כ אזהרת עקיצה - סקס אדיר

אזהרת עקיצה

1
צהריים טובים לכולם.
היום, 12.8.14 גלשתי בוואלה צ'ט בכדי לחפש פינוק. נתקלתי בבחורה שהכינוי שלה "מחפשת תומך 22".
אחרי מספר שורות שיחה מסרה לי טלפון [בפרטי, אסור לפרסם].
בנוהל הרגיל, אני עושה חיפוש בגוגל לשם שמירת הדיסקרטיות שלי והביטחון ואז אני מגלה פוסט באתר אחר (כמו סקס אדיר), פוסט שנכתב ממש אתמול, 11.8.14.
אני הייתי מציע לשים לב טוב טוב לדברי הבחור.

ציטוט:
"שלום לכולם,
אני לא יודע אם זה המקום הנכון לפרסם את זה אבל אני חייב לשתף אתכם במה שקרה לי היום.
כל הזמן אני שומע על מקרים שבחורות עוקצות גברים עד שגם אני נהפכתי להיות חלק מאותם גברים.
אז ככה: אני גולש להנאתי בוואלה צ'אט ונתקל בכינוי של בחורה בשם "מחפשת תומך 22".
שלחתי לה הודעה אם היא מעוניינת להכיר והיא בתדובה שלחה 600 לשעתיים ללא מיקום.
אמרתי סבבה. רשמה לי את המספר שלה xxxxxxxx אמרה שקוראים לה אור או ליאור.
התקשרתי אליה אחרי מספר דקות וענתה לי בחורה ממש מתוקה אמרה לי שעושים הכל חוץ מלגמור בפה ואנאלי נתנה לי תיאור שלה רזה חזה בינוני לא שחומה ולא בהירה.
הצעתי לה להיפגש במקום בירושלים אז היא התעקשה שזה יהיה במרכז העיר ולהגיע לאיזור השוק.
הגעתי לאיזור השור ואחרי שהיא יבשה אותי משהו כמו חצי שעה נפגשנו.
אני חייב להגיד לכם היא נראית מצויין היא בערך 1.72 רזה שחומה פנים מתוקות הייתי בשוק.
לפני שהלכנו למלון היא רצתה שנקנה בירה ואמרתי סבבה (תיכף תבינו למה רשמתי את זה)
קינונ 2 בירות עלינו לחדר היא הציעה שנשב ונשתה את הבירה ונעשן סיגריה ואז נתקלח ונתקדם.
היא ביקשה לקבל כסף מראש ואז התחלנו לפטפט והתחילה לספר לישיש לה חבר 5 שנים שיודע על המפגשים האלה שהיא לומדת סקסולוגיה שעבדה בבודי מסאז בבית זונות שיש לה חנות לאביזרי מין בקיצור זיינה לי את המוח אני חושב שהכל שקרים לא יודע למה היא הייתה צריכה להגיד לי את כל זה.
אחרי 20 דקות של שיחה סיימנו את הבירה ושאלה אותי אם הבאתי קונדומים (שזה מראה על רצינות מצידה) אמרתי לה שכן ושאלה אם אני רוצה להיכנס להתקלח וכמובן שהורדתי בגדים ובדרך למקלחת אמרה לי שהיא חייבת עוד בירה לתפוס ראש (היה נשמע לי מוזר) אמרתי לה סבבה נתתי לה עוד 20 דקל שתלך לקנות לה ובנתיים נכנסתי להתקלח.
חייב להודות שהתקלחתי אמרתי לעצמי אין מצב שאתה מזיין אותה היא כזו מתוקה אין מצב שהיא כזו תצא ותמשיך לקשקש איתה יאללה כוס אומו שילכו 600 שקל באמת ככה חשבתי.
יצאתי ממקלחת ממתין 10 דקות ורואה שכבר 20 דקות הבחורה לא חזרה מתקשר אליה והיא לא עונה, מנסה אחרי 5 דקות אין תשובה מנסה שוב אחרי 5 דקות אין שום דבר.
התלבשתי וירדתי למטה (פחדתי שלא קרה לה משהו) פניתי לבחור בקבלה ושאלתי אותו אם הבחורה שהייתי איתה יצאה אז הוא אמר לי שכן ושהיא התנהגה קצת מוזר היא יצאה כזה בהמירות ושאל אותה אם הכל בסדר והיא אמרה לו שכן (תבינו בלובי של המלון יש מקרר של בירות ראינו אותו יחד שלקחנו את החדר ואמרנו אחד לשני שחבל שלא קנינו כבר בתוך המלון)
כאן הבנתי שהבחורה דפקה לי עקיצה.
ירדתי לרחוב ואין שום דבר עושה סיבוב למקום שבו נרגשנו ובאיזור של המלון ואין הבחורה נעלמה.
לא משנה כמה אני מתקשר היא לא עונה (לא עונה עד עכשיו)
לקחה 600 הכניסה אותי להתקלח וברחה.
אני כותב את כל זה לא כי איכפת לי באמת מה 600 שקל שיהיה לה לבריאות היא יכלה להגיד לי את זה עוד בחדר שהיא זקוקה לכסף או אלוהים יודע מה והייתי נותן לה את הכסף הזה (אני ממש רציני)
אני רוצה שאנשים יזהרו ושלא יפלו ברמאות הזו בעקיצה המגעילה הזו לא מבין מאיפה ביטחון הזה שהיה לה מאיפה החוצפה הזו שחקנית מקצועית.
חבל לי ממש חבל לי שעוד אנשים יפלו בפח הזה ואם תוכלו להמליץ לי איפה עוד אפשר להזהיר אנשים (בפורום שונים) אשמח לקבל הכוונה כי באמת זה קטע לא נעים וחבל לתת לזה להימשך.
אני הכרתי אותה בוואלה צ'אט היא בחורה בת 22 (ככה היא אומרת) יש לה קעקועים בכתף וביד (לא זוכר של מה) ונקודת חן ממש קטנה על האף.
זה המספר שלה xxxxxxxxxx עונה לשם ליאור או אור אמרה לי שהיא עובדת גם באיזור תל אביב.

מקווה שלא חפרתי לכם יותר מידי בהצלחה ובזהירות לכולם.

זה סוף ציטוט של הפוסט של אותו בחור. בגלל זה אני מודה שאפילו לא התקשרתי.
שימו לב עוד שהעקיצה נעשתה בירושלים ושאני דיברתי איתה בצ'אט היא אמרה שהיא בתל אביב.
אני מתרשם שהפוסט מאוד אמין, אז שימו לב והיזהרו.

יום כיף!

אזהרת עקיצה

2
תודה על האזהרה. אם בכל מקרה שקלת לא לזיין אותה אז תחשוב שביצעת את החלטתך ועזרת לה באותה ההזדמנות. לי נראה שזה לא כל כך עוזר להרגשה... אני מאמין שפעם נוספת לא יקרה לך. צודק? אז בכל מקרה היה בית ספר והשעור לא היה מאד יקר. (אני סתם מנסה לעודד אותך - זה בהחלט מאד מאד מרגיז!)
do good and live good

אזהרת עקיצה

7
לא מבין למה לא לפרסם את הטלפון.
הרי הפוסט הזה יכול להגיע לידיעת הבחורה, ואז היא פשוט תשנה כינוי בצ'אט ואת השם שהיא מציגה את עצמה - וסגרנו עניין.
פירסום הטלפון יצמצם עוד יותר את האפשרות שלה לעקוץ.
הנהלת הפורום, לשיקולכם.
עורך דין זה זונה, רק בלי הסקס.

אזהרת עקיצה

9
[QUOTE=אדבוקאט]לא מבין למה לא לפרסם את הטלפון.
הרי הפוסט הזה יכול להגיע לידיעת הבחורה, ואז היא פשוט תשנה כינוי בצ'אט ואת השם שהיא מציגה את עצמה - וסגרנו עניין.
פירסום הטלפון יצמצם עוד יותר את האפשרות שלה לעקוץ.
הנהלת הפורום, לשיקולכם.
[/QUOTE]

עשה העתק-הדבק אל תוך גוגל של אחת השורות מהציטוט שהובא מהאתר האחר, ותקבל את המספר.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”