כ תאילנד - דף 3 - סקס אדיר

תאילנד

23
האוזבקים בוודאות לא טסים מעל למדינות ערב,
לגבי הרוסים אני לא בטוח -זמן הטיסה מרוסיה הוא בין 9-11 שעות ולכן אני מעריך שזו גם טיסה שאינה מעל מדינות ערב, למרות שלהם אין שום בעיה איתם

תאילנד

24
סוי-סימטה-רחוב קטן.מה שמחבר אנכית בין ביץ ראוד(פירסט ראוד)לסקנד רואוד.הם מסודרים לפי סדר...תפתח גוגל מאפ ותראשה את הווקלינגסטריט-היכן שאלוהים מתגורר,ואחרי תזהה את שני הרחובות הראשיים ומה שמחבר בניהם זה הסוי-הסמטאות.(לא מסובך)

תאילנד

25
אנחנו טסים בסוף שלושה אנשים ומתחילים את הנסיעה בבנגקוק ומשם אין לנו מושג ולאן להמשיך אז נשמח לרעיונות כי יש לנו שם יותר מחודש. איפה יש מסאז'ים טובים וגם החופים והאיים הכי מומלצים. הצפון פחות מעניין.

תאילנד

26
[QUOTE=fck] אנחנו טסים בסוף שלושה אנשים ומתחילים את הנסיעה בבנגקוק ומשם אין לנו מושג ולאן להמשיך אז נשמח לרעיונות כי יש לנו שם יותר מחודש. איפה יש מסאז'ים טובים וגם החופים והאיים הכי מומלצים. הצפון פחות מעניין.[/QUOTE]

זה פורום סקס כאן
לא מסע עולמי

תאילנד

28
אז ככה: החברים נטשו אז טס לבד, רכשתי כרטיס וטס עוד שבוע למשך כמעט חודש
כמה שאלות בשביל לסגור פינות:
1. על איזה אזורים לוותר בתאילנד וכמה זמן להיות בכל אזור? כמה להקצות לפטאייה וכמה לאיים? כדאי בכלל לבקר בצפון? ומה עם בנגקוק?
2. אני לא בעניין של מישהי שתישן עד הבוקר ואני בכלל מתכנן להביא שתיים במקביל לחדר, בסיום העניינים אומרים להן פשוט ללכת? להגיד שורט טיים מראש?
3. המלונות כדאי פשוט להסתובב בעיר ולהכנס למלונות שנראים סבבה מבחוץ?
4. מביאים להן כסף מראש או אחר כך?
5. מבחינת כספת, כשמישהי באה לחדר אז לשים את הדברים בכספת מול הפנים שלה?

פעם ראשונה לתאילנד אז בגלל זה הרבה שאלות

תאילנד

29
אני אענה בקצרה :
1. אם אתה פעם ראשונה בתאילנד - תקדיש לפאטאייה כמה ימים בהתחלה ובסוף.
אל תוותר על האיים, ובבנגקוק יצא ךף להיות כמה ימים אם תרצה או לא.
האם לקפוץ לצפון ? החלטה שלך.

2. שסוגרים עם הבחורה (ברחוב/ בבר) על המחיר, מראש היא אומרת לך אם זה לשורט או לונג- ואם אתה רוצה יותר ממספר אחד, תגיד לה מראש, מקסימום המחיר יעלה בעוד 200 בהט, כמובן שהכל מו"מ - אבל שהכל יהיה סגור מראש לפני שאתה בא לחדר.

3. מלונות - תקרא פה בפורום - יש עכשיו פוסט שרץ על זה, תזמין דרך אתרי אגודה/ בוקינג/ הוטלז. תמיד תזמין ליומיים, ואז אם לא תאהב - תחפש ביומיים האלו מלון אחר שכבר תוכל לראות אותו בעיניים.

4. התשלום הוא בסוף- בחורה שמבקשת כסף בהתחלה- סימן רע.

5. לגבי כספת- בעיקרון אתה בכלל לא מתעסק עם הכספת שהיא בחדר- אלא אם זאת מישהי שכבר יומיים איתך.
שאתה יוצא לבילוי קח איתך כסף שיספיק גם לבילוי, גם ךאוכל, וגם לתשלום לבחורה.
למקרה ואתה דואג שהבחורה תיקח לך את הכסף מהמכנסיים שאתה מתקלח, אתה יכול לשים אותו בכספת ולא לקחת איתך, אבל להוציא אותו מתי שהיא מתקלחת.
אל תדאג... הבחורה יודעת שיש כספת בחדר, ואי מעולם אל נתקלתי בגניבה- אבל אל תיתן את הפתח מראש.

ואגב - אתה לא תאמין עד כמה אלו כספות קלות לפריצה- אלא שהבחורה משאירה את הת.ז בקבלה (לרוב הם גם מצלמים אותה), ככה שהיא מסכנת המון אם היא גונבת, אלא אם זאת נרקומנית.

תאילנד

30
ושוב הדגש- פאטאייה היא לא מרכז הטיול, תלך לאיים, תהנה, תפגוש תיירות צעירות עם ראש טוב, חבר'ה בגילך, תצחק תעשה שטויות (ואל תדרוך על התאילנדים- הם לא טיפשים וראו כבר אלף כמוך),

ועל הדרך תהיה פעמיים 3-4 ימים בפאטאייה, תאמין לי שאחרי 4 ימים אתה תהיה מרוקן ....
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”