כ סן פרנסיסקו - סיליקון וואלי - סקס אדיר

סן פרנסיסקו - סיליקון וואלי

3
בסן פרנסיסקו עצמה מקומות הספא מרוכזים באיזור הצ'יינה טאון.
מחירים 40-60 דולר ל HOUSE הולך לספא אתה משלם בכניסה ואז לוקחים אותך לחדר ואתה תוכל לבחור בדרך כלל בין 2.

כאן מתחלקים לשני סוגים מקומות עם אקסטרות (זיון)

ומקומות ללא אקסטרות מלבד HAPPY ENDING (מביאות לך ביד)

מקומות עם אקסטרות מחיר לאקט עד 120 דולר (30-40 דקות) ככול שאתה מתרחק מסן פרנסיסקו ניתן לדבר על המחיר

מחיר לשני אקטים עד 160 דולר (שעה) יש תחמניות שינסו להוציא ממך 200 זה הרגע לנצל את ה"ישראליות" שלך ולהתמקח.

תמיד אתה יכול ללכת.

מקומות עם אקסטרות הבחורות כבר מחכות עם לבני וקטוריה סיקרט ותוכל לסגור איתן מה אתה רוצה או ילחשו לך אחרי 5 דקות שהעיסוי מתחיל DO YOU WANT TO FUCK

מקומות ללא אקסטרות נשים בדרך כלל מבוגרות לבושות כל הזמן ונותנות עיסוי סביר ו תוכל לראות על דלת הכניסה מדבקות שהעסק מכבר כרטיסי אשראי כמו מאסטרכארט ודיינרס.

הכניסות בדרך כלל סובלות מחוסר דיסקרטיות אבל תוכל להסתדר כי אתה בינינו לא מקומי.

פעם היה אתר MYREDBOOK שנתן במה ופרסום לכול נתנות השירות הפרטיות וממוסדות למה שאתה רוצה אבל האתר ירד תחת חקירה של ה FBI הלבנת כספים :)

תנצל את הרגע וכנס לספא עם האסיתיות יש שם בחורות מתוקות ויפות אין בארץ דברים כאלה

טיפ נוסף האסיתיות בדרך כלל לא מגולחות למטה מתיד תהיה מכוסה בחליפה.

ושלא יספרו לך סיפורים שהמקלחת לא עובדת או אין מים הם תחמנים קטנים תמיד תוכל להוריד את המחיר.

עם שחורות זה העיניין שלך אז אוקלנד (מזרחית לסן פרנסיסקו) היא המקום. עוד שאלות ופרטים שלח לי בפרטי אני אהיה בעוד 10 ימים שם :)
A Gentleman never tells

סן פרנסיסקו - סיליקון וואלי

4
אתר טוב עם הרבה נותני שירות בכל ארצות הברית.
לרוב התמונות לא אמיתיות.
אני השתמשתי, בד"כ 100-200 דולר למפגש עד שעה. לרוב הכל עם חליפה למרות שמצאתי אחת ל bbbj. לא אוהבות להחליף פרטים הטלפון, כנראה פחד מהשוטרים האמריקאים.
הרוב שוכרות חדר באחד המוטלים ומקבלות שם.
מקווה שעזרתי.
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”