כ נוקנוק - הלכה הפרטיות - דף 2 - סקס אדיר

נוקנוק - הלכה הפרטיות

11
יש בפורום הרבה טענות על תיאומים לא מוצלחים עם זונות, פרטיות,תאגידיות,נערות ליווי אפילו זונות רחוב טלפוניות.מכולן מקבלים לפעמים טלפונים על שינויים אם נדבר מחסוי העניין יחמיר בהרבה.מי שקבוע בעניין חייב
טלפון פרה-פייד כמו טוקמן..

נוקנוק - הלכה הפרטיות

12
באופן אישי לי אין מה לדאוג כי אני לא נשוי אבל פעם בכל זאת העדפתי להתקשר מחסוי.
הבעיה היא שזה מקצץ בחצי אם לא יותר את המענה ויש כאלה שייענו ויגידו לך להתקשר מגלוי.
אלו שייענו הן בדרך כלל הנואשות יותר ולרוב יש סיבה טובה שהן נואשות.
גם ככה ההיצע לא כזה גדול ואם מוסיפים את הרנדומליות של אי הזמינות בין פגישות או כאלו שלא עובדות באותו יום
יוצא שאתה מצמצם את עצמך משמעותית. ל2 הדרכים יש ייתרונות וחסרונות אם אתה משתמש במכשיר שלך
יש פחות סיכויים שהאישה תגלה כי אתה פשוט מוחק שיחות אחרונות ולהגיע לפירוט שיחות שלך זה דיי מהלך של מעל ומעבר
וזה כבר אומר שיש פה חשד ובעיה. מצד שני למארחת יש את המספר שלך מה שאומר שאתה חשוף "לסחיטה" בגדול אלא אם אתה עושה משהו ממש מסריח קשה לי להאמין שיישתמשו במספר שלך.
לרובנו היום יש סמארטפונים ולהתחיל להתעסק עם סימים פירוק מגנים וכו' זה דיי מסורבל ומחשיד. להביא מכשיר זול רק בשביל זה סוגר לך את הפינה מהצד של הזונה אבל פותח לך פינה מהצד של האישה שעשויה לגלות את המכשיר.

אגב קראתי שנוקנוק שינתה את האפליקציה בעקבות תלונות וזה עובד רק למי שיש ולא לוקח את הרשימה של אנשי הקשר.
סקס מוריד עול מלבך
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”