כ זונה ירוקה - סקס אדיר

זונה ירוקה

1
חברים יקרים,

אחרי כמה ימי חג משעממים, ללא סקס, יצאתי אתמול בערב אל שדות הצייד,
בתקווה שגם לזונות משעמם.
מסתבר שהם כנראה רואות את התכנית של קיציס, משום שלא ראיתי כזה יובש הרבה מאד זמן. אממה, היו המון חרמנים/משועממים כמוני שהסתובבו בחיפוש נואש.
לדעתי, אם מישהו היה שם מדחן בצורת בובת מין, הוא היה עושה הרבה כסף.
בקיצור, תל ברוך, מנדרין, בורסה וידה ידה. סיבוב באת"ח כמעט נועץ
ת'פין האחרון בארון החרמנות שלי.
פתאום, ליד רחוב הבנאי אני קולט מישהי שלא ראיתי מעולם. אתם בוודאי מכירים את זה שמתעוררים באמצע הלילה והולכים לשתות, אבל משאירים את העיניים חצי עצומות כדי לא להתעורר? אז כדי לא לראות את נרקומניותה, או את הפגמים,
עצמתי עיניים קצת. אבל ההתרחשות באוטו גרמה לי לפתוח את עיני בהשתאות.
העלמה סידרה מגבת בינינו על המושב האחורי. נשפה לתוך שקית ניילון והניחה אותה בצד. חשבתי שהיא הולכת לעשות לי קסמים. שנייה לפני שהתחילה למצוץ עם השיניים, סיננה שקוראים לה נינה. לא התלוננה כשנכנסתי לחמש דקות. אחרי שהכל נגמר, הוציאה העלמה מגבונים, קילפה ממני את הקונדום והכניסה לשקית הניילון מתחילת הסיפור.האם זה הטרנד הירוק? נקווה שהיא לא ממחזרת קונדומים.
מוסר השכל: שקית ניילון שמנופחת במערכה הראשונה תתמלא באחרונה.
שתהיה לכולנו שנה טובה.

בברכת "חייבים לזיין",

ק.

זונה ירוקה

2
היא לקחה את הזרע שלך להפריה.על פי מספר הרכב תשלח דרישת אבהות. Beerהאמת שנתקלתי במקרים כאלו בעבר,ומדובר סך הכל ברצון לשמור את המקום נקי כדי שבעל המגרש לא יחסום את הכניסה.חוץ מזה יש נרקומניות שמקפידות על נקיון. לפחות נקיון אישי.

זונה ירוקה

4
אין נרקומנית שלא עשתה איתי קטע הזוי (נראה אותכם תחת השפעת סמים קלים אפילו בלי לעשות שטויות, ועוד שמדובר פה בנרקומניות שמשתמשות בסמים כבדים אז למה ציפיתם?!), למשל הייתי עם אחת במכון שהתעקשה להוציא לי חצ'קונים מהגב, שכבתי אייזה 20 דקות עד שסיימה אח"כ קיבלתי פיצויי של כמעת חצי שעה של מה שתבקש, ועשה בי מה שתרצה, יצא לי טוב, למשל אחת בחדרים להשכרה בתחנה הישנה שנקתה לי את הזיין הביצים והתחת עם מגבונים איזה 10 דקות לפחות והחליטה שאני יזיין אותה בצורה כזאת שאני מכניס לה ומוציא את הזין שלי באטיות רבה תוך כדיי שהיא חצי שוכבת ומעשנת סמים וסיגריה וזה שיגע אותי כי לא נתנה לי להגביר קצב ורעדו לה כול הזמן הרגליים, גמרתי אחרי הרבה זמן ודבר נוסף שקרה לי איה זה ושמרוב הלחץ פעם הראשונה שיצא לי להשפריץ זרע באוויר, ואחת באוטו שנרדמת לי כל כמה שניות על הזיין תוך כדיי מציצה עד גם שעה עד שגמרתי, ויש עוד מקרים שאספר בהמשך אם תרצו.

שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”