הדבש הקסום ומעורר החשק המיני של המדען אוינק אוינק והדבורה פופינס! 

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני מדען מטורף!
אני והדבורה פופינס שנינו צמד חמד של מדענים מטורפים וביחד אנחנו יוצרים את הדבש הכי טוב בעולם!
יש לנו דבש לכל בעיה! אין בעיה שהדבש שלנו לא מסוגל לטפל בה...
לא מאמינים? תמשיכו לקרוא ותבינו על מה אני מדבר
יש לנו דבש לכל בעיה! אין בעיה שהדבש שלנו לא מסוגל לטפל בה...
לא מאמינים? תמשיכו לקרוא ותבינו על מה אני מדבר

הדבורה פופינס בדיוק יצאה לקנות כמה מצרכים למעבדה שלנו, אז בינתיים הייתי אחראי לשיחות הטלפון של הלקוחות שלנו.
כל הלקוחות שלנו הם מאלפיון העליון כי כמו שאמרתי אנחנו מייצרים דבש מאוד איכותי ומחירו בהתאם. זה לא איזה דבש מעפן שתוכלו לקנות במכולת השכונתית... או בתחנה המרכזית... על הדבש שלנו תצטרכו להוציא כמה אלפים! ואז תבינו איכות מה היא!
הסלוגן שלנו "דבש איכותי לחיים! על איכות משלמים! כי מגיע לך הטוב ביותר!" 

ישבתי במעבדה מול המחשב שלי ועשיתי בדיקות אחרונות לדבש החדש שלנו... אנחנו מייצרים דבש שיכול לעשות מהפכה בעולם! לעשות את הבלתי יאומן! להפוך כל זוג לסילביה סיינט ורוקו סיפרדי בימיהם הטובים! 
כן כן הדבש הזה יעשה אותכם חרמנים עם חשק מיני מטורף! עם הדבש הזה כל אחד ואחת יוכלו להיות כוכבי פורנו ולתת ביצועים מהסרטים! 

כן כן הדבש הזה יעשה אותכם חרמנים עם חשק מיני מטורף! עם הדבש הזה כל אחד ואחת יוכלו להיות כוכבי פורנו ולתת ביצועים מהסרטים! 
אבל לפני שנגיע להמצאה המרעישה שלנו הנה קבלו כמה טעימות למה שהדבש שלנו מסוגל 

אחת הלקוחות (שרון שיחקה את הלקוחות) שהתקשרה טענה שיש לה מלא פצעי בגרות והיא מחפשת בנרות אחר התכשיר שיציל אותה
היא שמעה על הדבש המיוחד שלנו והחליטה לנסות את מזלה 
היא שמעה על הדבש המיוחד שלנו והחליטה לנסות את מזלה 
"גברת הגעת למקום הנכון! יש לי בשבילך משהו טוווווווב! זה דבש מיוחד שיעשה את פנייך שוב חלקות עם עור רך ונעים כמו של תינוק! זה עולה 2000 דולר ל 100 מיליליטר, כדאי לך חמודה על איכות לא מתפשרים!" אמרתי לה והיא התלהבה בטירוף 

הדבש שלנו נמכר כמו לחמניות חמות על אף מחירו הגבוה. וכפי שהבנתם מחירו מוצדק! איכות איכות ושוב פעם איכות כן? 

הלקוחה הבאה...
"שלום יש לי קשקשים, יש לכם משהו נגד קשקשים?" שאלה הלקוחה בסקרנות.
"כן גבירתי יש לנו את הדבש המיוחד שלנו נגד קשקשים! שטיפה אחת איתו והראש שלך נקי מקשקשים לתמיד" 
אמרתי לה והיא צחקקה איתי מעבר לקו 

אמרתי לה והיא צחקקה איתי מעבר לקו 
היא כבר לא צחקקה כל כך כששמעה את מחירו של הדבש... 5000 דולר לצנצנת של 200 מיליליטר 

אבל כמו שאמרתי לכם כבר על איכות משלמים
הגברת רכשה את המוצר 
הגברת רכשה את המוצר 
הלקוח הבא נשמע כמו איזה סבא בן 90 שמעשן סיגריות מגיל 10 

"אאאחחחחההה אחחחחההה אחחהההההה! (חחחח שרון השתעלה) יש לי כאב גרון אתה חייב לעזור לי! יש לך משהו בשביל הגרון?" (חחחח שרון עשתה קול של גבר צרוד
) שאל הסבא הצרור והמשיך להשתעל 
) שאל הסבא הצרור והמשיך להשתעל 
בסוף מכרתי לברנש צנצנת של דבש נגד שיעול בעלות של 10 אלף דולר לצנצנת של 100 מיליליטר. Good Very Good 

הלקוחה הבאה שהתקשרה התלוננה על קמטים בפנים ובלי לשאול הרבה שאלות רצתה את הצנצנת הכי גדולה של הדבש האיכותי שלנו 

דחפתי לה צנצנת של 500 מיליליטר בעלות של 20 אלף דולר
זאת חתיכת שרמוטה נואשת
זאת חתיכת שרמוטה נואשת 
"המדען אוינק אוינק ד"ש לדבורה פופינס! ראיתי את הפרסומת שלכם, אתם מדהימים אתם עושים עבודת קודש! תודה רבה לך! ביי ביי" 

עוד לקוחה מרוצה שלנו... עם כזה דבש זה ממש Piece of cake 

הדבורה פופינס חזרה מהקניות. היא לבשה לבוש סקסי בטירוף ועל פניה התנוססו משקפיים סקסיות בעלות מסגרת שחורה.

אחרי שהדבורה פופינס התעניינה כמה כסף עשינו על הדבש שלנו היום היא מיד התחילה לדבר על הדבש הסודי המיוחד שלנו שאנחנו עובדים עליו!

השקענו בדבש הזה שעות על גבי שעות של עבודה קשה אבל היום סוף סוף אנחנו הולכים לבדוק האם העבודה שלנו הייתה שווה את זה 

אני חושב שהכוס והתחת של הדבורה פופינס והזין שלי יענו על השאלה הזאת 

לפני שניגשנו לטעימות של הדבש הקסום שלנו, הדבורה פופינס העיפה אותי על המיטה והתעופפה על פניי עם ישבנה 

"הוייסה הוייסה אאאאיייההההוווווווו.... הוייסה הוייסה אאאאיייההההוווווווו...." צהלה הדבורה פופינס בזמן שרכבה עם ישבנה על הפנים שלי 

אכלתי את חור התחת המתוק של הדבורה הסקסית שלי והתמוגגתי ממציצתה הנפלאה! היא עשתה ממש בלאגן עם הפה שלה בזין ובביצים שלי 

דחפתי אצבע לחור התחת שלה וגיששתי אחרי הצוף
אחחחח הצוף בישבנה היה טעים בטירוף! יאמי יאמי 
אחחחח הצוף בישבנה היה טעים בטירוף! יאמי יאמי 
הדבורה פופינס חשפה לפתע שיניים והתחילה לאכול אותי בטירוף!
הסתובבתי מצד לצד כמו נקניקיה עסיסית ופופינס נעצה את שניה בעור הורדרד שלי בכל הזדמנות
גם שתי הלחמניות הטריות של ישבני זכו לכמה ביסים טובים 
הסתובבתי מצד לצד כמו נקניקיה עסיסית ופופינס נעצה את שניה בעור הורדרד שלי בכל הזדמנות
גם שתי הלחמניות הטריות של ישבני זכו לכמה ביסים טובים 
הדבורה פופינס התחילה להרטיב ודרשה ירידה! 

היא נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה! זינקתי לעבר הפרח הורדרד שלה והשתוללתי עליו עם לשוני
כעבור כמה דקות הדבורה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך ענק מרוח על פניה היפות ואמרה שזה היה נפלא! 
כעבור כמה דקות הדבורה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך ענק מרוח על פניה היפות ואמרה שזה היה נפלא! 
הגיע הזמן לנסות את הדבש מעורר החשק שלנו!

לא שאנחנו צריכים כן? אבל לא יזיק לנו להיות חרמנים בריבוע בוע 

מרחתי על הכוס הורדרד של הדבורה פופינס את הדבש והתחלתי ללקק אותו בהנאה... הצוף שיצא מהכוס שלה חירפן אותי כהוגן! אבל כשהדבש מעורר החשק התחיל להשפיע עליי נהייתי ממש חולה חרמנות! התפרעתי על הכוס של הדבורה פופינס בטירוף! 

הדבורה פופינס גם רצתה לנסות! היא מרחה את הזין שלי בדבש והתחילה למצוץ אותו בהנאה גדולה... לפתע המציצה שלה הפכה למציצה של נימפומנית שלא יודעת שובע 724 ושלא מצצה זין שנה 

היא אכלה לי את הזין ועשתה איתו בלאגן בפיה 

היא אכלה לי את הזין ועשתה איתו בלאגן בפיה 

חברים זה עובד! הדבש עובד!!!!!!!!!! 

"המדען אוינק אוינק אתה נותן לי עכשיו דפיקה בתחת! דחווווווווווווווווף!!!!!!!!" 

צעקה הדבורה פופינס ושימנה את חור התחת שלה במהירות 

צעקה הדבורה פופינס ושימנה את חור התחת שלה במהירות 

הדבורה פופינס עלתה עליי לרכיבה. אוינק הקשיח והחרמן החליק בשמחה לישבנה והיא התחילה לדהור עליי בקצב מסחרר! הדבורה פופינס הפכה לסוסה חרמנית ובהמשך לערפדה חרמנית כשנשכה אותי במרץ באוזניי ובצווארי 

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את הדבורה פופינס באוויר
העפתי אותה במרץ על אוינק הקשיח שפילח את ישבנה הקטן
התמוגגנו מהזיון במראה שהייתה מולנו! 
העפתי אותה במרץ על אוינק הקשיח שפילח את ישבנה הקטן
התמוגגנו מהזיון במראה שהייתה מולנו! 
יש דבש חשק אז החיים יפים והזיונים מטורפים! 

התיישבתי על הספה והדבורה פופינס קיפצה עליי בפוזת הצפרדע האנאלית! 

התחלנו לנשוף זה לזו על המשקפיים במהלך הזיון, המשקפיים שלנו התמלאו אדים וזה הדליק את שנינו חבל"ז! 
זה היה ממש כאילו הזדיינו בערפל 

זה היה ממש כאילו הזדיינו בערפל 
קמתי שוב עם הדבורה פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי את ישבנה במיסיונרית מטריפה! 

קמנו מהמיטה, הדבורה פופינס נשענה על השידה ובמהרה השחלתי את אוינק הקשיח לישבנה החמים
פילחתי את פלחי ישבנה המקפצים והתמוגגתי מגופה הסקסי של הדבורה הנימפומנית שלי! 
פילחתי את פלחי ישבנה המקפצים והתמוגגתי מגופה הסקסי של הדבורה הנימפומנית שלי! 
הדבורה האנאלית שלי התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזיין אותה בשקיקה בתחת! הנוף מלמעלה נראה מדהים! אין ספק שאוינק קשיח הממזר חגג כהוגן בישבנה של הדבורה 

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות מטורפות! 

הסתובבנו והמשכתי לפרק את הטוסיק של הדבורה פופינס כשהיא שוכבת על הבטן 

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! זיינתי את הדבורה פופינס בטוסיק המקפץ שלה והיא הייתה פשוט בשיכרון חושים! 

"המדען אוינק אוינק אני קצת רעבה... בא לך לתת לי איזה קינוח טעים מהזין שלך?" שאלה הדבורה פופינס ועיניה זרחו 

"כמובן דבורה סקסית שלי יש לי בשבילך מילקשייק עסיסי!"
אמרתי לדבורה פופינס. היא נשכבה עליי ב 69 והתחילה לינוק את אוינק הקשיח שלי. בזמן שהיא ינקה מאוינק הקשיח דחפתי לה ויברטור לתחת ושיחקתי עם החורצ'יקים שלה 

אמרתי לדבורה פופינס. היא נשכבה עליי ב 69 והתחילה לינוק את אוינק הקשיח שלי. בזמן שהיא ינקה מאוינק הקשיח דחפתי לה ויברטור לתחת ושיחקתי עם החורצ'יקים שלה 

כעבור כמה דקות השפרצתי כמות אדירה של מילקשייק חם וסמיך לפיה השובב של הדבורה פופינס!
היא חייכה לעברי, ואז אמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק המדען!" ואז גרגרה את הזרע בגרונה! 

היא חייכה לעברי, ואז אמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק המדען!" ואז גרגרה את הזרע בגרונה! 

חברים יקרים אפשר להכתיר את ההמצאה שלנו כהצלחה מסחררת! אנחנו הולכים לעשות על הדבש הזה מיליארדים! 

אני המדען אוינק אוינק והשותפה שלי הדבורה פופינס, שמחנו להיות שפני הניסיונות של הדבש הקסום ומעורר החשק המיני... ועכשיו אל תפריעו לנו אנחנו ממשיכים להזדיין! 

סוף
סקסית שלי היה מדהים! 

העינוגים האורליים עם הדבש פשוט מדהימים! 

שמחתי מאוד להעניק לך את הזין שלי שתינקי ממנו כמו דבורה אמיתית! את בהחלט ראויה לצוף שלי! 

ישבנך הסקסי מחרפן אותי כל פעם מחדש! 

ד"ש לחורצ'יקים המדהימים שלך! 

Lavelle

אמרה אוקטביה ופניה נהיו קצת עצובות...

אמרתי לה בצער רב.
צעקה הפקידה והתחילה לבכות. (חחח שרון כזאת שחקנית מעולה! 

אחחח היא כזאת סוכריה מתוקה פשוט לאכול אותה!