כ קייב - האם זה אמיתי ? - דף 3 - סקס אדיר

קייב - האם זה אמיתי ?

21
אני בטוח שיש חוויות מטורפות וזכור לי שהבנות ברוסיה והסביבה פשוט חברותיות ואיזי going ולכן סבבה
מצד שני לא קל עם השפה
צריך כנראה חבר אוקראיני מקומי שיקח וייתווך
אולג כזה שבשביל 50 דולר ליום יסיע וישדך וימצא הכל

קייב - האם זה אמיתי ?

22
כל מה שנאמר פה נכון , זה ממש חלום , אני כבר 15 שנה נוסע כל שנה לאוקראינה. הכיף האמיתי הוא לא בערים הגדולות מאד כמו קייב ואודסה כי שם כבר נחשפו לזרים ולמדו לעקוץ . כמובן שאני מדבר על ערים קטנות זה בסביבות מיליון איש .
יש לבדוק איפה המקומיים מבלים וזה בדרך כלל במעדונים קצת יותר מרוחקים ממרכז העיר וזה מומלץ כי במועדון המרכזי שמתקבצים כל הזרים שבעיר כל הבחורות לא פראיריות וכולן יהיו נחמדות איזרמו וישתו על חשבונך ושתגיע איתם לתכלס ירצו כסף אפילו אם היא לא נערה עובדת ( הזדמנות לעשות כסף ) . מומלץ למי שלא מכיר למצוא איזה נהג מונית או איזה מקומי להכיר בבר ( שם ניתן להכיר גברים לשאול אותו ולשאוב ממנו מידע לגבי המקומות שהם מבלים ). כמובן שבמקומות שהם מבלים המחירים מצחיקים לא כמו במרכז העיר שזה יותר ממוסחר לזרים . בילוי טוב במקומות שהם מבלים כולל מונית הלוך חזור מקסימום 200 ש"ח וכמובן למצא מספר של תחנת מוניות ( לברר עם מיקומיים ) ואז המחירים של המוניות ממש חצי ממה שנהג אקראי מבקש ומנצל את העובדה שאתה זר ולא מבין .
בקיצור במעדונים שלהם מלא בחורות כמעט אף אחת לא זונה וכולן סקרניות לגבי זרים ואתם בשבילם חצי אלוהים וגם אם לא תזיין אותה באותו ערבלפחות תבלה איתה בטירוף , תקח טלפון תקבע למחר לבית קפה או מסעדה ( חארטה ) ותשים לה אותו בקלות , הן מאוד מתלהבות שקצת מבזבזים עליהן ( לא לההגזים כי אז תופסות תחת ).
זה גן עדן תנצלו אותו לפני שיעלם .
לידיעה שהייתי שם לפני מספר חודשים דולר היה שווה 8 לירות מקומיות ( הירוונה ) כים כבר כמעט 16 וזה בגלל המצב שם , אז תבינו כוח הקניה שלנו כמעט קפץ פי שניים ( אבל אסור לשכוח שגם המחירים עלו קצת )
מתלהב

קייב - האם זה אמיתי ?

23
כמובן שוב אני אומר המחירים בערים היותר קטנות הרבה יותר זולים , וכןן הן בכלל לא רגילות לזרים , מתלהבות , אין כמעט זרים בערים האלה , סקרניות , וחולמות להכיר זר ולברוח מאוקראינה
והכי חשוב לדעת לפחות קצת רוסית
מתלהב
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”