כ מארבים של המשטרה - סקס אדיר

מארבים של המשטרה

1
כבר שלושה שבועות ברציפות שהיום היחיד שנוח לי להתארח נפל על יום חמישי
אני לא יודע אם זה קבוע בסופי שבוע או שבייחוד ביום חמישי אבל כל פעם שניסיתי לצאת מהעיר
היה מארב של המשטרה לבדיקות פתע - מדובר בשעות 1 בלילה וצפונה.
מארב אחד היה בדרך מנחם בגין (תל אביב כמובן) לפני הפניה ימינה לרחוב הרכבת לכיוון של היציאה מהעיר.
פעמיים רצוף הצלחתי לחמוק מהמבדק עקב זה שלקחתי את הנתיב השמאלי ביותר והמשכתי ישר, אלו שלפניי לא היו כאלה ברי מזל.
בפעם הראשונה חשבתי שזה רנדומלי אבל שראיתי שהם שם בדיוק באותו שעה ובאותו מקום בשבוע אחרי החלטתי לצאת מכיוון אחר
נסעתי על דרך קיבוץ גלויות לכיוון רחוב הלח"י ואיך שאני מסיים את הירידה מהצומת אני רואה מחסום משטרה מקדימה
אני ועוד אחד מיד לקחנו פניה ימינה (רחוב תשרי) ופה ירד לי הלב כי גם שם הם שמו מחסום והייתי בטוח שאכלתי אותה
כי מן הסתם מי שמנסה להתחמק זה מישהו שיש לו ממה, שניות עברו כדקות כשהשוטר האיר עליי עם הפנס
ומשום מה החליט לאפשר לי לעבור בלי לבדוק כלום. בדרך כלל אני לא מתארח בסופי שבוע אז אולי זה משהו ברגיל שאני פשוט לא מודע אליו אבל לאלו מאיתנו שאוהבים לשתותלהתמסטל זה ממש יכול לעשות סוף ערב מסריח לערב שאמור היה להיות חגיגה
לפי הפריסה של היציאות אני מניח שגם אם הייתי מנסה לצאת מעיר מיציאה אחרת הייתי צריך לעבור מחסום משטרתי.
קחו זאת בחשבון בפעם הבאה שאתה נוסעים להתארח בתל אביב.

מנהלים לא ידעתי באיזה פורום לפרסם אז אם לא קשור אפשר להעביר לפורום המתאים.

סקס מוריד עול מלבך

מארבים של המשטרה

2

למה זה צריך להפריע לנו מחסום משטרתי? כאזרח שומר חוק אני שמח על נוכחות משטרתית ברחובות, על בדיקות אלכהול שהם עושים כדי להוריד נהגים שנוהגים תחת השפעת אלכהול מהכביש, גם אם זה עולה לי לפעמים ב"ביזבוז" של מספר דקות לבדיקת ינשוף (אגב הייתי מאד מתפלא אם היה מתגלה ששתיתי כי מאז שנולדתי פחות או יותר לפני 54 שנה לא שתיתי מעולם אלכהול).

נהפוך הוא, הייתי רוצה לראות יותר שוטרים ברחובות.

מי שמאונן לא מזיין

מארבים של המשטרה

4
[QUOTE=NeverNotEnough]

למה זה צריך להפריע לנו מחסום משטרתי? כאזרח שומר חוק אני שמח על נוכחות משטרתית ברחובות, על בדיקות אלכהול שהם עושים כדי להוריד נהגים שנוהגים תחת השפעת אלכהול מהכביש, גם אם זה עולה לי לפעמים ב"ביזבוז" של מספר דקות לבדיקת ינשוף (אגב הייתי מאד מתפלא אם היה מתגלה ששתיתי כי מאז שנולדתי פחות או יותר לפני 54 שנה לא שתיתי מעולם אלכהול).

נהפוך הוא, הייתי רוצה לראות יותר שוטרים ברחובות.

[/QUOTE]

מסכים עם כל מילה של NeverNotEnough.
יחד עם זאת, אני כן שותה פעם ב... אבל דואג לא לנהוג.
אפילו אם זה אומר להשאיר את הרכב ולחזור עם מונית. (קרה פעם אחת)

כן, בהחלט מברך את המשטרה על פעולות כאלו, כן ירבו.

פין חס - מזיין ולא חס

מארבים של המשטרה

5
לא יודע מה איתכם אבל לזיין סחי בלטה ממש לא קורץ לי במיוחד שמדובר במין בתשלום
אז לאלו מאיתנו שרוצים למקסם את ההנאה שלהם (ואני לא מדבר על אלכוהול) העניין הזה בהחלט מפריע
סקס מוריד עול מלבך
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”