כ ורד מנתניה - ביקור התרשמות - סקס אדיר

ורד מנתניה - ביקור התרשמות

1
שלום חברי הפורום היקרים,

אני אמנם תקופה ארוכה לא כתבתי מפאת זהירות בבית וחוסר זמן, אבל קורא כאן כל הזמן. לאחרונה יצא לי לבקר בכמה מקומות ורציתי לדווח לטובת החברים היקרים כאן.

טוב, מדובר בבחורה המתקראת ורד, בסביבות גיל 28, מפרסמת ביד 2 במדור עיסויים באזור נתניה- מודעה שגרתית יחסית, לא מרמזת על עיסוי למתקדמים. עלות: 200 ש"ח.

בטלפון בהתחלה נשמעה קצת יותר מבוגרת ממה שהיא (הקול היה קצת עמוק/סיגריות או לא יודע מה), אבל נשמע מעניין לפי הזרימה.
כבר בטלפון אחרי כמה שאלות התעניינות שלי, הבנתי ממנה שזה לא עיסוי רגיל, ויש גם בודי והרפיה. כששאלתי על תוספות, הבנתי שהעיסוי יכול לכלול גם הרפיה אוראלית, באותו מחיר הכל כלול. זה כבר היה מאוד מעניין, אחרי עוד כמה שאלות וכשהבינה שאני צעיר ונראה טוב, אפשר היה להבין שיש אפילו סיכוי לסקס (אמרה שאין לי אמצעי מניעה, אמרתי שאביא איתי קונדומים).

הגעתי לבניין כשאני מלא התלהבות מהעסקה החריגה בנוף העיסויים בארץ, הבחורה ענתה בטלפון בלי עיכובים מיותרים, ביקשה להמתין שהלקוח יסיים וייצא, ומיד כיוונה אותי אל הדירה.

אם יש דבר שאני שונא בדירות העיסויים האלה, היות והוא מעיד כמעט ב-99 אחוז על נפילה מבחינת המראה, הוא כשהבחורה משאירה את הדלת פתוחה מעט בלי לגלות את הפנים ונותנת לך להיכנס "על עיוור". גם כאן, הסטטיסטיקה לא שיקרה ביחס למראה. הבחורה צעירה יחסית, גוף רזה עם בטן קלילה, אבל הפנים בינוניות מינוס מינוס- קצת גסות לטעמי. חזה בינוני מינוס למיטב זכרוני וגוף יחסית רזה באזור הישבן והרגליים, דבר שאני פחות אוהב באופן אישי. בכל מקרה, היא לא שמנה או מלאה, אפשר להגדיר אותה יחסית רזה.

אני חייב לציין שלמרות העסקה המשתלמת על הנייר, קצת ירד לי כשראיתי את הבחורה, כנראה שהיו לי ציפיות לא ריאליות ביחס לעסקה כל כך טובה וזולה בנוף העיסויים המשגשג.

בכל אופן נמשיך בענייננו,

העיסוי היה עיסוי לא מקצועי בעליל תוך התמקדות מהירה מאוד באזור הישבן ונגיעות בחבילה מהחלק האחורי, מהר מאוד עבר לרימינג בישבן וליטופים נעימים מאוד ושמוליק התעורר למרות ירידת ההתלהבות כבר בהתחלה. בהמשך, מציצה חשופה כמובן, מאוד טובה עם סבלנות ונעימות, תוך שאני מזיין לה את הפה בדחיפות קלות והיא לא מתנגדת.

לא מעט אחר כך, הגיע תורו של הקונדום, הלבישה אותו וזיינתי אותה במגוון תנוחות. שאלתי תוך כדי הזיון איפה אוכל לגמור לה - אז ככה: אפשר בפה, אפשר על הציצי, על הכוס על הישבן אפשר הכל, חוץ מלגמור על הפנים :) בסוף גמרתי בפנים בקונדום כי לא הספקתי לצאת בזמן... :)
חייב לציין שהבחורה מאוד מאוד מאוד שירותית ונעימה, מנומסת, עדינה, משתדלת לתת שירות מעולה ומצליחה בהחלט.

לדעתי רב האנשים מאוד יהנו אצלה. בתכלס גם אני נהניתי.

לי באופן אישי לא נראה שאחזור, למרות העסקה החלומית של הכל כלול. גם בגלל שנתניה זה קצת רחוק לי וגם בגלל שמיציתי אותה בפעם הראשונה, לא מספיק סקסית לטעמי.

מאחר ומפרסמת ביד2, הנה הטלפון שלה
054-3410770, ורד - חבר'ה, אין צורך לשאול אותה בטלפון שאלות מיותרות, פשוט להגיע- העיסוי + בודי והרפיה בתפריט הבסיסי. מעבר לכך, מאמין שתלוי בזרימה (מומלץ עם קונדומים בארנק למי שמעוניין בזיון) במידה ויבוא לה טוב בעין. כמובן לתאם ציפיות תוך כדי העיסוי כדי שלא תוציאו קונדום משום מקום ויתעוררו בעיות.

מקווה שהועלתי במשהו

יש עוד דיווחים על אזור נתניה והצפון, מניח שיגיע בהמשך, ככל שיאפשר לי הזמן.

נ.ב.
המספר שלה רשום לי בטלפון אחר, מחר אוודא ב-100 אחוז שזה זה (99.9 אחוז שזה הטלפון)

לילה טוב
המעוסה
עולם הדימויים המיניים שלנו מעוצב על ידי תעשיית הפורנו. ההתמכרות הזאת הרסה את הבריאות ואת הכיס, אבל אי אפשר להפסיק. כמו שנאמר, כשהזין עומד השכל בתחת כל פעם מחדש...    

8
חברה...
בדרום תל אביב גם מזיינים ב 120 ש"ח...
ככה שמציאה גדולה לא מצאו כאן..
מה שכן, תמיד טוב לקבל מידע חדש ומענין באזורים מעניינים
אם אגיע לאזור בהחלט אבדל את האפשרות
נסיעה מיוחדת לשם היא לא תזכה לקבל ממני
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

9
צעיר לנצח, לא הבנתי את ההשוואה לדרום תל אביב. השוואה לא במקום. דרום תל אביב זה מוצר ברמה הנמוכה ביותר בסקאלה, גם תמורת 20 ש"ח לא אעשה שם עיסוי או סקס. אפשר גם לזיין באוטו תמורת 70 ש''ח, אבל זה לא בר השוואה למוצרהשאנחנו מדברים עליו. פרטית שעושה עיסוי עם תוספות כולל הכל במחיר הזה, זה דבר מרענן.

לגבי השאלה כמה היא אטרקטיבית, זאת כבר שאלה אחרת.

גם אני לא הייתי נוסע אליה במיוחד, רק על הדרך.

לילה טוב.

עולם הדימויים המיניים שלנו מעוצב על ידי תעשיית הפורנו. ההתמכרות הזאת הרסה את הבריאות ואת הכיס, אבל אי אפשר להפסיק. כמו שנאמר, כשהזין עומד השכל בתחת כל פעם מחדש...    

10
קודם כל - אנשים התייחסו למחיר, אז גם אני התייחסתי למחיר.
וכאשר יש השוואה, אז ההשוואה היא בין מציצה וזיון בבית בנתניה ובין מציצה וזיון בבית בדרום תל אביב, ולא לזונות רחוב למיניהם.
לא מצאתי כמעט הבדל בין מה שהבחורה מציעה לבין ההצעות של הפרטיות בדרום תל אביב...
ההשוואה ממש ממש במקום
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”