כ הרצל 38 3 תקיפות. - סקס אדיר

הרצל 38 3 תקיפות.

1
טוב... אז ככה...

חזרתי לחטוא ובגדול,
לפני שבוע צלצלתי למקום, ענתה לי דנה , משום מה בכל פעם שהתקשרתי והיא ענתה הייתי בטוח שזו מישהי אחרת,
לאחר מכן הבנתי שהמישהי האחרת זו אולגה הקרירה והמבעסת, שרק מלשמוע ממנה פרטים ולראות את הפרצוף החמוץ שלה הייתי מתבעס.
אבל בשביל ה"רקורד " היא נכנסת ל"בנק המטרות" שלי.

בחזרה לדנה.. הבחורה פשוט נאה מאוד, יפהפייה , חזה עומד וגדול, גוף גיטרה , פנים נאות, גובה 170 אולי קצת פחות, שיער ארוך חלק , בצבע חום, גוון עור לבן יפה, סטייל רוסי, ואכן הבחורה מארץ הכפור...

קיצר אין יותר מידי מה להתלהב, נכנס ->חיוך-> כסף-> מקלחת-> מציצה-> סקס מיסיונרי-> גמירה-> מקלחת-> והביתה

שמתי לב שהיא כמו כל השאר מנסה לתקתק אותך , אבל עושה את זה בחיוך , אם אתה מראה סימני רצון לGFE קליל, אתה מיד נענה בהסטת ראש,
היא נדגמה פעמיים, ולא נראה לי שהיא תזכה לתואר "הקבועה שלי" , יש לה עוד על מה לעבוד ומה לשפר.

סאשה, גוף פצצה בחורה פשוט רוסיה כוסית!!
יש הבדל בין היופי שלה לבין היופי של דנה, דנה אצילית כזו , וסשאה סתם כוסית כזו שכיף להשחיל.
גם אצלה לא הרגשתי ניצוצות ולא ראיתי זיקוקים , אותה מתכונת, אותו סכום, אותו תהליך,
דנה נבדקה פעמיים, וסאשה פעם אחת, (סאשה נבדקה על ידי לפני הרבה זמן בפעם הראשונה אז בשביל הדיוק היום זו פעם שניה)
לא נראה לי אחזור לשם, רק אם אעבור ליד ואיה משועמם וחמוש עם ג'ינג'י .

נ.ב
אני לא הולך לזיין מתוך חרמנות, אני הולך לזיין מתוך שעמום ורצון לשבור שיגרה שזה הרבה יותר חמור , כי מי שחרמן יביא ביד פעם פעמיים והוא מסודר.

הרצל 38 3 תקיפות.

4
ותיקק - תרשה לי רק הערה קטנה, כותרת השירשור היא 3 תקיפות וזה נשמע כמו משהו אלים, זה לפחות מה שאני חשבתי כשנכנסתי לשירשור.

יותר מתאים לכתוב 3 ביקורים ולא 3 תקיפות.

מי שמאונן לא מזיין

הרצל 38 3 תקיפות.

7
הגעתי עכשיו למקום רציתי לראות מי זו דנה הכוסית.
הגעתי ללא צלצול מקדים...כל הקווים מתים.
לא הצלחתי לזהות את הדירה....
ואוליי הם בכלל סגרו את המקום.

חייה ותן לחיות

הרצל 38 3 תקיפות.

8
דנה עובדת בראשון שלישי וחמישי,
ייתכן והמנאייק חולשים על הפורום שלנו, והם עשו בעיות שם...

בכל אופן, גם הפרסום פה ירד, הטלפון מסתיים ב 343 או 344, אבל אל דאגה, כמאמר השיר
"היה זה יום סגריר והקבוצה הפסידה , כן הוא היה אמר , פוליטיקאי משופשף, נהרגו עשרות אנשים סיים קריין הטלוויזיה ...."

יום אסל יום באסל, הן תחזורנה ובגדול...מוחא כפייהמוחא כפייה

(אני מקווה)
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”