כ שבוע הבא בהולנד ,, אמסטרדם - סקס אדיר

שבוע הבא בהולנד ,, אמסטרדם

4
איזה קטע גם אני יהיה באמסטדאם בשבוע הבא . ( אני עכשיו בווינה )
טיפ קטן :
בסניף מקדונלד בכיכר דאם אך ורק במשמרת הלילה יש בצוות ברזילאית קומפקטית אבל עסיסית היא מזדיינת בטרוף והמקום המועדף עליה בשירותים בקומה העליונה .
הקוד : שאל אותה אם יש תוספות ותיסתכל לכיוון החזה שלה מייד לאחר מכן אם היא מסכימה היא תביט למעלה לכיוון המדרגות , אל תהסס ותעלה לקומה השנייה , היא תגיע לשם .ֿ
המחיר : 100 יורו הכל עם חליפה כולל מציצה עמוקה מאוד - השפרצה בחוץ אך ורק בין השידיים שלה .
ישבן קומפקטי עסיסי ובולט אופייני מאוד לברזילאיות .
אל תהסס לומר שאתה ישראלי היא תזהה מייד מכיוון שאנחנו חוצפנים וללא מעצורים .
בהצלחה, ואתה יודע איך להשיג אותי .
דרך אגב בחלונות יבש , אתה מקבל מקסימום ביד ב 50 יורו .
מתקתק וותיק

שבוע הבא בהולנד ,, אמסטרדם

5
המקום המועדף עליי זה park 118.

עוד לא נפלתי שם.

לא רחוק מוונדלפארק יש מקום קטן של מסאז' סיני. פעם נכנסתי לשם אחרי יום עמוס במיוחד (שבא אחרי עוד יומיים לא פחות עמוסים) מפורק לחלוטין כדי לשחרר את השרירים. הסינית החמודה החלה בעיסוי מעולה ולקראת הסוף מצביעה על הזין ושואלת אם גם את זה.

אני שאלתי אותה מה בתפריט וכשהיא אמרה עבודת יד אמרתי לה שקיוויתי ליותר אז אני מוותר. היא מצידה הציעה מציצה בתוספת של 20 יורו אז עשיתי את עצמי מתלבט ואמרתי לה אבל את נשארת לבושה וככה זה יהיה מכאני מידי.

להפתעתי היא התפשטה לחלוטין, עלתה עליי והחלה במציצה מעולה כשהכוס הסיני הקטן וההדוק שלה מול פניי.

לצערי אני לא זוכר את שם המקום או הכתובת המדוייקת. בביקור הבא שלי באמסטרדם אני בהחלט מתכוון לחפש אותה.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”