באופן כללי, היה מפגש מאוד מהנה עם בחורה שנראת ממש טוב.
ליותר פרטים תצטרכו לקרוא את הדיווח המלא.
הנסיכה הצעירה שלנו הגיעה אלינו מרוסיה הרחוקה לתקופה מאוד קצרה, אמרה לי שעוזבת עוד מעט.
יש לה פנים מאוד יפות וסימטריות. תענוג להסתכל על פניה היפות.
עיניים בהירות ועמוקות שהיו קטעים במפגש שצללתי בתוכן והתנתקתי לכמה רגעים מהסביבה.
שפתיים חושניות ושיניים לבנות שעומדות פלס כמו חיילים במסדר מב"ס. שילוב שנותן חיוך עם
זוויות יפות וסקסיות. אכן לא הייתה אכזבה ונהנתי מאוד מנשיקות עמוקות ורטובות איתה.
זוויות יפות וסקסיות. אכן לא הייתה אכזבה ונהנתי מאוד מנשיקות עמוקות ורטובות איתה.
גוף:
הבחורה גבוה כ170-175 עם גוף רגיל ולא חטוב כשל דוגמניות רזות. חזה קטן אבל עומד יפה עם
פטמות זקורות שהיה ממש נעים לרחף מעליהן עם הלשון + קבלת גניחות עדינות ונעימות מצדה.
כשהבחורה שוכבת על הבטן מתגלה לעין קעקוע גדול וצבעוני על הצד הימיני של הגב ואותיות סיניות לאורך שדורשות
חידוש צבע. חובבי תחת מוצק ומתוח עלולים להתאכזב כי אצלה זה די רך. בנוסף גם בעלי חוש ריח מפותח עלולים
להתאכזב כי הורגש ממש טיפה ריח לא נעים מלמטה. אם כבר מדברים על אכזבות אז גם המציצה הייתה מאוד חלשה.
החדירה הייתה מאוד נעימה כי מרגישים רטיבות וחום עד גבול רתיחה בפנים. היו קונטרות יפות בדוגי וגניחות עדינות וחושניות.
בשני המספרים לא היה ניסיון תיקתוק וזרימה מלאה לכל התנוחות הסטנדרטיות.
גמירה בפה ואנאלי לא ביקשתי.
שורה תחתונה:
לדעתי, הבחורה מתאימה בעיקר לחובבי GFE וסקס עדין. יש לה גם לוק של בחורה רגילה ולא אחת שעובדת בתחום כנ"ל לגבי הביצועים. אני בכל אופן נהנתי כי אני יותר מתחבר לסגנון הזה.
מחיר: 800 ש"ח לשעה
תהנו :)