כ נסיעה שניה לתאילנד להשלים חוסרים - סקס אדיר

נסיעה שניה לתאילנד להשלים חוסרים

1
לאחר אי אלו קשיים לקבל פס מהעבודה הצלחתי לארגן חודש והמטרה היא לחזור לתאילנד להשלים חוסרים, משמע לבקר במקומות שלא הייתי עדיין וכמובן לבקר במקומות שהייתי (לא ניתן לפספס את פאטייה).

היו כאן לא מעט נוסעים או לפחות נוסעים בפוטנציה ששאלו שאלות (ונענו,גם אנוכי ענה) אבל כשחזרו לא נתנו שום דיווח ומידע חדש על המחירים ועל המקומות החדשים (אם ישנם כאלה).

בכל אופן, הרצון לבקר בphuket שלא הייתי שם, כמובן בשביל חיי הלילה הנלווים לטיול עם שילוב של החיים הטובים ואטרצקיות.
כנראה משם אני ארד או אעלה, תלוי אך מסתכלים, לkrabi ששם הייתי ונהנתי מאוד, אחד המקומות השלווים בתאילנד עם חיי לילה פושרים כמובן עם משווים לסדר גודל של פאטייה.
והרצון לבקר ב-ko samui ואולי בkoh phangan בשביל הצלילות (חלום ישן לצלול במיים צלולים עם חיות ים מרהיבות) ולסיים את השבוע האחרון בpattaya .

המסלול הוא לא קבוע ובר שינוי בהתאם לרמת השעמום מהמקום או לחלופין רמת האטרציה...

עכשיו השאלות:

מה טווח המחירים נכון לשנת 2014 במקומות שציינתי (של הבחורות כמובן)?

בphuket אני מבין היא עיר גדולה ולכן השאלה העם ניתן להתנייד בה ברגל מהמלון עד למרכז הבחורות ומרכזי הקניות (קניונים למשל)?
בפאטייה מניסיון אישי ניתן כולל הסעות מסודרות של נהגי הטוקטוק בצורה מעגלית של האיזורים הרלוונטים.

בphuket, האם הבארים והמעדונים מרוכזים גם כמו בפאטייה בצורה של עץ כלומר רחוב ראשי וכל סימטה היא בעצם מרכז בארים שלא נגמר או שיש כאן מרכזים המפוזרים בעיר?

אותן שאלות לגבי ko samui .

מה יש ב-בkoh phangan חוץ מצעירים אירופיים שמחפשים להשתכר ומסיבות ?

שאלה לגבי pattaya, האם למישהו יצא לבלות ב "הצד האפל" של pattaya, האם יש שם מקומות ששוה לבקר?

בנימה אישית, עברתי על הדיווחים הישנים שהיוו את עמודי התווך של הפורום הזה בזמנו (ואולי עדיין), ושם המידע ברובו היה על פאטייה כמובן, ודי דלגו על חיי הלילה בפוקט ושאר המקומות בתאילנד (ויש כאל) והכוונה כמובן על מקומות מרכזיים לחיפוש הבחורות.
ואכן נראה שלאחרונה בהשוואה כמובן לעבר הלא רחוק 2010 יש כאן התדרדרות מבחינת הדיווחים החיים (חוץ מהדיווח המצויין מברלין והמתחם של מוסטפה), אנשים שואלים איך אני נכנס למועדון חושפנות כאשר בעבר שאלו איפה אני עושה אורגיה עם כוכבות פורנו בלאס ווגאס.

בכל אופן אודה על המידע.

.You so need a Daddy, little girl

2
אחחחח תאילנד-פטאיה....מממממ
תכלס אחרי בדיקות מקיפות באתר הנל ואתרים בחול והמלצות נסעתי ונשארתי בפטאיה-כי מבחינת עלויות ושירות זה הכי זול שניתן למצוא-כל האמירות לגבי הצפון,ששם יותר זול...תכלס רק פטאיה.מחינת כמות הבארים והזמינות זה מה שמנצח.
ההחלטה שלי היתה לתפוס מישהי טובה ולהסתובב איתה,אבל מעשים לחוד ומציאות לחוד-אין טעם וחבל להתקע.אבל כל אחד והעדפות שלו.
עלויות-1000 זמן קצר,1500 ארוך.
מקצוענית גוגו וכאלה-1500-2500
ברחוב-500-1000 קצר-ארוך.

יצאתי לבלות בצד האפל-זה הצד של התאילנדים,למרות שיש לא מעט הוסטלים ומלונות זולים כך שיש לא מעט גם שם תיירים. הכל יותר זול מבחינת עלויות.קשה מאוד לתקשר...אבל יש שם ילדות ממש שוות בכל מחיר כמעט...
קצת מורכב להגיע אבל אותי פעם לקחה מקומית...שחכה משהו ביית וככה התגללה בפני הצד היותר רחוק..סיבוב אחרי הגעתי עם אופנועטקסי..

מוזמן לראול לגבי מחירים בפטאיה-הכל אצלי בראש דיי עדכני וטרי

3
זוג סקסי....תודה על העדכון המחירים, נראה שלא השתנה הרבה מאז 2013.

אני מבין שאלו המחירים בפאטייה נכון ל2014?

האם מישהו יודע מה המחירים בפוקט (הצפון לא רלוונטי) ושאר המקומות שציינתי?

הייתי שם חודש ולא נחשפתי לצד האפל אך בפעם הזאת אני אנסה להגיע עם קטנוע לאיזור....מקריאה בפורום מחו"ל, מדובר על איזזור שקט שבו מתגוררים הדיירים הפלאנגים של פאטייה על מנת להיות קרובים "לבית זונות" אבל לא לחיות בו וכמובן המחירים.
יש שם אזור מרכזי של 2-3 רחובות ויש שם בארים, מה שמעניין אותי האם יש שם בחורות שוות במחיר קטן יותר מ"בית הזונות" הצמוד?

.You so need a Daddy, little girl

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”