כ סן פרנסיסקו, פאלו אלטו, סן חוזה - דיווח - סקס אדיר

סן פרנסיסקו, פאלו אלטו, סן חוזה - דיווח

1
טוב,
אז אחרי ששאלתי פה את חברי הפורום, והתשובה שקיבלתי היא: "יוק" אני מדווח מה היה.
האמת שזה ריטואל די חוזר על עצמו, פולין, לונדון וכו'. אני שואל, אף אחד לא עונה ולא עוזר. זה ממש חבל. דווחו אנשים דווחו. תנו קצת אינפורמציה. תחפשו פוסטים שכתבתי על חו"ל בעבר תראו כמה מידע אני נותן רק בשביל שתהנו. אז עזרו לחברים.

אז ככה,
סן פרנסיסקו, פאלו אלטו, סן חוזה, ברקלי, ואוקלנד הן כולן ערים די קרובות אחת לשניה. כמו הרצליה לת"א בערך. 20 דקות נסיעה בין כל עיר ועיר. אני שכרתי רכב. יש ערים קצת יותר רחוקות כמו סן חוזה שלוקח שעה להגיע וזה די מרגיז שקולטים כמה ארה"ב גדולה. בכל מקרה, סן פרנסיסקו נמצאת באמצע.

הערים מאוד יפות, מאוד נקיות, אוויר נקי ובכלל מאוד נעים להסתובב שם. חופים, ברים, ים. האמת ציפיתי שיהיה יותר חם. בצהריים היה חם, אבל בוקר וערב קריר.

בכל מקרה, שרותי מין בארה"ב (מלבד כמה מדינות שאני לא יודע מי הן - אבל זה כזה צבוע שבמקום אחד אסור ובמקום אחר מותר...) אסורים ולכן הכל זהיר מאוד. אני כרגיל חובב סאדו אז ישר הלכתי על המקומות של הסאדו.

המקום הראשון: The Gates.
אוסף של בחורות מאוד כוסיות. תמונות אמיתיות שרובן מלכות סאדו אבל חלק גדול גם צייתניות. החלטתי ללכת על קסנדרה. כוסית מילפית שחבל על הזמן, לקחתי אותה בתור צייתנית. אז הקטע הוא שאסור מגע כייפי, ככה היא הסבירה לי בהתחלה. ובכלל מסבירים לך בטלפון. אין סקס. אם אתה רוצה אתה עושה לעצמך ביד. מותר לגעת בבחורה אבל רק להרביץ לה, ספנקיניג, אטבים, קשירות אבל אסור לדחוף לה דברים. משוגעים האמריקאים. הקיצר נכנסתי איתה, כוסית סוף. נתתי לה פקודות, תפתחי את הרגליים, השתנתי עליה, אטבים וגם נתתנה לי לדחוף לה דילדו גדול. בעקרון אתה רק אמור לראות איך היא עושה את זה. אבל אתה כבר בפנים ... אז יאללה. היתה מאוד צייתנית. התענוג עלה 180$ לשעה אבל נתתי 200$ ואחר כך התברר שהם לא נותנים עודף ... חוצפנים. עדיין היה שווה.

המקום השני הוא משהו מגניב, מאוד נהנתי, אני לא חושב שאני אחזור שוב כי זה בכל זאת יקר והתמורה יחסית למחיר היא על פניו לא שווה את זה. אבל בכל זאת נהנתי.
מצאתי אתר של: http://www.celesteanddanielle.com שזה סקס קאוצ'ינג. Sex Therapy ו - Somatic Therapy.
שזה כאילו אמור להיות טיפול במיניות. הבנות נראו לי ממש סקסיות, אז אמרתי יאללה ננסה. אחר כך קראתי שאחת מהן ישראלית ! והשניה ברור שיהודיה ובכלל נראה לי ששתי הבנות זוג. הן ככל הנראה לא רצו לקבל אותי, כנראה בגלל שאמרתי שאני מישראל והן פחדו. ככל הנראה. אז הן הפנו אותי לאחת שעובדת איתן. למרות שהן מאוד סקסיות אני אנסה אותן שוב בפעם הבאה.

זאתי קילי רנקין, המטפלת שהן הפנו אותי אליה. בחורה מקסימה רגילה לחלוטין אבל נראת טוב. זה היה מעין session של סאדו עדין שהיא "מטפלת" לי בפנטזיות ואני מספר לה פנטזיות (והיא מוסיפה) אבל בינינו שנינו ידענו בדיוק מה זה. בכל מקרה היא הייתה כזו חמודה וכזו סקסית וכל כך רספונסיבית לפנטזיות שזה היה ממש מדליק, היא קיבלה הכל בהבנה ובכיף. התענוג עלה 220$ לשעה. קצת יקר, אבל חוויה מעניינת. אכן "טיפול" משחרר.

הדבר האחרון שניסיתי זה דרך ה - backpage:
http://sanjose.backpage.com/Domination/mskaras-playhouse-25/15086426
דברתי איתה, אבל הם כאלו לחוצים מהמשטרה, והאמת שגם אני נלחצתי שהן שואלות כל כך הרבה שאלות, ואת השם שלך ועוד רק בשביל לוודא שלא עובדים עליה שאתה שוטר ומתכננים לה מעצר שבסוף לא הצלחתי לקבוע. בכלל בכל שרותי המין הרגילים זה ממש מסוכן כי נראה לי שהם גם עוצרים את מי שביחד עם הזונה, אז הן מאוד מפחדות.

בנוסף כמובן ניסיתי את עצמי בקרייגליסט craiglist. זה זיוף אחד גדול ! כולן אמרו לי, מה, אתה מוצא בכיף זיון בקרייגליסט. חרטא ברטא. שלחתי איזה 50 תגובות, אמיתיות, עם תמונה והכל. ענו לי חזרה 5. שלוש מתוכן היו נסיונות phishing שאני אעביר את כרטיס האשראי שלי בשביל "לזהות" שאני מבוגר עלק. לכו תחפשו. והשניים הנוספות היו בעצם גברים. פשוט לא מוצלח.

יאללה, תזיינו ותהנו.

סן פרנסיסקו, פאלו אלטו, סן חוזה - דיווח

3
לא הייתי מסתובב בכל האזורים בערים שציינת, בייחוד באזורים מסויימים באוקלנד ששם מאוד מסוכן. לא מתפלא שלא מצאת כלום בקרייגליסט - אכן בזבוז זמן. אתה צודק שגם את הלקוחות עוצרים ומידי פעם המשטרה מבצעת אפילו תרגילי עוקץ ללקוחות ומפרסמת מודעות פיתוי בעיקר בבאקפייג'. עד לא מזמן היה קיים אתר בשם redbook שהיה מרכז מודעות וגם כולל חוות דעת של לקוחות מה שאפשר לאמת את האותנטיות של מודעות. האתר נסגר לא מזמן ונשאר רק באקפייג' הפחות מוצלח שאיננו כולל חוות דעת.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”