשואלים:

טיסה לברזיל הינה באזור 5000 שח.

לגבי המועדון HELP לדעתי הוא קיים. אני ממש לא בטוח אבל נראה לי ראיתי משהו כזה.

כמובן שיש בחורות זורמות ללא תשלום אבל זה לא הנושא פה...חח

אין ספק מי שמחפש מועדונים שהם מועדון לכל דבר מבחינת בר וריקודים ועל הדרך כל בחורה פשוט עובדת שם זה חוויה ממש מעינינת ושונה. ובכלל זה ארץ מלא בלגנים, מסיבות וכיף

המלצותיי מברזיל

7
וואי הרגת אותי ven der dick, הזכרת לי את מועדון ה Help שביקרתי בו כשהייתי בברזיל לפני 22 שנה... אז עוד הייתי צעיר ותמים... הלכנו לשם קבוצה של ישראלים לרקוד והיינו בשוק מכמות הכוסיות במקום. כמובן שכשגילינו שהם בחורות עובדות התרחקנו מהם כי לא היינו מוכנים לשלם על סקס... זכור לי גם שחלק היו קוקסינליות, היה קשה להבדיל מי בחורה אמיתית ומי לא. מי שהולך לשם ומעוניין לקחת בחורה למלון שיברר קודם אם זו גברת או אדון..צחוק
איבר קטן לו לאדם, מרעיבו, שבע, משביעו רעב...
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”