אז לא היה לי מושג שאילת עד כדי כך יבשה במיוחד בתחום שהיא אמורה להוביל בו...שיהיה
אחרי כמה חוויות שונות ומשונות החלטתי לכתוב לכם פה את המסקנות נכון ל2.11.14 כדי שחסכו את כאב הראש והכסף
שאני וחבר שלי הוצאנו...
אז ככה:
1) האתר www.eilatgirls.com הכין אותנו בתקווה שיהיו דברים מעניינים באילת, התמונות כמובן לא אמיתיות, לטלפון עונה בחור
חסר סבלנות שמוכן לתאר קצת את הבחורה אך לא מעבר...בקיצור שקר ובזבוז זמן.
2) אחרי שהמשכנו קצת להסתובב באינטרנט הגענו לאתר הזה...http://www.eilat-home.com
האתר מבטיח בחורות ישראליות צבריות בנות עד 28 במחיר של 400 שח לחצי שעה, בערך התעריף המקובל באילת...
דיברנו עם טלי, שהיא בערך כל העסק...לא נחמדה, חסרת סבלנות, ותמיד זמינה לטלפון...כן כן גם כשהיא איתך!
כשטלי הגיעה, גילינו בחורה בת 33+ מנותחת, שחומה, שיער גלי שחום שנראית טוב...רק ש...על הגיל כבר דיברתי,
ה400 שח לחצי שעה הפכו ל400 שח למספר..לקח כואב לכיס של חבר שלי, איך שנוגעים בה בכל מקום היא אומרת שעברה "ניתוחים" ו"ציסטות" ככה שגם לא נהנים מהחוויה וכמו שאמרתי...כל הזמן בטלפון וחשוב להגיד...דיבור מגעיל
בקיצור להתרחק...יש לאתר כמה מספרי טלפון והמספר מופיע גם בכרטיסי ביקור ברחוב
3) החלטנו שלא להתייאש, עברנו על כרטיסים בעיר, הרוב לא זמינים, מדברים מגעיל, או שהבחורות לא ברמה בכלל...
מצאנו כרטיס ביקור אדום עם שפתיים עליו, לא היו הרבה כאלה בעיר ככה שהחלטנו לנסות...
וכל הפוסט הזה נכתב בשביל הסיפור הזה: יצא לי להיות בהרבה מכונים, להזמין בחורות ומה לא בכל מיני מקומות בעולם...
אבל עוד לא ראיתי רמה כזאת...
עונה בחור רוסי נחמד, מדבר בפירוט מסביר הכל, מספר על הבחורה, המחיר היה 400 לחצי שעה, הבן אדם קבע איתי שעה וזאת בדיוק השעה שהבחורה הגיעה...בדלת עמדה רוסיה בת 25, שיער שחור חלק ארוך מהמם, כולה טבעית בלי ניתוחים, חמודה ממש! חייכנית, מצחיקה והכי חשוב...משוגעת!!! נתנה שירות ברמה, בדיוק כמו הסוכן שלה, ערב אחר כך הזמנו אותה שוב וכל היחס נשאר בדיוק אותו הדבר, גם מהסוכן וגם מהבחורה [בפרטי, אסור לפרסם]
בקיצור אל תבזבזו זמן וכסף...תתקשרו לשלישי ותחסכו את מה שאנחנו עברנו...
שתהיה אחלה חופשה